Canon EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USMCanon laiž klajā jaunāko populārās L sērijas profesionālo objektīvu klāsta papildinājumu - EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM, kas izstrādāts atbilstoši augošajam pieprasījumam pēc lielas tālummaiņas objektīviem, piedāvā izcilu pārvietojamību un daudzveidību. EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM nodrošina 4,3x telefoto 70 - 300 mm tālummaiņas diapazonu ar maināmu f/4-5,6 diafragmu. Turklāt kompaktajam (143 mm) dizainam raksturīga uzbūves kvalitāte, kādu fotogrāfi ir pieraduši sagaidīt no Canon populārās L sērijas objektīviem. Tā iespaidīgais fokusa attālums un ceļojumam parocīgais izmērs padara EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM par ideāli piemērotu profesionāļiem un prasmīgiem amatieriem, kuri vēlas izcili detalizēti uzņemt portretus, dabu un darbību.

Canon raksturīgā attēlu kvalitāte
Pateicoties diviem īpaši zemas dispersijas (UD) elementiem un grozāmajai objektīva grupai, EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM nodrošina izcilus augstas izšķirtspējas un kontrastu attēlus ar zemu hromatiskās aberācijas līmeni visā tālummaiņas diapazonā. Objektīvā ir izmantots Canon Super Spectra pārklājums, samazinot attēla dubultošanos un objektīva atspīdumu, lai nodrošinātu iespējami labāko attēla kvalitāti un mazinātu ilgstošas pēcapstrādes nepieciešamību.
Canon uzlabotais Image Stabilizer (IS) nodrošina fotogrāfiem četru iedaļu IS priekšrocības, kas ļauj uzņemt asus attēlus, pat fotografējot ar maksimālo tālummaiņu vai vājā apgaismojumā, un izmantot mazāku aizslēga ātrumu nekā parasti būtu iespējams, ja fotogrāfē, kameru turot rokās.
Apaļa astoņu asmeņu diafragma nodrošina arī izcilu "bokeh" efektu, kas piemērots lielisku portretu uzņemšanai, radot skatam tīkamāku fonu un radoši izceļot objektu.
Automātiskā fokusēšana (AF) notiek ātri un klusi, pateicoties gredzenveida USM AF motoram apvienojumā ar neatkarīgu objektīva CPU un uzlabotiem AF algoritmiem, kas nodrošina precīzu, uzticamu fokusēšanu jebkādos apstākļos. Tāpat kā visiem Canon L sērijas objektīviem, arī šiem ir pieejama pilna laika manuālā fokusēšana, lai fotogrāfi varētu vadīt fokusēšanu pat tad, kad darbojas AF motors. Minimālais fokusa attālums visā tālummaiņas diapazonā ir 1,2 m (3,9 pēdas), tādēļ fotogrāfi var uzņemt asus attēlus, pat atrodoties tuvu fotografējamai darbībai.

L sērija - noturīgs sniegums jebkādos apstākļos
Atbilstoši L sērijas mantojumam EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM piedāvā izcilu uzbūves kvalitāti, kas ir piemērota ikdienas lietojumā profesionāļiem un pieredzējušiem amatieriem. Objektīvam ir aizsardzība pret apkārtējo vidi, kas ļauj fotogrāfiem uzņemt labus kadrus pat skarbos apstākļos, piemēram, tuksnesī vai lietus mežos. Canon jaunais Fluorine pārklājums ļauj arī to vieglāk notīrīt, aizsargājot no traipiem un švīkām.

Profesionāli piederumi
EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM, kas ietilpst L sērijas klāstā, standartaprīkojumā tiek piegādāts ar objektīva pārsegu ET-73B un somu LP1424. Turklāt tieši pie objektīva ir iespējams piestiprināt speciālu izvēles statīva stiprinājumu C (WII). Statīvs ļauj to viegli stabilizēt un ātri pārslēgt kameru no horizontāla stāvokļa uz vertikālu un pretēji bez kameras novietošanas uz statīva, kas ir noderīgi ātrā darbībā ar dažādiem objektiem.