Dmitrijs MedvedevsInternets kļuvis par ļoti nozīmīgu resursu ikdienas dzīvē un it sevišķi mediju darbībā. Internetā informācija izplatās daudz ātrāk un daudz lielākos apjomos - tai iespējama gan vizuāla, gan tekstuāla forma. Krievijas prezidents mēģina būt tuvāk tautai un tādēļ ļoti vienkāršā formātā tiek pasniegta informācija, ko grib dzirdēt vienkāršā tauta. Mūsdienās populāri ir "blogot" (rakstīt emuārus), tādēļ arī Krievijas prezidentam ir sava dienasgrāmata community.livejournal.com/blog_medvedev. Bet vai zinājāt, ka Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs māk arī apieties ar fotoaparātu un ne tikai viņu fotografē, bet arī viņš pats fotografē?

Tieši tā - arī prezidenta aizraušanās var būt fotografēšana. Dmitrija Medvedeva fotogrāfijas var apskatīties oficiālajā mājas lapā: medvedev.kremlin.ru/personal_photo
Spriežot pēc fotogrāfijām, Medvedeva kungs ne tikai fotografē, bet prot strādāt arī ar datorapstrādes programmām, piemēram, Photoshop. Ja kādam ir informācija par to, kādu fototehniku izmanto Krievijas prezidents, tad ar prieku to publicēsim.
Tagad rodas jautājums vai mūsu prezidents Valdis Zatlers arī fotografē? Viņam "Viena Diena Latvijā" organizatori uzdāvināja iesācējlīmeņa digitālo fotoaparātu Canon 400D. Cerams, drīz arī mūsu prezidenta mājas lapā varēsim skatīties cilvēkiem saprotamu informāciju - prezidenta dienasgrāmatu un personīgi fotografētās fotogrāfijas. Tas prezidentu noteikti tuvinātu tautai vai vismaz interneta lietotājiem un jaunajai paaudzei noteikti.