ng w2025Ir prezentēta jauna National Geographic Walkabout fotosomu sērija, kas ir stilīga ikdienas lietošanai ar foto tehnikas aizsargājošo funkciju. Visām somām ir ūdens aizsargājošs materiāls, lietus aizsegs un polsterējums. Pamata materiāli ir āda, kokvilnas audums un alumīnijs. Ja gadījumā nevajadzēs šo fotosomu fototehnikas nēsāšanai, tad to var izmantot arī kā parasto somu ikdienas lietošanai.
Ir 4 veidu fotosomas:
Walkabout Holsters paredzētas mazām digitālām spoguļkamerām, lietpratēju kompaktkamerām, vai mazām videokamerām ar mediju nesējiem un aksesuāriem. Pieejami divi modeļi: NG W2025 Medium Holster un NG W2021 Small Holster.
ng w2160Walkabout Satchels paredzētas digitālām spoguļkamerām vai mazām videokamerām ar mediju nesējiem, aksesuāriem un klēpjdatoru. Pieejami divi modeļi: : NG W2160 Medium Satchel un NG W2140 Midi Satchel.
ng w5070Walkabout Rucksacks paredzēti foto un video tehnikai, klēpjdatoram un personīgajām mantām, kuras jāglabā drošībā. Pieejami divi modeļi: NG W5070 Medium Rucksack un NG W5050 Small Rucksack.
ng w8120Walkabout Tote Bag paredzētas mazām videokamerām vai mazām digitālajām spoguļkamerām ar vienu mazu objektīvu. Pieejams viens modelis: NG W8120 Medium Tote Bag.