Krāsaina un pārsteidzoša rudens sezona sākusies TV3 - nebijuši šovi, aizraujošas spēles un citi jaunumi birst kā no pārbagātības raga! Klāt vēl kāds pārsteigums - ikviens tiek aicināts kopā ar TV3 radīt brīnumu. Jautāsiet kā? Atsūtot savas ģimenes foto tiks radīta lielākā kopbilde! Bilžu iesūtīšana sāksies 8.septembrī un jau oktobra sākumā visu Latvijas iedzīvotāju lielākā kopbilde būs publiski aplūkojama.

Kopā izveidosim lielāko kopbildi!

TV3, svinot krāsaino 10 gadu dzimšanas dienas sezonu, aicina visus Latvijas iedzīvotājus kopā radīt brīnumu - lielāko kopbildi! Šāda ideja tiek realizēta, jo TV3 vēlas vienkopus ieraudzīt visus savus skatītājus, ar ko kopā dienu dienā ir jau desmit gadus! TV3 ģenerāldirektore Baiba Zūzena: „Šāda ideja radās, domājot par jubilejas sezonu un to, kā kopā ar skatītājiem uzburt svētku sajūtu. Televīzijas darba specifika ir tā, ka skatītāji mūs ikdienā redz, bet mēs viņus ne - un tā jau desmit gadus. Ar lielākās kopbildes starpniecību vēlamies ieraudzīt mūsu skatītājus un apvienot vienā bildē, lai tas būtu kā atgādinājums ik dienas, kādēļ strādājam un kam rūpējam dažādus pārsteigumus. Varu atzīt, ka ar nepacietību gaidu rezultātu - nespēju pat iedomāties, cik enerģētiski spēcīga varētu izveidoties šī kopbilde!" Gandarījums un arī pārsteigums ikvienam būs par kopā paveikto - radīto lielāko kopbildi, kā arī īpaši tiks iepriecināti desmit laimīgie bilžu iesūtītāji, kuri tiks pie TV3 dzimšanas dienas dāvanas - pie jauniem televizoriem. Prieks būs liels.. ļoti liels!
TV3 kopbilde būs lielākā, kāda līdz šim redzēta, un tajā ikvienam būs iespēja starp visiem Latvijas iedzīvotājiem un TV3 skatītājiem sameklēt pašam sevi! 6.oktobrī norisināsies svinīgā kopbildes atklāšana, par kuru plašāka informācija vēl sekos TV3.

1.oktobrī TV3 skatītāju iemīļotajā raidījumā Bez Tabu norisināsies izloze, kuras ietvaros tiks noskaidroti desmit (10) laimīgie, kuri tiks pie jauniem televizoriem.

Kas jādara?
No 8. septembra līdz 25. septembrim TV3 skatītāji aicināti iesūtīt savas ģimenes bildes internetā un pa pastu. Ikviens interesents varēs ieraudzīt sevi un savus draugus galerijā TV3 mājas lapā www.tv3.lv/10gadi un jau oktobra sākumā tā būs pieejama plašākai publikai, kur vienā kopbildē būs redzami visi TV3 skatītāji no Latvijas. Fotogrāfijas pa pastu jāsūta Maskavas 322, Rīga, LV-1063 (noslēguma pasta zīmogs - 25. septembris) un www.tv3.lv/10gadi.