Popular Photography žurnālsFotogrāfiem ir ļoti vērtīgi pētīt žurnālus un analizēt citu profesionālo fotogrāfu darbus. Mūsdienās tas ir kļuvis daudz ērtāk, jo ir internets un neizejot no mājas ir iespējams pašķirstīt un papētīt dažādus aizjūras žurnālus bez maksas. Bez tam, ja vēl ir pieejami žurnāli par fotogrāfiju, fotoaparātiem, mākslu un tamlīdzīgi izdevumi, tad visa izlasīšanai un izšķiršanai var pat nepietikt laika.
Mygazines ir viena no Web lapām, kur var padalīties ar savu mīļāko žurnālu. Tur var atrast pat ļoti profesionāli sagatavotus digitālus žurnālus, ko ērti apskatīties un pašķirstīt digitālā formātā. Piemēram, par fotogrāfiju daļa žurnālu ir šeit mygazines.com/photography
Tas liekas nav pašu izdevēju interesēs publicēt šos žurnālus, tādēļ visticamāk šie materiāli ir no izdevējiem "nozagti". Arī mājas lapā bwgreyscale.com var lasīt dažādus modes žurnālus un skatīties bildes. Tur daļa materiālu tika izņemta un nav tik daudz kā bija kādreiz. Liekas tas ir tas pats kas ar mūzikas industriju, kur sāk cīnīties par autortiesībām un cīņa pret bezmaksas iespēju iegūt informāciju internetā sāk uzņemt apgriezienus.