Panasonic DMC-TZ20Rīga, Latvija (2011. gada 27. janvārī) - Panasonic papildinājis pasaulē plašu atzinību guvušo sēriju TZ ar jaunu modeli DMC-TZ20. TZ fotoaparāti kļuvuši populāri pircēju vidū daudzpusīgā pielietojuma dēļ, sākot no plata leņķa līdz telefoto ieraksta iespējām gan fotografēšanas, gan filmēšanas režīmā. Turklāt ierīce ir maza, kompakta un ideāli piemērota tiem, kuru vaļasprieks ir ceļošana.

Modernizētais LEICA DC VARIO-ELMAR objektīvs ar 16 kārtīgu tālummaiņu fotokameras iespējas paplašina vēl vairāk un ir atbilstošs dažādiem fotogrāfiju uzņemšanas apstākļiem. Objektīvs ir pilnībā pārkonstruēts, optisko sistēmu kombinējot ar Nano Surface Coating tehnoloģiju, lai paplašinātu optisko veiktspēju, tajā pašā laikā saglabājot kompakto izmēru. Inteliģentā tālummaiņa ļaus 16 kārtīgu tālummaiņu paaugstināt līdz 21x.

Panasonic DMC-TZ20

14,1 megapikseļa MOS sensors un uzlabotais Venus Engine FHD procesors sniedz tādas iespējas, kā ātru fotoaparāta darbību, augstu jutību, ātru attēla uzņemšanu teicamā kvalitātē, kā arī padara iespējamu 1920 x 1080 pilnas augstas izšķirtspējas videoierakstu. Jāuzsver, ka autofokuss ir par 49% ātrāks nekā iepriekšējam TZ klases modelim.

Uzlabota arī iebūvēta GPS sistēma. Savukārt trīs collu 460 000 punktu šķidro kristālu ekrāns ar skāriena palīdzību ļauj pilnībā kontrolēt fotoaparāta darbības, sākot ar tālummaiņu un beidzot ar slēdža palaišanu.

Panasonic DMC-TZ20

Ieslēdzot inteliģento autorežīmu, kameras lietotājam būtiski tiks atvieglots fotografēšanas process, pielāgojot iestatījumus attēla uzņemšanas apstākļiem. Tā, piemēram, aktīvais režīms, kas papildina ierasto optisko attēla stabilizācijas sistēmu (POWER O.I.S.), novērš jebkādu attēla kropļojumu, kas rodas, piemēram, kustoties kameras lietotājam. Tādēļ video uzņemšana kļuvusi vēl vienkāršāka. Inteliģentais nakts uzņēmums, kā jau vēsta nosaukums, palīdzēs uzņemt saskatāmas fotogrāfijas nakts laikā. Līdzīgi kā citas Lumix kameras, arī šī ir spējīga atpazīt cilvēku sejas un automātiski nostatīt fokusu uz tām. Inteliģentais fotografēšanas režīma atlasītājs automātiski iestatīs nepieciešamo režīmu - portrets, makro, nakts portrets, ainava u.c.

Sejas atpazīšanas, sejas noteikšanas, autofokusa sekošanas funkcija, inteliģentā ISO kontrole, inteliģentais fotografēšanas režīma atlasītājs un inteliģentā ekspozīcija sāks darboties automātiski, tiklīdz tiks aktivizēts inteliģentais autorežīms.

Vēl vairāk, jaunā ierīce ļaus uzņemt pat 3D attēlus, izmantojot 3D fotorežīmu.

Iegādājoties šo kameru, varēsit dalīties ar savām fotogrāfijām, izmantojot attēlu augšuplādi, kas ļaus izvēlētos attēlus un videomateriālus automātiski augšuplādēt vai nu portālā Youtube, vai nu Facebook.