Canon PowerShot A3200 ISCanon PowerShot A sērija piedāvā piemērotu kompaktkameru ikvienam, apvienojot vadošo optisko tehnoloģiju un nepārspējamu stilu četros, viegli lietojamos modeļos - PowerShot A3200 IS, PowerShot A2200, PowerShot A1200 un PowerShot A800. Pirmo reizi PowerShot A sērijā ir ieviests arī HD video - atsevišķiem modeļiem ir 720p izšķirtspējas video uzņemšana. Miniature efekts var tikt izmantots arī Movie režīmā, radot palēninātas filmas iespaidu miniatūrā izmērā.

Kompaktkameras ikvienam
Lielākajai daļai PowerShot A sērijas kameru tagad ir Canon DIGIC 4 attēlu procesors - nodrošinot īpaši ātru darbību, attēlu kvalitāti un uzlabotu funkcionalitāti. Trīs jaunie modeļi, PowerShot A3200 IS, PowerShot A1200 un PowerShot A2200, piedāvā arī sešus radošos filtrus, ļaujot lietotājiem nekavējoties pievienot attēlam atšķirīgu perspektīvu - eksperimenti nu ir vēl aizraujošāki.
Tiem, kuri vēlas izbaudīt lielāku kontroli pār gala rezultātu, Live View Control ļauj lietotājiem ekrānā mainīt pamatiestatījumus, apskatot izmaiņu efektus, vēl pirms uzņēmumi tiek ierakstīti. Tracking Auto Focus (AF) ļauj kustīgiem objektiem palikt fokusā no mirkļa, kad tie tiek atpazīti, līdz aizslēga nospiešanai.
PowerShot A800 ir izmaksu ziņā pieejama kamera, kas ideāli piemērota iesācējiem, tai ir vienkāršs pogu izkārtojums, Smart Auto tehnoloģija un intuitīvi fotografēšanas režīmi, lai bez piepūles uzņemtu augstas kvalitātes attēlus. PowerShot A1200 ir daudzveidīga kompaktkamera, kurai ir jaunais Blur Reduction režīms, platleņķa objektīvs un optiskais skatu meklētājs iesācējiem, kuri vēlas veidot kompozīciju tradicionālāk.
PowerShot A2200 darbojas ar litija jonu akumulatoru, tā ir viegla un pievilcīga, ar 4x platleņķa tālummaiņu un dažādām uzņemšanas funkcijām, kas ļauj viegli uzņemt izcilus, radošus attēlus. A sērijas priekšgalā ir PowerShot A3200 IS, tai ir smalks metāla korpuss, platleņķa 5x tālummaiņas objektīvs un Dynamic IS.
Jaunajai PowerShot A sērijai ir augstas izšķirtspējas sensori, lai uzņemtu izsmalcinātas detaļas un veidotu aizraujošas kompozīcijas, radoši izgriežot attēlus. Visiem modeļiem, izņemot PowerShot A800, ir arī 28 mm platleņķa objektīvi ar Blur Reduction režīmu vai optisko IS asākiem, neizplūdušiem attēliem sarežģītos apstākļos. Smart Auto padara mirkļa notveršanu vēl vieglāku, tam ir 32 ainas, ko nosaka visi modeļi, izņemot iesācēju līmeņa PowerShot A800, kurš nosaka 19 ainas.
Pirmoreiz Canon PowerShot A sērijā jaunie PowerShot A3200 IS, PowerShot A1200 un PowerShot A2200 modeļi tagad nodrošina 720p augstas izšķirtspējas (HD) video uzņemšanu. Iespēja uzņemt HD filmas ļauj lietotājiem ierakstīt izcilas kvalitātes attēlus, ko var kopīgot ar ģimeni un draugiem jebkurā HD ekrānā. PowerShot A3200 IS ir arī Canon Dynamic Image Stabilizer, lai video netraucētu sakustēšanās, pat filmējot kustībā.