Panasonic FZ38Panasonic būtiski papildinājis savu fotoaparātu klāstu, izlaižot četras jaunas ierīces - DMC-FZ38, DMC-FP8, DMC-FX60 un DMC-ZX1.

Lumix FZ38 ir 12.1 megapikseļa hibrīds, kas spēj uzņemt ne vien augstas kvalitātes fotogrāfijas, bet arī augstas izšķirtspējas (1080/24p) videomateriālus AVCHD formātā. Kā jau FZ sērijai pienākas, arī šis fotoaparāts apgādāts ar pieklājīgu 18 kārtīgu optisko tālummaiņu, kā arī 27 mm platleņķa objektīvu Leica DC Vario-Elmart (35 mm ekvivalents: 27 - 486 mm), kas īpaši noderīgs fotografēšanai iekštelpās, un tas viss iestrādāts mazā, parocīgā korpusā. Turklāt īpašā optiskā tālummaiņas funkcija (Extra Optical Zoom) ļauj palielināt tālummaiņu līdz 35.2 reizēm.

 

Panasonic ZX1ZX1 ir 12.1 megapikseļa izšķirtspējas kamera, kuras kompaktajā korpusā iestrādāta 8 kārtīgas tālummaiņas sistēma un 25 mm platleņķa objektīvs, kas ir ideāli piemērots gan plašu ainavu uzņemšanai, gan fotografēšanai iekštelpās.

Panasonic FP8FP8 apgādāts ar 12.1 megapikseļa 28 mm objektīvu Leica DC ar 4,6 kārtīgu tālummaiņu. Šī kamera būs piemērota tiem, kam nozīmīga ir gan attēla kvalitāte, gan ierīces ārējais veidols. Fotokamerai ir zils LED diožu kursors un augstas kvalitātes alumīnija korpuss, tādēļ tā ir piemērota tiem, kam ir svarīgas pēdējās modes tendences un stilīgi dizaina priekšmeti. Tieši šis modelis būs pieejams īpaši plašā krāsu gammā - sudraba, melnā, rozā, sarkanā, zelta, zaļā, violetā un zilā krāsā.

Panasonic FX60Savukārt Lumix FX60 ir 12.1 megapikseļa kamera ar 25 mm platleņķa objektīvu un pieckārtīgu optisko tālummaiņu.

Uzlabojumi veikti arī visu fotokameru optiskās attēla stabilizēšanas sistēmās, kas tagad nodēvētas par POWER O.I.S. Šīs sistēmas novērš roku trīcēšanas radītos defektus. Bet pilnveidotā sejas atpazīšanas funkcija, kas spēj atpazīt sejas no iepriekšējām fotografēšanas reizēm, tagad vienlaicīgi spēj atpazīt pat trīs cilvēku sejas.

FZ38 tagad kalpos vēl ilgāk, jo tai būtiski paaugstināts akumulatora kalpošanas ilgums. Pateicoties attēlu apstrādes sistēmai Venus Engine HD, ar vienu uzlādi varēs iemūžināt 470 fotogrāfijas. ZX1 šis rādītājs ir 330 uzņēmumi, bet FX60 - 360 fotogrāfijas.

Fotokamerā FZ38, ZX1, FX60 un FP8 iestrādāts 2,7 collas liels šķidro kristālu ekrāns, kas automātiski nosaka apgaismojuma apstākļus un kontrolē šķidrā kristāla ekrāna gaišuma līmeni, lai gādātu par iespējami skaidrāku attēla atveidošanu ekrānā.