Canon PIXMA iP4950Canon laiž klajā PIXMA iP4950 - fotoprinteri, kas ir īpaši piemērots profesionāļiem un ģimenēm, kuras vēlas radīt izcilas kvalitātes dokumentus un fotoattēlus iespaidīgā ātrumā. Jaunais PIXMA iP4950, kas aizstāj īpaši veiksmīgo PIXMA iP4850, apvieno vadošo drukāšanas tehnoloģiju un novatoriskas iespējas, tostarp Full HD Movie Print un Easy-PhotoPrint EX funkcijas. Specializētās funkcijas, tostarp ECO Information un Auto Duplex Print, arī nodrošina, ka drukāšanas radīto ietekmi uz vidi var mazināt tik vienkārši kā vēl nekad.

Atjauninātas funkcijas un novatorisks elastīgums

PIXMA iP4950 ir aprīkots ar vairākām izcilām funkcijām, kas ļauj tā īpašniekiem izvērst savu radošumu. Atjauninātais Full HD Movie Print tagad ļauj lietotājiem sapludināt kadrus no full HD izšķirtspējas filmām, kas uzņemtas ar Canon digitālajām fotokamerām un digitālajām SLR kamerām, tādējādi radot izdrukāto fotogrāfiju kustības iespaidu. Jaunieviestais Layout Print režīms arī ļauj lietotājiem atlasīt nelielu video klipu un izmantot komiksa efektu, lai izdrukātu montāžas skalu.

Easy-PhotoPrint EX programmatūra, kas izmanto iemīļotākos attēlus fotogrāfiju, kalendāru un albumu izdrukāšanai, tagad piedāvā Fun Filter Effect funkciju, kas ļauj izvēlēties tūlītējus fotoefektus, tostarp fona miglainuma radīšanu un neasa fokusa vai "zivs acs" efekta izmantošanu, vienkārši pieskaroties pogai. Fotogrāfijas var pat pārveidot tā, ka tās izskatās kā maza mēroga modeļi ar miniatūras efektu vai tā, it kā tās būtu uzņemtas, izmantojot adatacs kameru ar Toy Camera efektu.

Samazināta ietekme uz vidi

Lai mazinātu drukāšanas radīto ietekmi uz vidi, PIXMA iP4950 ir aprīkots ar Auto Duplex Print funkciju, kas automātiski izdrukā dokumentus uz abām papīra pusēm, tādējādi palīdzot mazināt lieku atkritumu rašanos. Jaunā ECO Information funkcija tagad vizuāli parāda, cik daudz CO2 un papīra tiek ietaupīts, ja izvēlas Auto Duplex Print režīmu. PIXMA iP4950 arī izmanto 5 atsevišķu tintes kasetņu sistēmu, kas vajadzības gadījumā atvieglo tintes kasetņu nomaiņu un mazina kopējo tintes patēriņu, tādējādi samazinot izmaksas.

Izcila PIXMA kvalitāte

PIXMA iP4950 ir aprīkots ar Canon uzlaboto FINE drukas tehnoloģiju ar ne mazāk kā 1pl pilieniem un 9600 dpi izšķirtspējas drukas ierīci, kas spēj radīt profesionālas kvalitātes izdrukas un kontrastējošus teksta dokumentus. Fotogrāfijas un dokumenti tiek izdrukāti ātri; PIXMA iP4950 var lepoties ar uzlabotu ISO ESAT izdrukas ātrumu, proti, 12,5 lpp./min. vienkrāsas un 9,3 lpp./min. krāsu fotogrāfijām, un spēj izdrukāt 10 x 15 cm fotoattēlu bez ierāmējuma apmēram 20 sekundēs.

PIXMA iP4950 ir arī aprīkots ar uzlaboto Direct Disc Printing tehnoloģiju, kas piedāvā jaunu disku etiķešu un kastīšu vāciņu veidņu klāstu, kuru var pielāgot, lai pilnībā personalizētu CD un DVD disku kolekciju.

Pieejamība

PIXMA iP4950 būs pieejams Baltijas valstīs no 2011. gada oktobra.

PIXMA iP4950 - galvenās funkcijas:

  • Augstas veiktspējas fotoprinteris ar Auto Duplex Print un Direct Disk Print iespēju
  • 5 atsevišķas tintes kasetnes optimizē tintes izlietojumu
  • Augstākās kvalitātes fotogrāfijas ar izšķirtspēju līdz 9600dpi un min. 1pl tintes pilieniem
  • Liels dokumentu izdrukas ātrums - apm. 12,5lpp./min. vienkrāsas un 9,3lpp./min. krāsu fotogrāfijām (ISO ESAT)
  • 10 x 15cm fotogrāfijas izdrukāšana bez ierāmējuma apm. 20sekundēs
  • ChromaLife100+ sistēma skaistām fotogrāfijām ar vairāk nekā 300gadu albuma mūža ilgumu
  • Uzlabota drukas materiālu padeve - Auto Duplex Print, divu veidu papīra padeve un Direct Disc Print funkcija
  • Fotogrāfiju izdruka no HD video ierakstiem ar Full HD Movie Print funkciju
  • Inteliģentā tīmekļa druka ar Easy-WebPrint EX funkciju
  • Piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM, ja tiek izmantotas oriģinālās tintes