Canon PowerShot G12Canon iepazīstina ar jauno PowerShot G12 - daudzas balvas ieguvušās PowerShot G sērijas, uz ko paļaujas profesionāli fotogrāfi visā pasaulē, jaunāko modeli. Šis modelis piedāvā fotogrāfiem klasē lielāko pielāgojamību un universālu, jaudīgu sniegumu. Kamerai ir profesionāli vadības līmeņi, un tā atbalsta plašu piederumu klāstu.
Lai gan tam ir klasiskā vadība gluži kā priekštecim, PowerShot G12 ir izstrādāts, lai nodrošinātu izcilu sniegumu, kas vienlīdz labi atbilst kā profesionāļu, tā foto fanu vajadzībām. Canon HS sistēma, 720p HD filmu ierakstīšana un Hybrid IS ir jauni papildinājumi, kas nodrošina izcilu foto un video attēlu kvalitāti, jaunais Front Dial nodrošina uzlabotu kontroli un ātru manuālo vadību. PowerShot G12 ir saderīgs arī ar jauno izvēles objektīva filtru adapteri, kas paplašinās līdz ar objektīvu, izmantojot tālummaiņu, lai nodrošinātu pārklājumu visā tālummaiņas diapazonā.

HS sistēma: Izcila Canon attēlu kvalitāte pat vājā apgaismojumā

PowerShot G12 ir pirmais G sērijas modelis ar Canon HS sistēmu - jaudīgu lielas jutības 10,0 MP CCD sensora un izcila DIGIC 4 procesora apvienojumu, nodrošinot izcilu attēlu kvalitāti jebkāda apgaismojuma apstākļos, ieskaitot vāju apgaismojumu.

HS sistēma ļauj fotografēt lielākā ISO ātrumā ar izcilu attēlu kvalitāti, lai lietotāji varētu uzņemt lieliskus attēlus jebkādos apstākļos. Paplašinātais ISO diapazons ļauj lietotājiem uzņemt tumšākas ainas bez zibspuldzes vai statīva, uzņemot pareizi eksponētus attēlus un izmantojot tikai pieejamo gaismu. Situācijās, kad ir nepieciešams izmantot zibspuldzi, lielāks ISO ātrums ļaus lietotājiem paplašināt tās lietderīgo diapazonu un efektīvāk izgaismot objektu. Lielāks ISO ātrums ļauj izmantot arī lielāku aizslēga darbības ātrumu - sastindzinot kustību, lai uztvertu kustīgus objektus ar mazāku miglainuma risku.

Īpašais ISO taustiņš ļauj regulēt 1/3 iedaļas, nodrošinot lietotājiem precīzu ISO līmeņa kontroli. Turklāt jaunā Auto ISO līmeņa regulēšanas funkcija ļauj lietotājiem pirms iestatīt maksimālos ISO iestatījumus, ko viņi vēlas izmantot fotografējot, un norādīt, kā kamera izvēlas ISO, lai iegūtu vislabāko līdzsvaru starp attēla kvalitāti un aizslēga ātrumu.

Ļoti tumšos apstākļos var izmantot Low Light režīmu, lai paplašinātu ISO diapazonu līdz ISO 12 800, ar iespēju lietotājiem kontrolēt ISO un baltā līdzsvaru, lai korekti uztvertu vāji apgaismotu vidi.Ar iespēju fotografēt līdz 4,2 kadriem sekundē lietotāji var uztvert arī ātru, kustīgu darbību.

Īsts Canon objektīvs ar Hybrid IS

PowerShot G12 ir izcils 28 mm platleņķa 5x optiskās tālummaiņas objektīvs, kas sniedz iespēju uzņemt plašas ainavas un fotografēšanas laikā pietuvināt tālākus objektus. Kameras objektīvs sniedz priekšrocības, ko nodrošina Canon īpašais mantojums. Objektīvs ir izstrādāts, izmantojot tādus pašus procesus un kvalitātes standartus kā Canon EF objektīvu ražošanā, garantējot asu, detalizētu kadru uztveršanu, saglabājot kompakto objektīva izmēru, lai nelietots tas pilnībā tiktu ievilkts kameras korpusā.

Lai novērstu kameras sakustēšanos un ļautu fotogrāfiem uzņemt attēlus tumšākos apstākļos, PowerShot G12 optiskais Image Stabilizer ļauj fotografēt ar par aptuveni 4 iedaļām lēnāku aizslēga ātrumu, nekā būtu parasti nepieciešams skaidru attēla uzņemšanā. PowerShot G12 ir iekļauta arī Canon Hybrid IS tehnoloģija, lai uzlabotu optiskā IS efektivitāti, fotografējot makroobjektus. Ar PowerShot G12 ir iespējams objektu fokusēt pat 1 cm attālumā, kad pat visniecīgākā fotogrāfa sakustēšanās var negatīvi ietekmēt attēla kvalitāti, tādēļ uzņemt skaidrus attēlus bez statīva ir grūti. Hybrid IS neitralizē nejaušu nobīdes vai leņķveida kustību - palielinot attēlu, šie abi kameras sakustēšanās veidi ir īpaši labi redzami.

Plašas fotografēšanas iespējas

PowerShot G12 7,0 cm (2,8") augstas izšķirtspējas grozāmais PureColor II VA LCD ekrāns nodrošina plašas fotografēšanas un atskaņošanas iespējas. Rotējošā grozāmā konstrukcija nodrošina ērtu kadrēšanu no visdažādākajiem leņķiem, piemēram, fotografējot virs galvas vai zemes līmenī. Lai pielāgotu dažādus fotografēšanas stilus, PowerShot G12 ir arī optiskais skatu meklētājs (OVF) ar dioptriju regulēšanu, ļaujot lietotājiem pielāgot OVF savai redzei. Pēc attēla uzņemšanas fotogrāfi atskaņošanas laikā var izmantot arī jauno RGB histogrammu, lai nekavējoties detalizēti pārbaudītu kadra ekspozīciju.

Uzņemieties pilnīgu vadību

Tāpat kā Full Manual vadība un pusautomātisko funkciju klāsts, arī jaunais Front Dial nodrošina ātru un ērtu piekļuvi iestatījumiem fotografēšanas laikā. Ir iespējams izvēlēties Front Dial vai aizmugurējo Multi-Control Dial kā galveno kameras vadības veidu, vai arī izmantot abu kombināciju. Piemēram, var iestatīt Front Dial, lai vadītu diafragmu AV režīmā, savukārt Multi-Control Dial kontrolē baltā līdzsvaru vai fotografēšanas paplašinājumu; tāpat to var izmantot neatkarīgi, neitralizējot aizmugurējo Multi-Control Dial, lai novērstu nejaušas izmaiņas iestatījumos.

Profesionāļu un prasmīgu amatieru vajadzībām PowerShot G12 uzņem arī nesaspiestus RAW attēlus un ietver Canon Digital Photo Professional (DPP) programmatūru, lai pēc uzņemšanas attēlus varētu rediģēt. PowerShot G12 ir tāda pati pēcapstrādes vide kā EOS sistēmā, tādēļ kamera nemanāmi iekļaujas fotogrāfa darba procesā.

Electronic Level un Multi-Aspect fotografēšana

Lai palīdzētu uztvert līdzenu horizontu, PowerShot G12 ir jaunā Electronic Level funkcija. Izmantojot informāciju no kameras paātrinājuma sensora, indikators ekrānā ļauj lietotājiem pārbaudīt, vai kamera ir novietota līdzeni, strādājot gan horizontālā, gan vertikālā stāvoklī, nodrošinot vienmērīgus portretu vai ainavu uzņēmumus. Multi-Aspect fotografēšana 3:2, 4:3, 1:1, 16:9 un 4:5 formātā ļauj fotografēt atbilstoši objektam un paredzētajam izmantošanas veidam, lai lietotājs jau fotografēšanas laikā varētu izvēlēties kompozīciju un rēķināties ar rezultātu, samazinot pēcapstrādes nepieciešamību.

Satriecoši foto un video attēli -HD filmas ar stereo skaņu

Pirmo reizi G sērijas modelī PowerShot G12 ir 720p HD filmu (24fps) uzņemšanas iespēja ar stereo skaņu. Miniature efekts ir pieejams arī filmu režīmā, lai piešķirtu video citādu dimensiju, uzņemot lēnākus kadrus, iegūstot dramatisku un saistošu rezultātu, kas parādīsies modeļu mērogā. Iestrādātais HDMI ports ar CEC saderību ļauj viegli apskatīt un kontrolēt foto un video attēlus, izmantojot saderīgu HDTV un tālvadības pulti.

Uzņemiet ainas tādas, kādas tās redzat

Pārsniedzot citu kameru darbības robežas,PowerShot G12 ietver High Dynamic Range fotografēšanas režīmu[i], ļaujot uztvert asu kontrastu attēlus tuvāk, nekā tos saskata lietotājs. Fotografēšanā izmantojot statīvu, PowerShot G12 pirms kadru analizēšanas un apvienošanas uzņem vienas ainas trīs dažādas ekspozīcijas un pēc tam kamerā izveido vienu uzņēmumu. Tādējādi attēlā gaismas efekti un ēnu detaļas ir uztvertas niansētāk, nekā to redz fotogrāfs.

i-Contrast apstrādes ietvaros PowerShot G12 nodrošina Dynamic Range korekcijas vadību; tā tiek pielāgota tieši kamerā, tādējādi novēršot atspīdumus un detaļu zudumu ēnu laukos. Fotokamerā iekļauta Shadow Correction funkcija, lai ļautu fotogrāfiem izgaismot tikai ēnainākās attēla daļas, tās paspilgtinot un atklājot slēptās detaļas.

Lai izsekotu objektus kustībā vai palīdzētu izveidot radošu kompozīciju, PowerShot G12 ir pievienots jaunais Tracking AF režīms. Tas sniedz fotogrāfiem iespēju izvēlēties objektus no kadra centra un izsekot tos kustībā vai mainot kadra kompozīciju.

Plašākas fotografēšanas iespējas

PowerShot G12 ir saderīga ar dažādiem piederumiem, kas izvērš gan radošās iespējas, gan noteiktos apstākļos nodrošina uzlabotus rezultātus. Jauns objektīva filtra adapters FA-DC58B tiek piestiprināts tieši pie objektīva pamatnes gredzena, nodrošinot iespēju pievienot 58 mm diametra Canon filtrus, piemēram, Circular Polarizer, Neutral Density, Protect un UV. FA-DC58B ir izstrādāts tā, lai tālummaiņas laikā kustētos līdz ar objektīvu, novērstu vinješu parādīšanos tālummaiņas platleņķa diapazonā un nodrošinātu filtra pārklājumu visā objektīva optiskās tālummaiņas diapazonā.

Stiprinājums nodrošina saderību ar dažādām Canon EX Speedlite[ii], sniedzot fotogrāfiem iespēju palielināt pieejamās zibspuldzes jaudu vai ar tālvadības ligzdas vadu (OC-E3) izmantot ārēju zibspuldzi, vai eksperimentēt ar dažādām apgaismošanas tehnikām. Izvēles ūdensdrošais korpuss nodrošina aizsardzību līdz pat 40 metru dziļumā, ļaujot lietotājiem satriecoši detalizēti iemūžināt zemūdens dzīļu skaistumu.

PowerShot G12 piedāvā manuālās vadības brīvību un plašas izvēles iespējas, turklāt lietotāji var panākt izcilu attēlu kvalitāti, izmantojot Smart Auto režīmu. Nosakot ainu un no 28 iespējām izvēloties optimālos iestatījumus, Smart Auto izmanto Scene Detection tehnoloģiju, lai nodrošinātu vislabākos rezultātus jebkuros apstākļos - gan pieredzējuši fotogrāfi, gan iesācēji var nekavējoties uzņemt izcilus attēlus.

EYE-FI saistītās funkcijas

Vienkāršu bezvadu satura pārsūtīšanu atbalsta Eye-Fi connected functions, nodrošinot attālinātu attēlu augšupielādi to kopīgošanas vietnēs, piemēram, CANON iMAGE GATEWAY. Kamerai lietotāja interfeisā ir speciāla Eye-Fi sadaļa, turklāt automātiskās izslēgšanas funkcija tiks atspējota līdz brīdim, kad Eye-Fi karte būs pārraidījusi datus, lai lietotāji viegli un bez pārtraukumiem varētu pārsūtīt savus uzņēmumus[iii].

Izstrādāta fotogrāfiem, kuri izvēlas augstāko kvalitāti visās jomās, PowerShot G12 ir unikāla izcilas kvalitātes, pielāgojamības un ērtas vadības savienība. Izcils papildinājums lielākam SLR modelim vai vienkārši jaudīga kamera, tā ir ideāla kompaktkamera profesionāļiem un prasmīgiem amatieriem - nodrošinot izcilu kvalitāti nelielā korpusā, ko iespējams visur paņemt līdzi.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

PowerShot G12 īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. Fotogrāfi var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

Canon PowerShot G12 galvenās funkcijas:

* HS sistēma
* Ļoti jutīgs 10 MP CCD
* 28 mm plats, 5x tālummaiņas objektīvs, Hybrid IS
* 7,0 cm (2,8") grozāms LCD, Electronic Level, OVF
* Front Dial, Full Manual un RAW
* HD filmas, HDMI
* High Dynamic Range režīms
* Smart Auto režīms
* Multi-Aspect uzņemšana

Plaša piederumu sistēma


[i]High Dynamic Range fotografēšanā nepieciešams statīvs.

[ii]Detalizētu aprakstu skatiet specifikācijās.

[iii]Nav garantijas, ka šis izstrādājums atbalsta Eye-Fi kartes funkcijas (tostarp bezvadu sūtīšanu). Ja rodas problēmas ar Eye-Fi karti, sazinieties ar kartes ražotāju.

Ņemiet arī vērā, ka daudzos reģionos ir nepieciešams Eye-Fi karšu lietošanas apstiprinājums. Bez šāda apstiprinājuma kartes lietošana nav atļauta. Ja nezināt, vai karte ir apstiprināta lietošanai kādā reģionā, lūdzu, sazinieties ar kartes ražotāju.
Par mums

Canon Europe ir reģionāls tirdzniecības un pārdošanas uzņēmums, kas pārstāv Canon Inc. 120 valstīs. Canon Europe nodarbina 11 000 darbiniekus Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā (EMEA).

Uzņēmums dibināts 1937.gadā ar mērķi izgatavot visaugstākās kvalitātes kameras patērētājiem. Canon pastāvīgā nodošanās attēla izteiksmības palielināšanai ir veicinājusi tehnoloģiju attīstību daudzos citos tirgos un ļāvusi Canon kļūt par vienu no vadošajiem zīmoliem pasaulē patērētāju un uzņēmumu attēlveides risinājumu jomā. Risinājumi ietver izstrādājumus, sākot no digitālajām kompaktajām un spoguļkamerām, apraides objektīviem un portatīviem rentgena aparātiem līdz pat daudzfunkciju un ražošanas printeriem. Visiem izstrādājumiem ir pievienotās vērtības pakalpojumu klāsts.

Canon veic lielus ieguldījumus izpētē un attīstībā, lai nodrošinātu izcilākos un inovatīvākos izstrādājumus un apmierinātu klientu jaunrades vajadzības. No fotogrāfiem amatieriem līdz profesionāliem drukas uzņēmumiem - Canon ļauj katram klientam īstenot savu redzējumu.

Canon uzskata, ka sabiedrības un vides aizsardzības intereses ir labas darba prakses neatņemama sastāvdaļa. Tas ir arī korporatīvās filozofijas Kyosei pamatā - "dzīvot un strādāt kopā sabiedrības labā".