World Press Photo ENTERWorld Press Photo Web lapā pieejams desmitais žurnāla ENTER izdevums. Ja jūs esat nopietns ceļojumu fotogrāfs, fotožurnālists vai viss kopā, tad ir vērts ieskatīties šajā bezmaksas žurnālā.
Šajā izdevumā BBC radītājs Kriss Kramers diskutē par žurnālistikas briesmām (karš, bandīti un bumbas) un ko vajadzētu darīt fotožurnālistam, lai minimizētu riskus. Itāliešu fotogrāfs Sirio Magnabosko arī ir iekļauts meistarklases sadaļā.
ENTER ieskatās Turku brīvmākslinieka fotogrāfa Gülbin Özdamar darbos, kas ziedo savu laiku fotografējot rumāņu cilvēkus, kad tie dzīvoja Čehu republikā. Professors José Chuquiure Alva stāsta par aizraušanos ar Krista fotogrāfijām un Indijā dzimušais fotogrāfs Manish Swarup par savām dēkām Āzijā un Afganistānā.
Bezmaksas žurnāls atbild arī uz jautājumu: Kāda ir labākā metode sagatavošanās procesam, pirms fotožurnālists iet ārā un fotografē kādu stāstu? Atbilde nav no viena, bet no četriem ekspertiem šajā jomā: Amerikāņu fotogrāfs Stīvs McKurrī, Krievijas fotogrāfs Sergejs Maksimišins, Brazīlijas fotogrāfs João Kehl un Šveices fotogrāfs Mihaels Cumštains.