HP Photosmart A646 tīkla printeris"Hewlett-Packard" laidis klajā HP Photosmart A646 Compact printeri - īpaši aizņemtiem lietotājiem un sieviešu auditorijai radītu HP Photosmart TouchSmart printeru sērijas papildinājumu.
HP Photosmart A646 Compact izteiksmīgu fotogrāfiju drukāšanai piemērotais printeris ļauj viegli aplūkot, rediģēt, veidot un personalizēt fotogrāfijas bez nepieciešamības pieslēgt datoru, kombinējot viegli vadāmu izvēlni HP Touchsmart printera vadības panelī uz TouchSmart skārienjutīgā ekrāna. Šī viegli pārnēsājamā un kompaktā ierīce ir piemērota enerģiskiem, aizņemtiem fotogrāfiem, sievietēm un vecākiem. Ar HP Photosmart A646 Compact iespējams drukāt arī fotogrāfijas no mobilajiem tālruņiem, kas aprīkoti ar Bluetooth® tehnoloģiju.

Uz HP TouchSmart vadības paneļa lietotājs var viegli pievienot uzrakstus savām fotogrāfijām ar ekrāna tastatūru vai rakstāmo irbuli, apskatīt tās slīdrādē (slide show), izvēlēties un izmantot vairāk kā 300 fotogrāfiju apstrādes elementus: rāmīšus, izgriezumkopas un atzīmēt albuma lappuses un uzrakstus uz fotogrāfijām. Lietotājs var drukāt attēlus dažādos izmēros - līdz pat 13x18 cm - ar vai bez apmalēm. Turklāt fotogrāfiju apstrādi var pilnveidot ar 30 rediģēšanas un uzlabošanas iespējām no HP Design Gallery: sarkano acu vai dzīvnieku spīdošo acu efekta novēršana, slaidāku apjomu piešķiršana, plankumu noņemšana un sēpijas toņi, kas lietotājam ļauj rediģēt un uzlabot fotogrāfijas.

Brīvība drukāt jebkurā vietā
HP Photosmart A646 Compact printeris ļauj fotogrāfijas drukāt tiešsaistē ar mobilajiem tālruņiem, kam ir "Bluetooth®" savienojums(1). Ar šo printeri iespējams drukāt arī pa tiešo no atmiņas kartes, "PictBridge" atbalstošām fotokamerām vai USB zibatmiņām bez nepieciešamības pieslēgt datoru. Turklāt tā kompaktais izmērs un vieglais svars ļauj to īpaši ērti pārnēsāt, kas īpaši svarīgi mobiliem un aizņemtiem fotogrāfiem.

Elementāras lietošanas priekšrocība
Jaunākie HP Photosmart printeri piedāvā mūsdienīgu funkcionalitāti, vienkāršu uzstādīšanu un lietošanu. Galvenās HP Photosmart A646 Compact īpašības:
• HP Quick Connect automātiskās pašinstalācijas programmatūra ietaupa laiku, kas būtu nepieciešams, drukājot fotogrāfijas no datora, tādējādi nav nepieciešams atsevišķs programmatūras disks;
• Windows Live Photo Gallery vienkāršas rediģēšanas, uzglabāšanas un fotogrāfiju drukāšanas programmatūra, ar ko iespējams arī veidot apsveikuma kartītes, kalendārus u. c.
HP Photsmart A646 Compact printerim piešķirta "ENERGY STAR®" kvalifikācijas zīme, kas apliecina tās nelielo enerģijas patēriņu un drukāšanas ietekmi uz vidi. Vairāk nekā 32% printera korpusa ir ražots no otrreizējās pārstrādes plastmasas.
Ieviešot HP Planet Partners programmu, HP piedāvā lietotājam iespēju nodot tintes kasetnes otrreizējai pārstrādei bez papildu izmaksām(2).
HP Photosmart A646 Compact printeris ir ērti lietojams ar šādiem izejmateriāliem:
• HP 110 Tri-Colour tintes kasetnes, kas ļauj veidot augstas kvalitātes, noturīgas fotogrāfijas (50 fotogrāfijas, 10x15 cm (CB304AE), par € 22,99/ LVL 16.11 (3);
• HP 110 sērijas komplekts (140 loksnes, 10x15 cm, HP Advanced fotopapīrs, spīdīgs, un viena HP 110 Tri-Colour tintes kasetne ar "Vivera" tinti) ērtai, augstas kvalitātes un zemu izmaksu fotogrāfiju drukāšanai (Q8898AE): € 43,49/ LVL 30,50 (3) (4);
• HP Advanced fotopapīrs (25 loksnes, 13x18, spīdīgs, Q8696A): € 7,49/ LVL 5,30 (3);
• HP Advanced fotopapīrs (25 loksnes, 10x15, spīdīgs, Q8691A): € 6,99/ LVL 4,90 (3);
• HP Advanced fotopapīrs (60 loksnes, 10x15, spīdīgs, Q8008A): € 8,99/ LVL 6,35 (3).

Jaunais HP iekārtu iepakojums

HP jaunie printeri, tāpat kā klēpjdatori un monitori ieguvuši jaunu dizainu - glancēti melna iepakojuma kaste, dinamiski attēli un ērti nolasāmas iekārtas funkcijas. HP iekārtas jaunajā iepakojumā ir viegli identificējamas mazumtirdzniecības veikalu plauktos.

Cena un pieejamība
Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena HP Photosmart A646 Compact printerim ir € 149,00/ LVL 105,00 (3), un Baltijā tas būs nopērkams no 2009. gada oktobra.

Par Hewlett-Packard (HP)
Pasaules lielākās tehnoloģiju kompānijas HP piedāvājumu klāstā ietilpst drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumi, programmatūra un risinājumi, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu individuāliem patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama www.hp.com.


1 Mobilajam tālrunim jābūt aprīkotam ar "Bluetooth®" "Send" (sūtīt), "Print" (drukāt) vai līdzīgām iespējām.
2 "HP" tintes kasetņu atpakaļnodošana un otrreizējā pārstrāde ir pieejama 51 valstī visā pasaulē. Sīkāka informācija ir pieejama www.hp.com/recycle.
3 Paredzamā mazumtirdzniecības cena. Reālā cena katrā valstī var mainīties.
4 Pieejams tikai ES valstīs.