WinZipDaudzi droši vien bija novērojuši, ka nebija lielas nozīmes no JPEG attēlu kompresēšanas ar dažādām kompresijas metodēm, jo iegūstamais labums bija labi ja 5%. Tas ir tikai laika tēriņš un labuma nekāda. Tomēr reizēm ir jāapkopo visas fotogrāfijas vienā failā, lai nav simtiem pielikumu e-pastā, tādēļ jaunais WinZip 12.0 ne tikai apkopos fotogrāfijas, bet arī sakompresēs tās, neatstājot nekādu efektu uz pašu attēlu. Vēl jaunā programmas versija ļaus veikt papildus funkcijas ar fotogrāfijām.
Tagad WinZip 12 kompresēs JPEG attēlus no 20 līdz pat 25%. Tādejādi fotogrāfiju pārsūtīšana draugiem būs daudz ātrāka un būs arī ietaupījums uz cietā diska.
WinZip Pro versijā jaunais Camera Wizard ļaus viegli pārsūtīt fotogrāfijas no digitālās kameras un sakompresēt to Zip failā. Pirms kompresēšanas iespējama arī auto rotēšanas funkcija, lai fotogrāfijas būtu pareizi orientētas. WinZip Explorer parādīs fotogrāfiju sīktēlus un viegli būs izvēlēties kuru fotogrāfiju izdzēst vai pārvietot. Vēl WinZip piedāvā pilnu attēlu apskati, slīdrādi (prezentāciju), rotēšanu, izmēru maiņu vai izdzēšanu, bez visu fotogrāfiju atarhivēšanas. Ir tik daudz uzlabojumu un izmaiņu, ka visu nemaz nevaram aprakstīt, tādēļ paši testējiet un vairāk par programmu var lasīt mājas lapā winzip.com