Canon CanoScan 9000F skenerisCanon paziņojis, ka paplašina savu izcilo foto un dokumentu skeneru klāstu ar jaunāko CanoScan 9000F, kas izstrādāts, lai apmierinātu fotogrāfu vajadzības, kad nepieciešama daudzveidīga un produktīva skenēšana, tāpat skeneris būs lielisks arī ar dažādu filmu diapozitīvu skenēšanai.
Relīzes teksts

CanoScan 9000F ir izstrādāts uz Canon CanoScan 8800F bāzes, un tam ir dažādas jaunas, uzlabotas funkcijas, kas palielina produktivitāti. Tam ir uzlabota kvalitāte, lai iekļautu 9 600 x 9 600 dpi CCD sensoru, nodrošinot nepārspējamu atveidi ar neticamu detaļu uztveršanu. 48 bitu krāsu dziļums nodrošina ārkārtīgi precīzu krāsu atveidi un attēlus, kas ir piemēroti palielināšanai un drukāšanai ar lielu izšķirtspēju.

Lai gan Canon jau var lepoties ar tirgū ātrākajiem un kvalitatīvākajiem filmu skeneriem, CanoScan 9000F ievieš jaunu kvalitātes līmeni. Jaunais filmu adapteris pieļauj lielāku gaismas iekļuvi ierīcē, nodrošinot vēl iespaidīgāku ātrumu, proti, vienu 35 mm negatīva kadru skenējot aptuveni 18 sekundēs (ar 1 200dpi izšķirtspēju).

Vienkārša funkcionalitāte

Daudzas no labākajām Canon CanoScan 8800F funkcijām ir saglabātas, iekļaujot ieliekamus slaidus un vidēja formāta filmas pozitīvu vai negatīvu. Tūlītējs uzsilšanas laiks un Auto Scan iespēja uz datoru, e-pastu, kopēšana vai PDF - tas viss joprojām ir pieejams ar vienu pogas pieskārienu. Turklāt CanoScan 9000F tagad nodrošina precīzu Optical Character Recognition (OCR) funkciju, lai konvertētu drukāto tekstu rediģējamos elektroniskos dokumentos, neapgrūtinot lietotāju ar lieku pārrakstīšanu.

Septiņas EZ skenēšanas pogas nodrošina vienkāršu darbību, tikai pieskaroties pogai, bet CanoScan 9000F funkcionalitāti vēl vairāk palielina poga "Auto-Scan", lai automātiski atpazītu oriģinālu veidu, skenētu un saglabātu failus, izmantojot piemērotākos iestatījumus. Tagad ir iekļauts pilnībā integrēts strāvas adapteris, tādējādi veidojot kompaktu un pilnībā portatīvu galda skeneri.

Traucējumu novēršana

Canon unikālā Film Automatic Retouching un Enhancement (FARE) Level 3 tehnoloģija skenerī ir iestrādāta, lai noņemtu putekļus un labotu filmas skrāpējumus, izmantojot infrasarkano gaismu, kas meklē fiziskus defektus uz filmas virsmas.

Canon ir pievienojis Auto Photo Fix II un Auto Document Fix funkcijas, lai lietotājs pilnībā varētu kontrolēt galarezultāta kvalitāti.

Auto Photo Fix II novērš biežāk sastopamās kļūdas, piemēram, izplūdušas sejas, blāvus ādas toņus vai pārāk/nepietiekami piesātinātu kadru, un var "atpazīt" ainas veidu attēlā. Līdzīgi kā Auto Photo Fix II, arīAuto Document Fix nodrošina skaistus un viegli apskatāmus skenēšanas rezultātus, automātiski analizējot attēlu un soli pa solim labojot datus.

Jaudīga, nozarē vadoša programmatūra nodrošina nepārspējamu funkcionalitāti un produktivitāti, tostarp SilverFast SE un Adobe PhotoShop Elements, kā arī

ArcSoft PhotoStudio, savukārt MP Navigator EX darbu ar skeneri un tā snieguma sarežģītās darbības padara vieglas un vienkāršas.

CanoScan 9000F galvenās funkcijas:

* Kvalitāte - 9 600 x 9 600 dpi; 48 bitu krāsu dziļums
* Foto un dokumentu skenēšanas ātrums - A4, 300 dpi skenēšana apm. 7 s; tūlītēja uzsilšana
* Filmu skenēšanas ātrums - 35mm negatīvs, 1 200 dpi skenēšana apm. 18 s.
* Filmu saderība - adapteris 12 x 35 mm diafilma, 4 x 35 mm uzliktie slaidi, 120 formāts (maks. 6 x 22 cm)
* Funkcijas - Auto Scan to PC, e-pasts, kopēšana vai PDF
* Auto attēlu korekcija - FARE automātiskai putekļu un skrāpējumu noņemšanai; veido izmantojamas skenētās kopijas no bojāta oriģināla
* Ātra piekļuve ar 7 EZ pogām
* Viegli lietot - Auto Photo Fix II un Auto Document Fix
* Programmatūra - SilverFast SE, Adobe Photoshop Elements, MP Navigator EX, ArcSoft PhotoStudio

Jaunais CanoScan 9000F skeneris būs pieejams Eiropā 2010.gada jūnijā un tā vidējā mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 169 lati.