Foto: Elmārs LīnisIepriekš no 1. - 29.augustam jebkuram Latvijas iedzīvotājam bija iespēja piedalīties fotokonkursā ''Latvijas daba - mūsu skaistums'', kur tiem bija iespēja iesūtīt no 1-5 fotogrāfijām par šo tēmu. Šī konkursa mērķis ir parādīt Latvijas dabas unikalitāti gan Latvijas iedzīvotājiem, gan tūristiem. Mēs vēlējāmies ieraudzīt Latviju no citādaka skatupunkta - dabas, parādot vietas, kuras plašākai sabiedrībai nav zināmas, vai arī zināmās un tradicionālās vietas atspoguļojot nedaudz netipiskos un pat radošos veidos.

Pieteikšanās šim konkursam ir noslēgusies, taču šī projekta organizatori, biedrība ''Creativus'', pateicas visiem, kuri bija gatavi iesaistīties šajā projektā un fotokonkursā. Lai Jūsu iesūtītajām fotogrāfijām būtu vēl lielāka pievienotā vērtība, esam nolēmuši, ka tās visas būs skatāmas biedrības ''Creativus'' mājaslapā - www.creativus, kur tiks ievietotas visas iesūtītās fotogrāfijas šī konkursa laikā. Esiet droši - ienākot mūsu mājaslapā, Jūs varēsiet tās ieraudzīt vēl un vēl, jo tās raibos biedrības ''Creativus'' mājaslapu.

Šobrīd no 1.-3.septembrim žūrija (fotogrāfi - Jānis Mednis, Imants Urtāns, Aigars Jansons, Reinis Inkēns, Mārtiņš Vilipsons, Sindija Vilde, Katrīne Pasternaka, Krista Balode un viena pensionāre) izvērtēs un noteiks tos 30 darbus, kuri veidos izstādi ''Latvijas daba - mūsu skaistums'', kura notiks tādās vietās kā T/C ''Alfa'', ''Origo'', ''Mols'', Lidosta ''Rīga'', Olimpiskajā centrā ''Ventspils'', Vidzemes Olimpiskajā centrā un T/C ''Dauga'' (Ogrē) no 28.septembra līdz 14.novembrim. Labāko 30 darbu autorus mēs informēsim telefoniski par viņa iekļūšanu šajā izstādē. Biedrība ''Creativus'' ļoti pasakās jebkuram, kurš piedalījās šajā konkursā un iesūtīja fotogrāfijas, bet tagad jau mums priekšā daudz lielāki darbi - fotogrāfiju izvēlēšanās un visu darbu paveikšanas, lai 28.septembrī pirmā izstāde T/C ''Alfa'' tiktu atklāta.

Iesūtītās fotogrāfijas pagaidām var apskatīt te.