28.oktobrī Latvijas vēstniece Ungārijā Veronika Erte Budapeštas Arhitektu centrā (FUGA) atklāja fotoizstādi "Rīgas jūgendstila arhitektūra". Izstādes atklāšanā ar uzrunām piedalījās Budapeštas Arhitektu centra vadītājs Dr. Bālints Naģs (Dr. Balint Nagy un mākslas vēsturnieks Dr. Jānošs Gerle (Dr.Janos Gerle).

Fotoizstāde "Rīgas jūgendstila arhitektūra" sagatavota ar Rīgas pašvaldības aģentūras "Rīgas pilsētas arhitekta birojs" atbalstu. Izstādi veido paneļi ar krāsainām fotogrāfijām - ēku kopskatiem, detaļām un projektu rasējumu reprodukcijām. Digitālo fotogrāfiju un paneļu grafiskā iekārtojuma autors ir profesors Jānis Krastiņš.

Fotoizstādes atklāšana bija labi apmeklēta. Uz to bija ieradušies gan arhitekti kā Budapeštas Arhitektu savienības prezidents arhitekts Imre Bālints (Imre Balint), gan diplomāti, gan Ungārijā dzīvojošie latvieši, kā arī citi lūgtie viesi.

Latvijas vēstniecība Ungārijā pateicas par sadarbību Rīgas galvenajam arhitektam Jānim Dripem un mākslas zinātniecei Dr.Gabriēlai Ūlai (Dr. Gabriella Uhl).