Foto Burziņš 2Biedrība "Jauniešu organizācija IMKA RĪGA" organizē "foto burziņu" jeb 2 mēnešu teorētiskās un praktiskās nodarbības visiem tiem, kam interesē digitālā fotogrāfija! Kopā ar profesionālajiem jaunajiem fotogrāfiem apgūsim dažādas foto zinības, brauksim izbraukumos, mācīsimies paši no savām un citu kļūdām, mēģināsim ieraudzīt pasauli no cita skatu punkta, būsim kopā un vienkārši labi pavadīsim laiku!

KAM?

Foto burziņa programma vairāk veidota dalībniekiem, kas vēl nav apguvuši vai tikko sākuši vairāk pētīt foto pasauli.

KUR?

Vieta tiks precizēta. Bet tas noteikti būs centrā.

KAD?

Pirmā tikšanās 26.oktobrī plkst. 18:00. Līdzi jāņem fotoaparāts un viena bilde izdrukātā veidā, kas raksturo kādu tavu īpašību, aizraušanos utt.

AR KO?

Nodarbības vadīs Edgars Naglis, Juris Zīģelis, Anita Roze, Dmitrijs Mokejevs (www.best-photo.eu) un Billijs Locs (www.billyart.net).

PAR KO?

1. Fotokameras uzbūve, iestatījumi. Slēdzis, diafragma, ISO, baltās krāsas balanss jeb "Kas lācītim vēderā?". Objektīvi, to raksturojošie lielumi, pielietojums. Ekspozīcija.
2. Kompozīcijas pamatelementi (kadrēšana, skatupunkta izvēle, perspektīva, līdzsvars, proporcija, zelta griezums). Ritms, faktūra, krāsas.
3. Fotoreportāža.
4. Ainavu un dabas foto.
5. Fotogrāfiju apstrāde ar Adobe Lightroom.
6. Praktiskā nodarbība - portretu fotografēšana izmantojot dabisko vidi. Fotogrāfiju analīze.
7. Fotogrāfiju analīze un kritika (mācāmies paši no savām un citu kļūdām). Biežāk pieļautās kļūdas fotografējot.
8. Mājas darbi, lai labāk izprastu teorētiskos jautājumus.

DALĪBAS MAKSA?

Foto burziņa dalības maksa - 65 LVL.

KAD?

Foto burziņa norises laiks no 26.10.-15.12.2009. Plānotas 8 teorētiskās nodarbības, viena praktiskā nodarbība ar modeli, kā arī kopīgs plenērs.

KĀ PIETEIKTIES?

Aizpildīt pieteikuma anketu, atsūtīt uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 2009.gada 15.oktobrim, kā arī iemaksāt dalības maksu 65 LVL līdz 2009.gada 20.oktobrim.

Pieteikuma anketa

DALĪBNIEKU SKAITS GRUPĀ IEROBEŽOTS, LAI NODROŠINĀTU MAKSIMĀLI LIELĀKU KATRA DALĪBNIEKA IESAISTĪŠANOS UN IESPĒJU UZDOT SEV NESKAIDROS JAUTĀJUMUS!!!LŪDZAM PIETEIKTIES LAICĪGI!

Ja ir kādi jautājumi, droši zvani vai raksti!

Rasa:

Mob. tel. 29208487

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

SKYPE: rasa.reinholde

www.imkariga.lv