Artūrs Romanovskis "Palīdzāsim!"Jau otro gadu labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" kopā ar Latvijas spožākajiem fotogrāfiem rīko fotoizstādi, kura šobrīd apskatāma tirdzniecības centra "Mols" otrajā stāvā. Fotogrāfijās spilgti redzami bērnu likteņi, patiesi dzīves stāsti, asaras, skumjas un reizē arī prieks par saņemto palīdzību un atbalstu. Savos darbos fotogrāfi savu talantu ir veltījuši kādam konkrētam bērnam, ģimenei vai bērnu namam, fotogrāfijās atspoguļojot patieso stāstu par bērnu likteņiem.

Izstādē piedalās fotomākslinieki: Artūrs Romanovskis, Ilmārs Znotiņš, Gvido Kajons, Jānis Saliņš, Rolfs Vendiņš, Santa Spilberga, Andrejs Terentjevs, Juris Dreimanis, Valdis Jansons, Gatis Gierts un Ieva Andersone.
Foto izstāde būs apskatāma tirdzniecības centrā "MOLS" otrajā stāvā pie veikala Camel Active visu februāri.
PALĪDZĒSIM.LV ir labdarības nodibinājums ar mērķi palīdzēt Latvijā dzīvojošiem bērniem, kuriem ir veselības, sadzīves vai citas problēmas. Nodibinājums sadarbībā ar pazīstamiem Latvijas fotogrāfiem veido foto stāstus, kā ziedotāju sniegtais atbalsts palīdzējis bērniem. Tādējādi ikviens ziedotājs, apmeklējot organizācijas mājas lapu, var tieši un nepastarpināti redzēt, kā, pateicoties ziedojumam, mainījusies bērna dzīve.

PALĪDZĒSIM.LV nodibinājuma vietne - www.palidzesim.lv