Izstādes "Riga Photo Show 2012" laikā – 9. novembrī, piektdien, plkst. 14.00 žurnāla "Foto Kvartāls" stendā notiks tikšanās ar projekta "Rīgas Fotomēnesis 2014" organizatoriem.

Tikšanās laikā organizatori pastāstīs par gaidāmā Eiropas kultūras galvaspilsētas gada notikuma – "Rīgas Fotomēnesis 2014" plāniem.

2014. gada maijā pirmo reizi Latvijā notiks "Rīgas Fotomēnesis". Tā daudzveidīgā programma sastāvēs no izstādēm, projektiem pilsētvidē, fotogrāfu un mākslinieku prezentācijām, sarunām, diskusijām un citām aktivitātēm, kopā veidojot savdabīgu fotokarti ceļojumam, kas dos iespēju izpaust un apzināt mūsdienu fotogrāfijas aktualitātes. Mēneša centrālais pasākums plānota grupas izstāde Urban Viewfinders. Jaunā Baltijas un Ziemeļvalstu fotogrāfija.

Projektu organizē biedrība "Rīgas Fotomēnesis" – fotogrāfs un "Foto Kvartāla" galvenais redaktors Arnis Balčus, māksliniece un kuratore Inga Brūvere, mākslas zinātniece Aiga Dzalbe, fotogrāfs un Ziemeļu Ministru padomes direktors Imants Gross sadarbībā ar nodibinājumu "Rīga2014".

"Riga Photo Show 2012" ir pirmā foto un video izstāde Baltijā, kas no 9. līdz 11. novembrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.