Canon PowerShot SX130 ISCanon iepazīstina ar PowerShot SX130 IS, jaunāko supertālummaiņas kompakto kameru, kas apvieno iespaidīgu attēlveidošanas tehnoloģiju un ģimenei piemērotu lietojuma daudzveidību un vērtību. Aizvietojot populāro PowerShot SX120 IS, šis jaunais modelis piedāvā gudru funkciju klāstu, lai atvieglotu īpašu mirkļu iemūžināšanu gan augstas kvalitātes fotoattēlos, gan HD filmās.
Kameras kompaktais dizains, gudrā vadība un garās tālummaiņas objektīvs to padara par ideālu tiem, kuri vēlas viegli lietojamu, vienmēr līdzi paņemamu digitālo kameru. Lietotāji var uzņemt satriecošus foto un video attēlus jebkādos apstākļos - no ģimenes svinībām līdz ainavām vai attālu objektu pietuvinātiem fotouzņēmumiem.

Canon sniegums, izcila vērtība

Ar 12,1 MP sensoru lielām, detalizētām izdrukām un DIGIC 4 attēlu apstrādi PowerShot SX130 IS ļauj visai ģimenei uzņemt īpašos mirkļus izcilā kvalitātē. 12x optiskā tālummaiņa ir robežās no platleņķa (28 mm) līdz telefoto (336 mm), tādējādi kamera ir vienlīdz piemērota platleņķa grupas uzņēmumiem un ekskursijā.

Canon iestrādātais optiskais IS piedāvā trīs iedaļu priekšrocību, līdz ar to ir vienkāršāk uzņemt izcilus attēlus vājā apgaismojumā ar ilgu ekspozīciju, jo tiek samazināts miglainums, ko rada kameras sakustēšanās, uzņemot attālus objektus tālummaiņas telefoto sniedzamībā.

Lielais, 7,5 cm (3,0") LCD ekrāns ar 230k punktu izšķirtspēju un izvēles padomiem un ieteikumiem ekrānā ļauj veikt ērtu pārlūkošanu uzlabotajā izvēlnes sistēmā un izveidot ideālu kadra kompozīciju. Platais skatu leņķis nodrošina iespēju uzņemt no neparastiem skatu leņķiem, kā arī kopīgot rezultātus ar draugiem uzreiz pēc attēlu uzņemšanas.

Uzņemiet mirkli HD

PowerShot SX130 IS atbalsta 720p HD video ar stereo skaņu - lietotāji var bez vilcināšanās pārslēgties no foto uz augstas kvalitātes video un atkal atpakaļ vienā ērtā un kompaktā kamerā. Klusais tālummaiņas objektīvs ļauj ierakstīšanas laikā izmantot pilnu objektīva fokusa diapazonu, un nepārtrauktā automātiskā fokusēšana nodrošina kustībā esošo objektu asumu - PowerShot SX130 IS ir izcila fotokamera, lai uzņemtu skolas pasākumus, ballītes vai ģimenes saietus, kuros var būt grūti izsekot visai darbībai.

Šis modelis atbalsta jaunās SDXC atmiņas kartes, nodrošinot līdz 2 TB video un pilnas izšķirtspējas foto saglabāšanu, nenomainot karti.

Viegli lietojama visai ģimenei

Ikviens ģimenes loceklis var iegūt izcilus rezultātus, pateicoties gudru fotografēšanas funkciju un radošo režīmu klāstam. Izmantojot Easy režīmu, kamera ļauj vienkārši "notēmēt un knipsēt", deaktivējot lielāko daļu pogu un ekrānā nerādot nevajadzīgas ikonas. Tā tiek atvieglota vislabākā kadra kompozīcija un uztveršana, neraizējoties par iestatījumiem.

Smart Auto ar Scene Detection tehnoloģiju atpazīst līdz pat 28 dažādiem ainu veidiem, automātiski ieregulējot optimālos iestatījumus. Atbilstoši uzņemšanas apstākļiem Smart Flash ekspozīcija vada zibspuldzi, nodrošinot nepieciešamo zibspuldzes apgaismojuma intensitāti, lai panāktu ideālu ekspozīciju jebkādos apstākļos - no vāji apgaismotām telpām līdz pat spilgtai saules gaismai.

Papildu jaudīgas funkcijas palīdz viegli notvert mirkli.Servo AF un AE automātiski pielāgo fokusu un ekspozīciju, izsekojot kustīgu objektu. Smart Shutter ar Face Detection tehnoloģiju nodrošina izcilus grupu uzņēmumus, kontrolējot aizslēgu pamirkšķinot, pasmaidot vai kadrā parādoties jaunai sejai. Blink detection brīdina lietotāju, ja kāds no cilvēkiem ir pievēris acis.

Pieredzes bagātiem fotogrāfiem, kuri vēlas lielāku ieguldījumu fotouzņēmumu tapšanā, pilna manuālā vadība ļauj individuāli regulēt aizslēga ātrumu un diafragmu, lai uzņemtu ar sevis izvēlētiem iestatījumiem un radītu savus efektus.

PowerShot SX130 IS ne tikai nodrošina palīdzību izcilu objektīvā redzamo kadru uzņemšanā, bet tai ir arī radošu režīmu klāsts, lai pievienotu jaunu dimensiju attēliem, neveicot pēcapstrādi.Miniature efekts ir pieejams gan filmu, gan fotoattēlu uzņemšanā, atdarinot TS objektīva efektus, kas piešķir objektiem modeļu izskatu. Fish-eye efekts atdarina fish-eye objektīva deformāciju, piešķirot jaunu aspektu portretiem un ainavu uzņēmumiem. Super Vivid uzlabo krāsu piesātinājumu, savukārt Poster efekts rada attēlā retro noskaņu.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

Jaunā modeļa īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei.Ir pieejama līdz 2 GB attēlu uzglabāšanas vieta, lai lietotāji varētu uzglabāt simtiem augstas kvalitātes attēlu. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

PowerShot SX130 IS - galvenās funkcijas:

* 12x platleņķa (28 mm) tālummaiņas objektīvs ar IS
* 12,1 MP CCD
* Smart Auto un Easy režīmi atpazīst 28 ainu veidus
* 7,5 cm (3,0") LCD
* HD filmas
* Smart Shutter ar Wink Self-taimeri
* Fotografēšanas režīmi ietver Miniature efekta filmas
* Padomi un ieteikumi
* Pilna manuālā vadība
* i-Contrast