AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VRNikon Europe šodien iepazīstina ar jaunu īpašā telefoto objektīvu AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR. Šim objektīvam ir fokusa diapazons 55-300 mm (DX formāta digitālo vienobjektīva spoguļkameru 82,5-450 mm ekvivalents), un tas lietotājam sniedz iespēju ievērojami pietuvināt tālus objektus.

Nikon Europe BV objektīvu, piederumu un programmatūras nodaļas produktu grupas vadītājs Zurabs Kiknadze (Zurab Kiknadze) saka: "Objektīvs AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR ir patiešām noderīgs un ekonomisks otrais objektīvs, kas papildina mūsdienu standarta 18-55 mm komplekta objektīvus, sniedzot iespēju fotografēt gan tuvu, gan tālu esošus objektus. Nelielais izmērs un vieglā konstrukcija padara šo objektīvu lieliski piemērotu kompakto digitālo vienobjektīva spoguļkameru lietotājiem."



Tālāk, bet lētāk

5,5x tālummaiņas koeficients nodrošina plašas iespējas, ievērojami paplašinot telefoto sasniedzamību. 300 mm (450 mm DX formāta kamerām) fokusa attālums, izmantojot telefoto iestatījumus, nodrošina šim objektīvam vadošo lomu pieņemas cenas un neliela izmēra telefoto objektīvu klāstā, kā arī padara to lieliski piemērotu ģimenes sporta pasākumu un brīvdienu iemūžināšanai.

Nekustīgums

Šis objektīvs ir aprīkots ar jaunāko VS II (otrās paaudze vibrāciju samazināšanas) tehnoloģiju un nodrošina asākus attēlus, kad kamera tiek turēta rokās. Tas ir īpaši noderīgi, izmantojot nelielu aizvara ātrumu un lielu fokusa attālumu, kā arī fotografējot vājā apgaismojumā.

Bez trokšņa

Objektīvs AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR ir aprīkots ar Nikon kluso viļņu motoru (SWM). Tas nodrošina ātru un klusu autofokusa darbību, lai jūs varētu paspēt notvert īpašo mirkli un nepievērstu sev lieku uzmanību, fotografējot personiskus pasākumus.

AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR Objektīvs ietver augstas kvalitātes ED un jauna augsta laušanas koeficienta (HRI) stikla elementus, kas palīdz nodrošināt izteiksmīgu attēlu jebkurā apgaismojumā. Objektīva savienojumam ir hermētiski noslēgts blīvējums, tāpēc varat to izmantot jebkurā situācijā, neuztraucoties par mitruma vai putekļu iekļūšanu objektīvā vai kameras sensorā.

Piedzīvojumiem gatavais AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR ir kompakts objektīvs par pieņemamu cenu, kas iederēsies jebkurā kameras somā. Objektīva komplektācijā ietilpst HB-57 objektīva pārsegs, kas spilgtā apgaismojumā novērš uzplaiksnījumus, kā arī objektīva futrālis, kas nodrošina drošu uzglabāšanu un pārvietošanu. Šis objektīvs būs pieejams arī Nikon populārā digitālo vienobjektīva spoguļkameru klāsta tālummaiņas komplektos.

Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu vairāk par AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR