Foto Eva HaukaFotogrāfijas skola SoftLight izsludina foto konkursu "Svētku laiks". Līdz 2014. gada 10. janvārim visi tiek aicināti iesūtīt fotogrāfijas kurās tiek atspoguļoti svētki.

Svētki ir notikuši un svētkus mēs gaidām. Svētki var būt tik dažādi – ikdienas svētki par labi padarītu darbu, bērnu smaidiem vai jauku dienu; kopā svinamie svētki – dzimšanas dienas, Līgo, Ziemassvētki, kristības, utt. Tāpēc aicinām Jūs iesūtīt fotogrāfijas konkursam "Svētku laiks", kurās tiek atspoguļoti svētki vai to gaidīšana.

Konkursa tēmas "Svētku laiks" atspoguļojums tiek atstāts katra autora personīgajā izpratnē.

Lai piedalītos konkursā, nepieciešams:

- līdz 2014. gada 10. janvārim iesniegt darbus elektroniski atsūtot tos uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

- katrs dalībnieks drīkst iesniegt ne vairāk kā 3 fotogrāfijas

Konkursā nedrīkst piedalīties dalībnieki, kas pēdējo 6 mēnešu laikā ir bijuši fotogrāfijas skolas "SoftLight" foto konkursu uzvarētāji.

Visas fotogrāfijas tiks publicētas Fotogrāfijas skolas SoftLight Facebook un Draugiem.lv lapās. Konkursa uzvarētāju noteiks balsojums Facebook un Draugiem.lv lapās. Balsošana notiks līdz 2014. gada 16. janvārim (plkst. 14:00).

Balvā:

– dāvanu karte no Fotogrāfijas skolas Softlight 50 LVL vērtībā (dāvanu karti iespējams izmantot foto kursu apmeklējumam (nav iespējamas individuālas nodarbības)).

Konkursa rezultāti būs zināmi 2014. gada 17. janvārī un tiks publicēti Fotogrāfijas skolas mājas lapā. Visi dalībnieki par rezultātiem tiks informēti pa elektronisko pastu.

Tāpat informējam, ka visi mācīties gribētāji var pieteikties dažādu līmeņu foto kursiem – gan uz pamata kursiem latviešu un krievu valodā, gan uz kursiem, kuri paredzēti klausītājiem ar priekšzināšanām.

Papildus informācija ir pieejama Fotogrāfijas skolas SoftLight mājas lapā www.fotografijasskola.lv