Canon IXUS 1100 HSCanon iepazīstina ar neticamo IXUS 1100 HS - izcilu IXUS kameru ar skārienekrānu un fantastisku 28 mm platleņķa 12x optiskās tālummaiņas objektīvu, kas pilnībā ievelkas kompaktajā nerūsējošā tērauda korpusā. IXUS 1100 HS ir vissmalkākā savas klases kamera[i]. Tai ir uzlabota HS sistēma skaistiem, skaidriem attēliem jebkuros apstākļos. IXUS 1100 HS ir arī jauna inteliģenta IS sistēma, kas nodrošina ikviena objekta detalizētu uzņemšanu gan tuvplānā, gan sliktā apgaismojumā vai tālummaiņas tālākajā diapazonā.

Apvienojot jaunākās attēlveidošanas tehnoloģijas ar Canon izcilo IXUS stilu, IXUS 1100 HS ir viens no šobrīd vismodernākajiem IXUS modeļiem - tas ļauj ikviena līmeņa fotogrāfiem uzņemt elpu aizraujošus foto un Full HD video. Lielais 8,0 cm (3,2") skārienekrāns nodrošina lielisku vadību, lai būtu vienkārši kadrēt un atainot attēlus un filmas, savukārt Full HD video ar augstas kvalitātes stereo skaņu padara kameru par izcilu ceļabiedru atvaļinājumā un izklaidējoties.

Viegli uzņemiet ideālus kadrus

12x tālummaiņas objektīvam ir Canon precīzijas optika un 4 iedaļu optiskā IS, kas nodrošina, ka pat vistālākos objektus var apskatīt fantastiski skaidri. Tā tiek gādāts par neticamu attēlu kvalitāti un skaidrām detaļām ar visiem fokusa attālumiem, no plata leņķa līdz galējam telefoto. Jaunā inteliģentā IS sistēma piedāvā arī smalkākas foto un video attēlu detaļas, automātiski atpazīstot attēla situāciju un izvēloties vispiemērotāko attēlu stabilizāciju no septiņām režīmu iespējām[ii]. Piemēram, kamera automātiski pārslēgsies uz Macro IS ar Hybrid IS tehnoloģiju, uzņemot zieda tuvplānu, vai uz Powered IS, lai uzlabotu filmu stabilitāti, uzņemot tālus objektus ar garu tālummaiņu.

IXUS 1100 HS palīdz uzņemt ideālu attēlu jebkurā laikā un vietā vieglāk nekā jebkad iepriekš. Canon HS sistēma - 12,1 MP CMOS sensora ar pretgaismu un patentētas DIGIC 4 attēlu apstrādes apvienojums - palīdz uzņemt ainas dabisko atmosfēru, nodrošinot skaidrus attēlus bez traucējumiem, neizmantojot zibspuldzi vai statīvu. Uzlabotais Smart Auto režīms mazina īpašo mirkļu nenoteiktību, izmantojot Advanced Subject Detection, lai noteiktu līdz 32 dažādām ainām[iii] un atbilstoši pielāgotu kameras iestatījumus, lai katrs objekts būtu labi eksponēts un fokusā.

Lielas jutības CMOS sensors nodrošina arī liela ātruma uzņemšanas funkciju sēriju. Handheld Night Scene režīms apvieno attēlu informāciju no secīgi lielā ātrumā uzņemtiem attēliem vienā, lai iegūtu vislabāko iespējamo ekspozīciju un minimālu miglainumu, savukārt Best Image Selection ieraksta vislabāko kadru no pieciem secīgiem liela ātruma attēliem. Uztveriet ik darbības mirkli ar High-speed Burst režīmu, kas ieraksta 3,0MP izšķirtspējas attēlus ar ātrumu 7,8 kadri sekundē, vai fotografējiet nepārtraukti ar pilnu izšķirtspēju līdz pat 3,3 kadriem sekundē. Lai uzņemtu interesantākus video, Super Slow Motion filmu režīms palēnina ātru kustību, uzņemot VGA izšķirtspējas video ar 120 fps (QVGA izšķirtspēja ar 240 fps) un atskaņojot to reālā ātruma daļās[iv],- lieliski, lai analizētu golfa sitienu vai iemūžinātu dramatisku 100 m sprinta skrējiena finišu.

Full HD filmas - sēdiet režisora krēslā

IXUS 1100 HS ir viss, kas nepieciešams, lai ierakstītu izcilas filmas ar ģimeni un draugiem. Ar Full HD (1080p) izšķirtspēju, optisko tālummaiņu un augstas kvalitātes stereo skaņu, jūs varat viegli pārslēgties no foto uzņemšanas uz video ar to pašu smalko kabatas izmēra kameru. Ar Movie Digest režīmu jūs pat varat radīt VGA kvalitātes filmu, kas stāsta par dienas uzņemšanas aizkulisēm. Tas automātiski ieraksta četras sekundes pirms katra fotoattēla uzņemšanas un apvieno klipus vienā, ko var izmantot kā bonusa filmiņu vai kopīgot tiešsaistē.

Pasaule jūsu pirkstu galos

IXUS 1100 HS ir plašs 8,0 cm (3,2") PureColor II Touch LCD ekrāns ar asu 460k-punktu izšķirtspēju, kas ļauj kadrēt un pārskatīt foto un video attēlus ar smalkām detaļām un fantastiskām krāsām un kontrastiem. Viss ir jūsu pirkstu galos, ļaujot jums pārvaldīt dažādus iestatījumus ar vienu pieskārienu; vienkārši pieskarieties, lai fokusētu objektu ar Touch AF vai nekavējoties uztvertu ainu ar jauno Touch Shutter.

Izmantojot skārienekrāna tehnoloģijas sniegto uzlaboto pielāgojamību, tikai jūsu ziņā ir tas, kā izmantojat kameru un piekļūstat iestatījumiem. Interfeisā ir iepriekšiestatīti īsceļi uz vispopulārākajiem izvēlnes iestatījumiem, bet tos var mainīt un pielāgot atbilstoši savām vajadzībām, lai viegli un ātri pārlūkotu skārienjutīgo interfeisu.

Kopīgojiet savus mākslas darbus

Papildus ārkārtīgi modernajam un kompaktajam korpusam ar augsto tālummaiņu, kas uztver ainu tādu, kādu to redzat, IXUS 1100 HS ir arī dažādi radoši režīmi, lai iegūtu izklaidējošus un interesantus rezultātus. Tie ietver Miniature, Super Vivid un Poster efektu (kas ir pieejams arī ierakstot Full HD video), kā arī Fish-eye efektu, kas deformē attēlu, lai nodrošinātu unikālu skatu uz tradicionālu ainu. Ar Toy Camera vai Monochrome efektu varat iegūt ārkārtīgi kontrastainus, krāsainus kadrus retro stilā vai smalku atmosfēru melnbaltā, sēpijas vai zilā tonī.

Multi-aspect fotografēšana nozīmē, ka varat uzņemt dažādu izmēru un formu attēlus, no ideāla kvadrāta līdz platekrāna 16:9. Jaunais Photobook Setup režīms palīdz jums izvēlēties attēlus, ko saglabāt vai iedot radiem un draugiem, vai, izmantojot IXUS 1100 HS ar saistītu Canon printeri, pārvērst personiskās dāvanās un albumos. Jūs varat arī nekavējoties kopīgot savus mīļākos kadrus un video tieši no kameras HDTV un monitoros caur HDMI portu[v]; atlaidieties un pārlūkojiet savus attēlus, izmantojot sava HDMI-CEC saderīgā televizora tālvadības pulti.

Turklāt IXUS 1100 HS būs saderīgs arī ar HF-DC2 - jaunu, jaudīgu ārējo zibspuldzi, ko var izmantot papildus iebūvētajai zibspuldzei.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 1100 HS īpašnieki var arī pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei.

CANON iMAGE GATEWAY tiešsaistes fotoalbums nodrošina 2GB attēlu glabāšanas vietu - pietiekami simtiem augstas kvalitātes attēlu.

IXUS 1100 HS - galvenās funkcijas:

  • 12x tālummaiņa, 28 mm. Inteliģentā IS
  • HS sistēma (12,1 MP)
  • Īpaši kompakts metāla korpuss
  • 8,0cm (3,2") PureColor II Touch LCD ekrāns
  • Full HD, Powered IS
  • Smart Auto (32 ainas)
  • Ātrdarbības nepārtrauktā fotografēšana un Super Slow Motion Movie
  • iFrame filma. Movie Digest
  • Radošie režīmi
  • Padomi un ieteikumi

[i] Vissmalkākā 12x tālummaiņas kamera pasaulē, kā norādīts Canon 2011. gada 23. augusta pētījumā un atbilstoši CIPA standartiem

[ii] Normal IS, Dynamic IS, Powered IS, Panning IS, Macro IS, Tripod režīms, Dynamic Macro IS

[iii] 21 aina noteikta Movie režīmā

[iv] QVGA filmas (320x240) atskaņo ar 1/8 reālā ātruma, VGA filmas (640x480) atskaņo ar 1/4 reālā ātruma

[v] Kabelis nopērkams atsevišķi