Canon PowerShot SX30 ISCanon paplašina savu supertālummaiņas kompaktkameru robežas, iepazīstinot ar jauno PowerShot SX30 IS - jaudīgu kameru ar 24 mm īpaši platu 35x optiskās tālummaiņas objektīvu. Jaunais modelis ir PowerShot SX20 IS pēctecis un apvieno izcilo Canon optiku ar dažādām pilnveidotām attēlveidošanas tehnoloģijām, nodrošinot lielisku instrumentu foto faniem, kuri saviem radošajiem meklējumiem vēlas jaudīgu, universālu kameru.
PowerShot SX30 IS ir ideāli piemērota jebkurai situācijai, tai ir pilnībā manuāla vadība, HD filmu ierakstīšana un dažādi radošie un automātiskie fotografēšanas režīmi, lai fotogrāfs iesaistītos procesā tieši tik daudz, cik pats vēlas. Citas funkcijas, tostarp 6,8 cm (2,7") LCD ekrāna grozīšanas un stiprinājuma iespēja, ļauj lietotājiem vēl vairāk paplašināt savas radošās iespējas, fotografējot no dažādiem leņķiem un ar dažādiem saderīgiem Canon piederumiem.

Vadoša tālummaiņa ar nepārspējamu attēlu kvalitāti
Kameras 14,1 MP sensors ļauj izgatavot A2+ izmēra izdrukas, nodrošinot detalizētus attēlus, no kuriem radoši var izgriezt atsevišķu daļu bez kvalitātes pasliktināšanas. Lielais 35x optiskās tālummaiņas fokusa attālums piedāvā unikālas radošās iespējas, paplašinot no 24 mm līdz 840 mm (atb. 35 mm), uztverot it visu, no īpaši plata leņķa attēliem līdz ekstrēmiem telefoto kadriem.

Tas ir izgatavots, izmantojot tādus pašus procesus un materiālus kā Canon EF objektīvu izstrādē. PowerShot SX30 IS apliecina Canon nepārspēto pieredzi optikas tehnoloģijās. Objektīva konstrukciju veido vairāki īpaši lēcu elementi, tajā skaitā īpaši zemas dispersijas (UD) elements, kā arī Hi-UD elements, kas kompensē gaismas aberāciju, saglabājot augstu attēla kvalitāti visā tālummaiņas diapazonā. Hi-UD elementi tiek bieži izmantoti pasaulē atzītajos Canon profesionālajos apraides objektīvos - nodrošinot maksimālu attēla kvalitāti un samazinot kopējo objektīva svaru.

Ar šādas tālummaiņas objektīvu fotografēt vājā apgaismojumā vai izmantot telefoto diapazonu bez statīva parasti būtu sarežģīti. Tādēļ Canon šim modelim ir piešķīris visefektīvāko optisko Image Stabilizer (IS), kāds vien ir izmantots tā kompaktkamerās, nodrošinot līdz pat 4,5 iedaļu kompensāciju. Šī objektīva nobīdes sistēma var efektīvi samazināt miglainumu, fotografējot ar ilgu tālummaiņu un tad, kad nav iespējams izmantot lielāku aizslēga ātrumu. PowerShot SX30 IS ir arī Ultrasonic (USM) un Voice Coil (VCM) motors ātrai, precīzai un klusai tālummaiņai un fokusēšanai, kas līdz ar optisko IS darbojas gan foto, gan video uzņemšanas laikā.

Jaunā Zoom Framing Assist funkcija palīdz lietotājiem izsekot attālus kustīgus objektus, fotografējot ar ilgu tālummaiņu. Nospiežot īpašo īsceļu pogu, Zoom Framing Assist ātri noregulē objektīvu vienā no trīs pirmsiestatītajiem stāvokļiem, lai lietotājs ekrānā varētu redzēt vairāk un atrast objektu, savukārt taisnstūris iezīmē sākotnēji pietuvināto kadru. Tiklīdz objekts tiek atkal ietverts iezīmētajā taisnstūrī, pogu var atlaist, un objektīvs ātri atgriežas tālummaiņas stāvoklī, lai turpinātu uzņemšanu sākotnējā kadrējumā.

Vairāk nekā tikai fotoattēli
PowerShot SX30 IS piedāvā 720p HD filmu uzņemšanu ar stereo skaņu un pilnīgu optisko tālummaiņu, lai fotogrāfi varētu pārslēgties no foto uz video, nospiežot pogu. Fokusu un ekspozīciju var nofiksēt vai noregulēt filmu ierakstīšanas laikā, savukārt īpašais Dynamic IS režīms samazina kameras sakustēšanos, kas rodas, fotografējot kustībā, padarot attēlu reālistiskāku un stabilāku. Smart Auto Movie režīmā var noteikt 21 dažādu ainu veidu, automātiski novērtējot un noregulējot iestatījumus, lai panāktu optimālo ekspozīciju, izceltu sejas un veicinātu krāsu spilgtumu. Pilnībā rezultātus var izbaudīt, pievienojot kameras HDMI miniportu HDTV ekrānam.

Izstrādāta bez kompromisiem kvalitātes, pielāgojamības un radošo iespēju ziņā
Papildus neticamajām tālummaiņas iespējām PowerShot SX30 IS piedāvā citas funkcijas, kas ļauj fotogrāfiem kontrolēt attēlus. 6,8 cm (2,7") grozāmais PureColor II VA LCD ekrāns ar 230k punktu izšķirtspēju nodrošina maksimālu pielāgojamību it visām ainām no augu uzņēmumiem tuvplānā līdz pārpildītiem koncertiem. Kamera šādas ainas ļauj uzņemt parocīgāk pat no visdīvainākajiem leņķiem un apskatīt ar izcilām krāsām un smalkām detaļām. Quick-bright funkcija ļauj ērti apskatīt attēlus un iekadrēt objektus pat spilgtā saules gaismā.

Tiem, kuri vēlas lielāku radošās fotografēšanas daudzveidību, PowerShot SX30 IS ir stiprinājums, lai pievienotu tādus piederumus kā Canon
EX Speedlite zibspuldzes. Turklāt izvēles objektīva filtrs ļauj kameru papildināt ar 67 mm filtriem, piemēram, ar Canon PL-C B 67 mm polarizējošo filtru, nodrošinot teju vai neizsmeļamas radošas iespējas, lai mainītu attēla noskaņu.

Tiem, kuri vēlas uzņemt izcilus attēlus bez kavēšanās, neuztraucoties par manuālu iestatījumu maiņu, PowerShot SX30 IS ir Smart Auto, kas izmanto Scene Detection tehnoloģiju, lai noteiktu fotografēšanas apstākļus un izvēlētos optimālos iestatījumus no 28 iespējām. Kamerai pievienotas jaunas ainas, iekļaujot objektus ar izteiktām sejas ēnām spilgtā gaismā un objektus prožektoru gaismā. Smart Flash ekspozīcija kontrolē arī kameras zibspuldzes jaudu, lai objekti tiktu atbilstoši eksponēti gan makrouzņēmumos, gan apgaismojumā no aizmugures.

Vēl plašākas radošās iespējas nodrošina Fish-eye, Miniature, Poster un Super Vivid efekts, kas piešķir attēliem jaunas nianses. Miniature Effect režīms ir pieejams arī filmām, uzņemot ar samazinātu kadru ātrumu 6, 3 vai 1,5 fps, lai radītu liela ātruma palēninātas filmas efektu miniatūrā izmērā.

Saglabājiet, apskatiet un kopīgojiet stāstus
Dalīties īpašos mirkļos ar ģimeni un draugiem nekad nav bijis tik vienkārši. PowerShot SX30 IS atbalsta SDHC un SDXC atmiņas kartes, nodrošinot bagātīgas uzglabāšanas iespējas, lai fotogrāfi varētu uzņemt, neuztraucoties par pārāk drīz nepieciešamu kartes maiņu. Lai atrastu mīļākos kadrus starp simtiem citu, katru attēlu kamerā var atzīmēt, lai vēlāk sagrupētu ar citām izvēlēm un atrastu bez grūtībām. Smart Shuffle atskaņošana, pamatojoties uz šobrīd atainoto attēlu, iesaka līdzīgus attēlus, atrodot tos atmiņas kartē, lai tie netiktu palaisti garām vai piemirsti.

Šis modelis atbalsta arī Eye-Fi connected functions, nodrošinot attālinātu attēlu augšupielādi to kopīgošanas vietnēs, piemēram, CANON iMAGE GATEWAY. Kamerai lietotāja interfeisā ir speciāla Eye-Fi sadaļa, turklāt automātiskās izslēgšanas funkcija tiks atspējota līdz brīdim, kad Eye-Fi karte būs pārraidījusi datus, lai lietotāji viegli un bez pārtraukumiem varētu pārsūtīt savus uzņēmumus .

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY
PowerShot SX30 IS īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. Fotogrāfi var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

PowerShot SX30 IS - galvenās funkcijas:

• 35x īpaši plata leņķa tālummaiņa
• Optiskais Image Stabilizer (4,5-iedaļas), USM, VCM
• 14,1 MP CCD
• 6,8 cm (2,7") grozāmais LCD, EVF
• HD filmas, HDMI
• Smart Auto režīms
• Manual režīmi, Low Light un Miniature Effect filmas
• Zoom Framing Assist
• Servo AF/AE
• Plaša piederumu sistēma


Par mums

Canon Europe ir reģionāls tirdzniecības un pārdošanas uzņēmums, kas pārstāv Canon Inc. 120 valstīs. Canon Europe nodarbina 11 000 darbiniekus Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā (EMEA).

Uzņēmums dibināts 1937.gadā ar mērķi izgatavot visaugstākās kvalitātes kameras patērētājiem. Canon pastāvīgā nodošanās attēla izteiksmības palielināšanai ir veicinājusi tehnoloģiju attīstību daudzos citos tirgos un ļāvusi Canon kļūt par vienu no vadošajiem zīmoliem pasaulē patērētāju un uzņēmumu attēlveides risinājumu jomā. Risinājumi ietver izstrādājumus, sākot no digitālajām kompaktajām un spoguļkamerām, apraides objektīviem un portatīviem rentgena aparātiem līdz pat daudzfunkciju un ražošanas printeriem. Visiem izstrādājumiem ir pievienotās vērtības pakalpojumu klāsts.

Canon veic lielus ieguldījumus izpētē un attīstībā, lai nodrošinātu izcilākos un inovatīvākos izstrādājumus un apmierinātu klientu jaunrades vajadzības. No fotogrāfiem amatieriem līdz profesionāliem drukas uzņēmumiem - Canon ļauj katram klientam īstenot savu redzējumu.

Canon uzskata, ka sabiedrības un vides aizsardzības intereses ir labas darba prakses neatņemama sastāvdaļa. Tas ir arī korporatīvās filozofijas Kyosei pamatā - "dzīvot un strādāt kopā sabiedrības labā".