11x11 Radio NabaPar godu Latvijas Universitātes radio NABA 11. dzimšanas dienai tiek izsludināts jauns fotokonkurss. Darbus varēs iesniegt līdz 2013. gada 30. Novembrim plkst.23.00. Šī gada konkursa tēma – SKAŅA.

Līdz 30.11.2013. konkursantiem ir jāiesniedz viena vai divas fotogrāfijas, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.

Konkursa tēma – SKAŅA.

Konkursa tēma tradicionāli turpina iepriekšējos gados izvēlēto tematiku, kuras centrā joprojām ir radio un viss, kas ar to saistīts. Aicinām fotokonkursa dalībniekus savos darbos radoši parādīt redzējumu par tēmu saskaņā ar savu oriģinālo vēstījumu un apspēlēt kādu sabiedrībā aktuālu motīvu, radot mākslas darbu. Tēma ir plaša un neaizmirsīsim – iztēlei robežu nav!

Konkursa noteikumi:

1) Pieteikšanās fotokonkursam 11x11 notiek elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu.

2) Katrs dalībnieks var piedalīties konkursā ar 1-2 fotogrāfijām.

3) Fotogrāfija var būt gan digitāla, gan analoga, ja nepieciešams, arī apstrādāta.

4) Iesniegtajām fotogrāfijām noteikti jānorāda nosaukums.

5) Konkurss tiek rīkots visām vecuma grupām.

6) Nolikuma tehniskajām un mākslinieciskajām prasībām neatbilstoši darbi netiks reģistrēti dalībai konkursā.

Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 6. decembrī.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "11x11" par godu radio Naba 11. dzimšanas dienai. Šogad izstādes ceļojums sāksies radio Naba mūzikas klubā NABAKLAB, turpināsies mākslas telpā "371", Latvijas Mākslas akadēmijā, Latvijas Kultūras akadēmijā un noslēgsies Latvijas Universitātes centrālajā ēkā.

Žūrijas izvēlētie 3 labākie autori iegūs balvas: dāvanu kartes fotoaprīkojuma iegādei, balvas no radio Naba, mūzikas kluba Nabaklab, izdevniecības Neputns. Pirmo 3 vietu ieguvēji saņems arī portāla fotokvartals.lv FK - Latvijas fotogrāfijas gadagrāmatu 2013, kā arī žurnāla "National Geographic" abonementus.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā sīkāka informācija: aija [at] radionaba.lv vai pa tel.: 26878133.