2015. gada 24. janvārī Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas telpās, Bruņinieku ielā 57, norisināsies 5. "Latvijas fotogrāfu forums". Tā ietvaros ierasti tiek cilātas dažādas ar nozari saistītas tēmas un aktuāli jautājumi. Kā informē pasākuma organizatori, šogad "Fotogrāfu forums" sola pārmaiņas izkliedētā un salīdzinoši vienveidīgā pēdējo gadu nozares dzīvē.
Starp gaidāmajiem referātiem ir paredzētas tēmas, kas saistītas ar fotogrāfijas izglītības problēmu Latvijā. Izskanēs piedavājumi saistībā ar amatieru kustības koordinēšanu un organizēšanu valsts mērogā. Tiks ieskicētas dažādu nozīmīgu gaidāmo notikumu norises gada griezumā. Nozīmīgākais "Latvijas fotogrāfu foruma" paziņojums ir saistīts ar "Latvijas fotogrāfu savienības" dibināšanu un tās uzstādītajiem mērķiem. Noslēgumā paredzētas debates un diskusijas pie brīvā mikrofona par piedāvātajām tēmām.


Pasākuma izskaņā klātesošajiem būs iespēja pieteikties dalībai "Latvijas fotogrāfu savienībā" un kļūt par tās biedru. Vienlaikus "Latvijas fotogrāfu foruma" orgkomiteja aicina visus klātesošos veidot fotogrāfiju maiņas tirdziņu, dibinot brīnišķīgu tradīciju privāto foto kolekciju veidošanā, iegūstot darbus maiņas ceļā.
5. "Latvijas fotogrāfu forums" notiks Rīgā, Bruņinieku ielā 57, LKA Latvijas Kultūras koledžas "Baltajā zālē". Reģistrācija no 9:30. Ieeja pret ziedojumiem. Starplaikos tiek nodrošinātas kafijas pauzes. Ņemot vērā ierobežoto sēdvietu skaitu, aicinājums iepriekš pieteikties, sūtot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju uz e pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa nr. 28619776.