Tiek izsludināts konkurss "Gada balva fotogrāfijā 2013". Tajā, sacenšoties par veiksmīgākā foto autora titulu, tiek aicināti piedalīties gan fotogrāfijas profesionāļi, gan arī entuziasti un amatieri.
Darbu pieteikšana konkursam tiek izsludināta trīs kategorijās - "Cilvēks", "Ikdiena" un "Dabas skaistums". Fotogrāfi ir aicināti iesniegt savus labākos 2013. gadā radītos darbus.

Fotogrāfijas tiks pieņemtas līdz 2014. gada 24. aprīlim portāla Delfi.lv sadaļā "Gada balva fotogrāfijā" - http://gadafoto.delfi.lv. Konkursam iesniegtie darbi tiks publicēti galerijā gadafoto.delfi.lv un tos varēs apskatīt jebkurš interesents. Tāpat arī paredzēta iespēja nobalsot par savu favorītu.
Savukārt, lai noteiktu kategoriju uzvarētājus, iesūtītos darbus vērtēs starptautiska žūrija.
Kategoriju "Cilvēks" un "Ikdiena" uzvarētāji tiks apbalvoti ar Nikon Coolpix A fotokameru, bet kategorijas "Dabas skaistums" laureāts balvā saņems Nikon 1 V2 fotokameru ar 10-30 un  30-100 mm objektīviem.
Konkursa laureāti tiks paziņoti atklājot 100 labāko darbu izstādi. Tāpat rezultāti tiks publicēti konkursa sadaļā gadafoto.delfi.lv. Konkursa kurators ir Ilmārs Znotiņš, to organizē portāls "Delfi" un aģentūra "Ad Astra" sadarbībā ar AS "Latvijas valsts meži" un "Nikon" atbalstu.
"Konkursa "Gada balva fotogrāfijā 2013" mērķis ir atskatīties uz Latvijas fotogrāfiju gada griezumā, veicināt fotonozares pašvērtību un attīstību, kā arī izcelt gada fotogrāfiskās veiksmes un sveikt autorus. Iesniegtie darbi, tēlaini sakot, veidos kopīgu puzli, kurā mēģināsim atpazīt Latvijas fotogrāfijas rokrakstu un noskaidroti veiksmīgākos darbus katrā kategorijā. Aicinu visus pārskatīt un iesniegt savas
2013. gada foto veiksmes. Paldies "Latvijas valsts meži" par atsaucību atbalstot Gada balvu fotogrāfijā un Dabas skaistuma tēma un tā saudzēšana ir viņu specialitāte, tāpat arī cilvēks, kas ir dabas skaistuma patērētājs. Nikon jau trešo gadu atbalsta Latvijas fotgrāfijas kopsaucēja meklējumus, jo domājoš indivīds ar kameru ir viņu mērķis. Savukārt man, ir būtiski reizi gadā vienkopus skatīt veiksmīgākos foto tvērumus, lai iedvesmotu citus un arī sevi," stāsta konkursa kurators Ilmārs Znotiņš.
Vairāk informācijas par konkursu: gadafoto.delfi.lv.