Panasonic Lumix FS25Sadzīves elektronikas kompānija Panasonic izstrādājusi jaunu FS klases kameru ar 12,1 megapikseļa izšķirtspēju, kā arī pieckārtīgu optisko tāllumaiņu un 29 mm Leica DC platleņķa objektīvu (35 mm ekvivalents: 29-145 mm), kas lietotājam ļauj attēlā iekļaut daudz vairāk objektu nekā ierastās 35 mm kameras.

Inteliģentais autorežīms, kas nodrošina vieglu fotografēšanas procesu, automātiski iestatot vēlamās funkcijas, ir uzlabots un papildus ierastajām funkcijām FS25 sniedz arī autofokusa, kā arī inteliģentās ekspozīcijas funkciju. Pirmā automātiski seko objektam, kuram uzstādīta autofokusa sekošana. Turklāt šī funkcija darbojas pat tad, ja objekts atrodas kustībā, un palīdz uzņemt skaidras, labi nofokusētas un asas fotogrāfijas. Savukārt inteliģentā ekspozīcija palīdz uzņemt dabiskus attēlus, apslāpējot nevēlamus ēnojumus un izgaismojumus.

Tāpat kamera nodrošina automātisku pretgaismas kompensāciju. Ir arī uzlabota sejas noteikšanas funkcija, kas spēj atpazīt cilvēka seju, pat ja tā atrodas kustībā vai nedaudz novērsta no kameras. Lietotājam ir iespēja digitāli novērst arī sarkano acu efektu, kas rodas, lietojot zibspuldzi.

fs25iaJaunajā fotokamerā inteliģento autorežīmu iespējams aktivizēt ar pogu, kas atrodas ierīces augšpusē. Līdzko kameras lietotājs būs uzstādījis inteliģento autorežīmu, iepriekš minētās funkcijas kamera uzstādīts automātiski un lietotājam vairs nebūs jāuztraucas par to iestatīšanu manuāli.

FS25 iestrādāts arī lielāks šķidro kristālu ekrāns nekā citām kompaktklases kamerām. Tagad attēlus iespējams aplūkot 3 collu lielajā ekrānā ar 230 000 punktu augstu izšķirtspēju. Ekrānā iestrādāta inteliģentā LCD funkcija, kas gādā par iespējami skaidrāku attēla atveidošanu ekrānā.

Jaunais fotoaparāts būs pieejams sudraba, melnā un zelta krāsā.