Sony WX7Sony šogad CES demonstrēja plašu produktu klāstu: sākot ar augstas izšķirtspējas 3D BRAVIA® LCD televizoriem, 3D Blu-ray DiscTM mājas audio un video sistēmām, turpinot ar Sony interneta televizoru, kas darbojas uz Google TV bāzes, un noslēdzot ar Cyber-shot® foto kamerām, Handycam® videokamerām, VAIO® datoriem un e-Reader grāmatu lasītājiem.
Sony Cyber-shot sērija turpina modernizēt ciparu fotoaparātus, lai lietotājiem būtu vieglāk iegūt spoguļkameru kvalitātes fotogrāfijas, pilnas augstas izšķirtspējas video, kā arī iespaidīgas 3D fotogrāfijas. Piecas jaunās, ar 16,2 megapikseļu Exmor R CMOS sensoru aprīkotās kameras Cyber-shot sērijā ir pasaulē pirmās kameras, kurām ir 3D fotogrāfiju režīms, lai uzņemtu 3D attēlus izmantojot tikai vienu objektīvu. Tie tāpat ir vieni no nedaudzajiem fotoaparātiem ar novatorisko Dual Rec iespēju, kas ļauj fotografēt filmēšanas laikā. Jaunie fotoaparāti DSC-WX10, DSC-WX9, DSC-TX100V, DSC-TX10 un DSC-HX7V izcili darbojas sliktā apgaismojumā, var lepoties ar 10 kadru sekundē ātru fotografēšanu un Intelligent Sweep Panorama funkciju panorāmas attēlu uzņemšanai. Piemēram, DSC-WX9 modelis nodrošina visas novatoriskās iespējas par cenu, kas nepārsniedz Ls 175.
Papildu informācijai:
Silvija Zeibote
Sony Baltic Mārketinga menedžere
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
tālrunis: 67046034

Jānis Vanags
Sabiedrisko attiecību aģentūra PR Stils
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
tālrunis: 26424272