Cannon PIXMA MG6250Canon laiž klajā divus jaunus daudzfunkciju printerus, kas īpaši piemēroti aizrautīgiem fotogrāfiem. Ar uzlabotu funkciju klāstu PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 nodrošina drukāšanu fotolaboratorijas kvalitātē ar iespaidīgu ātrumu un vienlaikus vairākām novatoriskām programmām, lai palīdzētu sasniegt maksimālu rezultātu fotoattēlu radīšanā.

Ar gludo korpusu un uzlabotu savienojamību, tostarp piekļuvi jaunajai PIXMA Cloud Link tehnoloģijai un drukāšanai, kas iespējama no mobilajām ierīcēm, jaunie printeri ir viedi un vienkārši lietojami, tajā pašā laikā nodrošinot vajadzīgo attēla kvalitāti. Jaunā klāsta izcilniekam PIXMA MG8250 ir arī stilīgs, EOS iedvesmots dizains ar matētu melnu apdari.

Vienkārša lietošana

PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 ir lietojami, izmantojot Canon unikālo Intelligent Touch sistēmu, kas nodrošina viegli izsekojamu lietojamību ar skārienjutīgu paneli, kurš aprīkots ar indikatoru vadību. Saskarne izgaismojas, lai atvieglotu navigāciju, un parāda lietotājam, kuras funkcijas attiecīgajā brīdī ir pieejamas. Quick Operation funkcijas iekļaušana abos modeļos nozīmē, ka ir izmantojams plašs ātri un viegli pieejamu iespēju klāsts. PIXMA MG8250 lietotāji var arī izmantot 35 mm filmu skeneri, kas iebūvēts modeļa augšējā vāciņā, vienkārši radot profesionālas kvalitātes izdrukas tieši no 35 mm negatīviem un samontētiem diapozitīviem ar izšķirtspēju līdz 4800 x 9600 dpi.

Skaistas izdrukas bez piepūles

Lai nodrošinātu izcilu kvalitāti, jaunajiem modeļiem ir Canon FINE drukas galviņas ar ne mazāk kā 1 pl pilieniem un drukāšanas izšķirtspēju līdz 9600 dpi. Sešu krāsu tintes sistēma, ar ko aprīkots gan PIXMA MG6250, gan PIXMA MG8250, ietver pigmenta melnās tintes un atsevišķas melnās krāsas, fuksīna, ciāna, dzeltenās un pelēkās krāsas tintes kasetnes, kas nodrošina krāsu fotogrāfiju izdruku bez graudainuma un ar vienmērīgiem krāsu toņiem. Papildus pieejamā pelēkās krāsas tinte arī nodrošina profesionālas kvalitātes melnbaltās izdrukas, un šie modeļi var izdrukāt 10 x 15 cm fotogrāfiju bez ierāmējuma apmēram 20 sekundēs.

Uzlabota savienojamība

PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 nodrošina uzlabotu savienojamību, ļaujot piekļūt interneta saturam tieši no printera. PIXMA Cloud Link funkcija nozīmē, ka lietotāji var izdrukāt fotoattēlus tieši no saviem tiešsaistes albumiem, izmantojot CANON iMAGE GATEWAY[i] un Google Picasa programmatūru. Printeri arī nodrošina tiešu piekļuvi plašam izdrukājamu veidņu klāstam, piemēram, kancelejas dokumentiem un kalendāriem, lai fotogrāfi fotoattēlu radīšanā varētu radoši izpausties.

Lietotāji var arī izdrukāt fotoattēlus no savām mobilajām ierīcēm, atrodoties ceļā, izmantojot Google Cloud Print[ii]. Turklāt jaunie modeļi ar Canon Easy-PhotoPrint lietotni (iOS un Android ierīcēm) ļauj drukāt un skenēt fotoattēlus tieši mobilajā ierīcē.

Izsmalcināta programmatūra un tehnoloģijas

Lai fotogrāfi varētu veikt vairāk darbību ar saviem uzņemtajiem attēliem, PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 ir papildināti ar novatorisku programmu un tehnoloģiju klāstu, tostarp Full HD Movie Print un Easy-PhotoPrint EX funkcijām, kas tagad ir atjauninātas, lai atvēlētu vietu vēl plašākām radošuma izpausmēm.

Full HD Movie Print funkcija nozīmē, ka nozīmīgus brīžus var iemūžināt un izdrukāt kā fotoattēlus no full HD video, kas uzņemts ar Canon digitālajām SLR kamerām vai Canon digitālajām fotokamerām. Tagad šādiem attēliem var piešķirt radošus efektus, tostarp kadru sapludināšanu, apvienojot vairākus kadrus, lai radītu izdrukāto fotoattēlu kustības iespaidu. Layout Print funkcija ļauj lietotājiem izvēlēties nelielu video klipu un izmantot komiksa efektu, lai izdrukātu montāžas skalu, kas izmantojama kā lieliska dāvana dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos.

Easy-PhotoPrint EX programmatūra ļauj lietotājiem izpaust viņu radošumu iemīļotāko attēlu apstrādē, jo tā piedāvā veidnes un radošus efektus fotogrāfiju, kalendāru un albumu drukāšanai. Tagad tā ir pieejama arī ar Fun Filter efektu, kas ļauj lietotājiem atlasīt fotogrāfijas un piemērot tām jautrus un mākslinieciskus attēlu efektus, tostarp fona miglainuma, "zivs acs", neasā fokusa, miniatūras un Toy Camera efektu.

PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 ietver arī Easy-PhotoPrint Pro - programmatūras spraudni, kas darbojas ar Adobe Photoshop®, Photoshop Elements®, Adobe Lightroom® un Canon Digital Photo Professional, fotoattēlu efektīvai rediģēšanai un drukāšanai, turklāt visi drukāšanas iestatījumi tiek parādīti uz viena ekrāna.

PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 lietotāji var piekļūt CREATIVE PARK PREMIUM vietnei, ja viņi izmanto Canon oriģinālās tintes. Minētajā vietnē ir pieejami ekskluzīvi starptautiski atzītu fotogrāfu un mākslinieku fotoattēli un ilustrācijas, ko var izmantot apsveikuma kartīšu, kalendāru un citu papīra izstrādājumu radīšanai.

Pieejamība

PIXMA MG6250 un PIXMA MG8250 būs pieejami Baltijas valstīs no 2011.gada septembra.

PIXMA MG6250 - galvenās funkcijas:

  • Augstas veiktspējas bezvadu daudzfunkciju ierīce ar 7,5cm TFT displeju
  • Intelligent Touch sistēma
  • 6 atsevišķas tintes kasetnes, līdz 9600dpi izšķirtspēja, ne mazāk kā 1pl pilieni
  • Izcilas kvalitātes krāsu un melnbaltās izdrukas
  • Ātra dokumentu drukāšana - apmēram 12,5lpp./min. vienkrāsas un 9,3lpp./min. krāsu fotoattēliem (ISO ESAT), 10 x 15cm fotoattēla izdrukāšana bez ierāmējuma apmēram 20sekundēs
  • Iespēja izdrukāt no jebkuras vietas ar iebūvētu Wi-Fi
  • Uzlabota drukas materiālu vadība - Auto Duplex, divu veidu papīra padeve un Direct Disc Print funkcija
  • Fotogrāfiju izdruka no HD video ierakstiem ar Full HD Movie Print funkciju
  • PIXMA Cloud Link - satura pieejamība un drukāšana tieši no interneta
  • Piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM, ja tiek izmantotas oriģinālās tintes

Cannon PIXMA MG6250 CD

PIXMA MG8250 - galvenās funkcijas:

  • Izcila bezvadu daudzfunkciju ierīce ar 8,8cm TFT displeju
  • Intelligent Touch sistēma
  • 6 atsevišķas tintes kasetnes, līdz 9600dpi izšķirtspēja un ne mazāk kā 1pl pilieni
  • Augstākās kvalitātes krāsu un melnbaltās izdrukas
  • CCD skeneris ar 35mm filmu skenēšanu
  • Ātra dokumentu drukāšana - apmēram 12,5lpp./min. vienkrāsas un 9,3lpp./min. krāsu fotoattēliem (ISO ESAT), 10 x 15cm fotoattēla izdrukāšana bez ierāmējuma apmēram 20sekundēs
  • Wi-Fi atbalsts
  • Uzlabota drukas materiālu vadība - Auto Duplex, divu veidu papīra padeve un Direct Disc Print funkcija
  • PIXMA Cloud Link - satura pieejamība un drukāšana tieši no interneta
  • Fotogrāfiju izdruka no HD video ierakstiem ar Full HD Movie Print funkciju
  • Piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM, ja tiek izmantotas oriģinālās tintes
Canon PIXMA MG8250
Canon PIXMA MG8250 CD

[i] Ja pieejams

[ii] Pakalpojums pieejams no 2011.gada novembra beigām