canon IXUS 1000 HSCanon atzīmē stilīgās IXUS digitālo kameru sērijas desmit gadu jubileju, piedāvājot IXUS 1000 HS - jaudīgu modeli, kas apvieno uzlabotu Canon optiku un vadošās tehnoloģijas smalkā metāla korpusā.Būdams pilnīgi jauns IXUS sērijas papildinājums, tas apvieno jaunāko tehnoloģiju funkcijas un IXUS raksturīgo stilu, lai nodrošinātu augstāko attēlu kvalitāti un galvu reibinošu stilu.
IXUS 1000 HS ir pieejama sudraba, brūnā un sārtā krāsā, tā ir viena no modernākajām IXUS kamerām, atspoguļojot jauninājumus, kas vienmēr ir bijuši klāt katras IXUS sērijas paaudzes izstrādē.Kompaktais, bet jaudīgais objektīvs ar 10x optisko tālummaiņu padara to par vissmalkāko Canon izgatavoto digitālo fotosar supertālummaiņu,[i] savukārt Full HD video iespēja ļauj lietotājiem ierakstīt vienmērīgas 1080p filmas. Tā ir arī otrā IXUS kamera ar HS sistēmu, kas apvieno ļoti jutīgu 10.0 MP CMOS sensoru un jaudīgu DIGIC 4 attēlu apstrādi, nodrošinot fantastisku, visaptverošu attēlu kvalitāti un ātrdarbīgu uzņemšanu.

Unikāls dizains, uzlabots sniegums

Izcils sniegums, to ir ērti paņemt līdzi , turklāt fotokameras uzlaboto funkciju klāsts palīdz lietotājiem katru reizi uzņemt lieliskus kadrus. Ārkārtīgi kompaktais 10x optiskās tālummaiņas objektīvs apliecina vadošo optisko pieredzi, kam uzticas miljoniem Canon kameru īpašnieku visā pasaulē. Tas nodrošina, ka ieguvumi no lielas tālummaiņas objektīva netiek zaudēti kameras nelielā izmēra dēļ. Unikālās izstrādes rezultātā IXUS 1000 HS nodrošina abus, un kameras smalkais korpuss ļauj to ērti ievietot kabatā vai rokassomā.

Ļoti efektīvais optiskais IS, kas ir izstrādāts ar uzlabotu objektīva nobīdes tehnoloģiju, ļauj lietotājiem uzņemt asākus attēlus tumšākos apstākļos vai, paplašinot tālummaiņu, nodrošina izcilu līdzekli, kā pastāvīgi uzņemt skaidrus attēlus bez miglainuma. Jaunais, inteliģentais Handheld Night Scene režīms ļauj uzņemt skaistus nakts skatus, neizmantojot statīvu, un apvienot vairākus secīgi uzņemtus attēlus vienā asā attēlā ar optimālu ekspozīciju.

HS sistēma - ātruma un jutības apvienojums

Iestrādātā HS sistēma nodrošina izcilu sniegumu vājā apgaismojumā, izmantojot 10,0 MP lielas jutības CMOS sensoru un DIGIC 4 procesoru, lai nodrošinātu izcilu attēlu kvalitāti un pat par 60% zemāku traucējumu līmeni jebkurā ISO ātrumā[ii].Kamera atbalsta arī maksimālo ISO ātrumu 3200 ar pilnu izšķirtspēju. Lielāks maksimālais ātrums ISO 6400 ir pieejams ar 2,5 MP izšķirtspēju, ļaujot kamerai bez zibspuldzes uzņemt vāji apgaismotas vides dabisko noskaņu.

HS sistēma nodrošina arī ātrdarbīgu nepārtrauktas darbības ierakstīšanu, līdz mirklim, kad tiek nospiesta aizslēga poga vai atmiņas karte ir pilna. Līdz 3,7 kadriem sekundē nepārtrauktās fotografēšanas režīma ar pilnu 10,0 MP izšķirtspēju ļauj maksimāli detalizēti uzņemt objektus kustībā un līdz 8,8 kadriem sekundē - ar 2,5 MP izšķirtspēju

High-speed Burst režīms nodrošina to, ka nekas netiks palaists garām.Ar Best Image Selection lietotāji var ļaut kamerai izvēlēties vislabāko attēlu no pieciem 2,5 MP ātrdarbības kadriem, tādējādi tiek samazināts laiks, kas jāpatērē, izskatot simtiem attēlu, lai atrastu kvalitatīvākos.Ekstrēmas, ātras ainas var uzņemt arī, izmantojot Super Slow Motion Movie režīmu, kas uzņem 240 kadrus sekundē (fps) un atskaņo 30 fps, nodrošinot dramatisku un aizraujošu objekta perspektīvu.

Uztveriet slēptas detaļas - Full HD video ar stereo skaņu

IXUS 1000 HS uzlabotais video sniegums ir viens no labākajiem Canon kompakto kameru klāstā. Tas nodrošina iespēju uzņemt HD filmas ar pilnu 1920x1080p izšķirtspēju. Full HD filmas tiek uzņemtas ar 24 kadriem sekundē, nodrošinot vienmērīgu, kinematogrāfisku darbības ierakstīšanu. Savukārt stereo skaņa papildina attēlus ar skaidru CD kvalitātes skaņu.

Objektīva klusais motors ļauj lietotājiem izmantot optisko tālummaiņu Movie režīmā ar minimālu skaņas traucējumu. Dinamiskā IS režīms samazina traucējošo kameras sakustēšanās efektu, kas rodas, filmējot kustībā.

Smart Auto Movie režīmā nekavējoties atpazīst uzņemšanas ainu un izvēlas optimālos kameras iestatījumus no 21 dažādas situācijas, lai tas nebūtu jādara lietotājam. Miniature režīms filmās pievieno video uzņemšanai pilnīgi jaunu dimensiju - uzņemot ar nelielu kadru ātrumu, lai noteikta ieraksta daļa būtu miglaina, veidojot dramatisku un pievilcīgu stilu. Iestrādātais HDMI miniports nodrošina tūlītēju veidu, kā tieši kopīgot attēlus un video jebkurā ar HDMI saderīgā ekrānā, tostarp HDTV.

IXUS kvalitāte, IXUS gudrība

Kā jau to nosaka IXUS mantojums, ārkārtīgi kompaktajā korpusā ir uzlabotu funkciju izlase, kas ietver plašu tehnoloģiju klāstu smalkā, spīdīgā korpusā. Metāla dizains nodrošina izcilu iebūvētu kvalitāti, kas raksturīga IXUS klāstam, savukārt smalkais dizains ar ērti izvietotajām pogām - vēl vieglāku kameras lietošanu.

7,6 cm (3,0") PureColor II G LCD ekrānam ir rūdītā stikla pārklājums. Tas nodrošina kontrastainu, plašu skata leņķi, ideāli piemērotu lielu grupu uzņemšanai vai kadrējot neparastos leņķos. Turklāt, 6:9 platekrāns ļauj lietotājiem kadrēt un atskaņot HD video pa visu ekrānu, bez melnām malām attēla augšā un apakšā, nodrošinot lielisku sabiedroto Full HD filmu uzņemšanā.

IXUS 1000 HS palīdz iesācējiem izpētīt un attīstīt arī savu radošo pusi. Pateicoties tehnoloģiju klāstam, tā ļauj viegli uzņemt satriecošus kadrus. Smart Auto ar Scene Detection tehnoloģiju nodrošina izcilus rezultātus jebkādos apstākļos, atpazīstot ainu un izvēloties optimālos iestatījumus no 28 iespējām - šobrīd tas ir lielākais atpazīstamo un atainojamo ainu skaits tirgū.

Smart Flash ekspozīcija atbilstoši uzņemšanas apstākļiem vada zibspuldzi, nodrošinot nepieciešamo tās apgaismojuma daudzumu, lai panāktu ideālu ekspozīciju jebkādos apstākļos, sākot no vāji apgaismotām telpām līdz pat spilgtai saules gaismai.

Radošu fotografēšanas režīmu klāsts padara lielisku attēlu uzņemšanu gan vienkāršu, gan izklaidējošu.

Fish-eye efekts atdarina zivs acs objektīva deformāciju, savukārt Miniature efekts liek objektiem izskatīties kā neliela izmēra modeļiem. Vienkāršu pašportretu uzņemšanu nodrošina Smart Shutter, kas izmanto Face Detection tehnoloģiju, lai darbinātu aizslēgu, uzsmaidot vai piemiedzot ar aci. Izmantojot FaceSelf taimeri, lietotāji var arī iestatīt kameru, lai tā automātiski uzņemtu kadru, kad tajā ir parādījusies jauna seja , līdz ar to arī fotogrāfs var būt attēlā.

Vienkāršu bezvadu satura pārsūtīšanu atbalsta iestrādātās funkcijas Eye-Fi connected functions, nodrošinot attālinātu attēlu augšupielādi attēlu kopīgošanas vietnēs, piemēram, CANON iMAGE GATEWAY. Kamerai lietotāja interfeisā ir speciāla Eye-Fi sadaļa, turklāt automātiskās izslēgšanas funkcija tiks izslēgta līdz brīdim, kad Eye-Fi karte būs pārsūtījusi datus, lai lietotāji viegli un bez pārtraukumiem varētu pārsūtīt savus uzņēmumus[iii].

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 1000 HS īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei.Lietotāji var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai.Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

IXUS 1000 HS galvenās funkcijas:

* 10x tālummaiņa ar IS
* Kompakts, stilīgs metāla korpuss
* HS sistēma ar 10,0 MP CMOS
* Full HD filmas.Dinamiskais IS
* 7,6 cm (3,0") PureColor II G LCD
* Super Slow Motion Movie
* Smart Auto un Smart FE
* Uzņemšanas režīmi.Best Image Selection
* Wink Self taimeris
* Padomi un ieteikumi


[i] Atbilstoši Canon izpētei, kas veikta 2010. gada jūlijā.

[ii] Salīdzinot ar modeļiem, kuriem nav HS sistēmas.

[iii] Nav garantijas, ka šis izstrādājums atbalsta Eye-Fi kartes funkcijas (tostarp bezvadu sūtīšanu). Eye-Fi kartes gadījumā, lūdzu, pārbaudiet pie kartes ražotāja.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka daudzos reģionos ir nepieciešama Eye-Fi karšu lietošanas apstiprinājums. Bez šāda apstiprinājuma kartes lietošana nav atļauta. Ja nezināt, vai karte ir apstiprināta lietošanai kādā reģionā, lūdzu, sazinieties ar kartes ražotāju.