sony Cyber-shot WX1 bionz• 10,2 efektīvie megapikseļi ar Exmor RTM CMOS sensoru un BIZON attēlveidošanas procesors nodrošina ātru fotografēšanu un lieliskus attēlus ar niecīgu graudainību pat vājā apgaismojumā.
• Ātra fotografēšana ar neticamu ātrumu - 10 kadriem sekundē.
• Augstas izšķirtspējas video ierakstīšana.
• Panorāmas meklēšanas režīms automātiski ļauj uzņemt ļoti plašas ainavas.
• Lai Cyber-shotTM kamera fotogrāfē jūs - izmantojiet Party-ShotTM statīvu, kas nopērkams atsevišķi.
• Carl Zeiss 4x optiskās tālummaiņas objektīvs un ļoti liels un plašs 3 collu Clear Photo LCD Plus skārienekrāns ar ērti lietojamu pieskārienu saskarni (kamerai TX1).
• Augstas kvalitātes f/2.4 Sony G objektīvs ar 5x optisko tālummaiņu un 24 mm plašu leņķi (kamerai WX1).
Abas plānās un ar plašām iespējām aprīkotās jaunās Cyber-shotTM kameras ir izcili moderno Sony optisko, attēlveidošanas un apstrādes tehnoloģiju paraugi.

Viegli lietojamās Cyber-shotTM fotokameras TX1 un WX1 nodrošina augstu attēla kvalitāti. Fotokameru korpusu dizains ir elegants, ar tām fotografēt ir ērti un patīkami.

Abu kameru attēlveidošanu nodrošina Exmor RTM CMOS sensors. Ar 10,2 efektīvo megapikseļu izšķirtspēju un uzņēmuma Sony jaudīgo BIZON procesoru tās nodrošina lieliskus attēlus un ātru fotografēšanu.

Uzņēmuma Sony sensorā Exmor RTM izmantota novatoriska sensora uzbūve - tas uztver vairāk gaismas nekā to spēj parastie CMOS sensori. Tādējādi tiek paaugstināts jutīgums un samazināta graudainība. Rezultāts - dabiski, detalizēti fotoattēli pat vājā apgaismojumā, kur citām kamerām rodas grūtības.

Jaudīgais BIZON procesors ar abām kamerām ļauj fotografēt ļoti ātri. Kameru TX1 un WX1 mehāniskais slēdzis var secīgi uzņemt pilnas izšķirtspējas attēlus ar neticamu ātrumu - 10 kadriem sekundē -, kas ir ātrāk nekā daudzām profesionālajām DSLR kamerām.

Exmor R sensora un BIZON procesora apvienojums nodrošina arī panorāmas meklēšanas režīmu. Slēdža pogu jānospiež tikai vienu reizi, tad horizontāli vai vertikāli virziet fotokameru TX1 vai WX1 no vienas puses uz otru. Panorāmas meklēšanas funkcija automātiski apvienos ātri uzņemtos attēlus, izveidojot ļoti lielas ainavas ar redzamību 256 grādu leņķī*. Tas, starp citu, ir daudz plašāks nekā kamerām ar platleņķa objektīvu.
* 256 grādi kamerai WX1; 185 grādi kamerai TX1

Jaudīgās tehnoloģijas ļauj fotografēt radošāk. Ar roku iestatāmais krēslas režīms vājā apgaismojumā ļauj uzņemt sešus kadrus sekundē, lai izveidotu optimizētu attēlu ar būtiski samazinātu graudainību. Savukārt kustību radīto neskaidro kontūru novēršanas režīms vājā apgaismojumā ļauj fotografēt kustīgus objektus ar mazāku graudainību.

Abas kameras var uzņemt detalizētus videoklipus ar skaņu 720p augstā izšķirtspējā (HD) ar 30 kadru sekundē lielu ātrumu. Tā ir lieliska iespēja HD kvalitātē ierakstīt tos brīžus, kad pa rokai nav videokamera HandycamTM.

Kameras TX1 un WX1 ļauj iegūt lieliskus rezultātus jebkurā situācijā. Optiskā attēla stabilizēšanas iespēja SteadyShot nodrošinās izteiksmīgus un skaidrus attēlus arī tad, ja fotoaparātu turat rokās. Sejas noteikšanas un smaidu fotografēšanas funkcijas automātiski atpazīs un fotografēs priecīgus cilvēkus.

Cyber-shotTM TX1 un WX1 ir arī pasaulē pirmās kameras, ko iespējams pārvērst par privāto fotogrāfu - izmantojiet papildaprīkojuma statīvu Party-shotTM. Jaunā fotografēšanas koncepcija, kas ir unikāla Cyber-shotTM kamerām, - Party-ShotTM - automātiski ļauj uzņemt attēlus ar priecīgiem un smaidošiem cilvēkiem - radiem un draugiem ... un arī jūs pašu. Lai iegūtu lieliskus rezultātus, jums pat nav jāpieskaras savai kamerai.

Sony cyber-shot TX1Cyber-shotTM TX1
Ļoti plānā fotokamera Cyber-shotTM TX1 būs nopērkama piecās dažādās krāsās, tā ir stilīga un garantē labu fotografēšanas rezultātu.

Tikai 14,1 mm** plānā Cyber-shotTM T sērijas kamera ir aprīkota ar jutīgo Exmor RTM CMOS sensoru, kas nodrošina brīnišķīgus attēlus pat vājā apgaismojumā.

Slaidajai un elegantajai fotokamerai TX1 ir liels 3 collu Clear Photo LCD Plus skārienekrāns ar jaunu un ērti lietojamu pieskārienu saskarni. Savus attēlus varat pārlūkot, izmantojot pirkstgalus. Mainiet zibspuldzes un ISO iestatījumus ar vienu pieskārienu - ar fotokameru Cyber-shotTM TX1 tas paveicams neticami ātri, vienkārši un intuitīvi.
** plānākajā vietā

Sony Cyber-shot WX1Cyber-shotTM WX1
Šī kamera ir jauns ar iespējām bagātīgi aprīkotās Cyber-shotTM W sērijas labākais paraugs. Nelielā un glītā jaunā kamera WX1 harmoniski apvieno labākās uzņēmuma Sony optiskās, attēlveidošanas un apstrādes tehnoloģijas.

Exmor RTM CMOS sensoru un BIONZ procesoru papildina Sony izstrādātais augstākās kvalitātes G objektīvs - tas ir pilnīgi jauns kompakto kameru kvalitātes etalons. Tas ir teicami apvienots ar 24 mm platleņķa objektīvu, kas ļauj iegūt vēl plašāku kadrējumu.

Ar plašo 5x optiskās tālummaiņas diapazonu šis savā klasē vadošais objektīvs nodrošina lielisku izšķirtspēju un kontrastu visos fokusa attālumos - no platleņķa līdz pat palielinājumam. Ļoti plašais f/2.4 atvērums paplašina fotografēšanas iespējas un uztver vairāk gaismas nekā citu kompakto kameru objektīvi. Rezultātā arī krēslainos apstākļos uzņemtie fotoattēli ir labā kvalitātē.


Sony Party-shotTM IPT-DS1Party-shotTM IPT-DS1
Pasākumos un bērnu ballītēs nav nekāda prieka, ja jums visu laiku ir jāfotografē.
Abas Cyber-shotTM ir pirmās kameras, kas ir saderīgas ar statīvu IPT-DS1 Party-shotTM. Pilnīgi jauna koncepcija ballīšu fotografēšanai - Party-ShotTM - darbojas kā jūsu privātais fotogrāfs un automātiski uzņem skaistus attēlus bez jūsu palīdzības. Party-shotTM ļauj pirmo reizi redzēt sevi savos attēlos, atpūšoties kopā ar draugiem un ģimeni.

Ieslidiniet Cyber-shotTM kameru TX1 vai WX1 statīvā un viss pārējais notiks automātiski. Statīvs IPT-DS1, pielāgojot tālummaiņas iestatījumus, panoramē un noliec kameru. Sejas noteikšanas un smaidu fotografēšanas funkcijas atpazīst un seko sejām, lai iegūtu dabiskas kompozīcijas attēlus, kuros redzami priecīgi visi telpā esošie cilvēki.


Piederumi un pieejamība
Kamerai Cyber-shotTM noderēs jaunā pārnēsāšanas somiņa LCH-TW1, kas veidota no izturīga polikarbonāta un elastomēra materiāla, lai pasargātu kameru no triecieniem un saskrāpēšanas.

Tāliem ceļojumiem jūsu Cyber-shotTM kamerai lieliski noderēs 32 GB ietilpīgā zibatmiņas karte Memory StickTM PRO Duo. Tajā pietiks vietas tūkstošiem 10,1 megapikseļa augstas izšķirtspējas attēliem vai arī lieliskiem 7 stundas un 25 minūtes gariem Full HD izšķirtspējas videomateriāliem.

Cyber-shotTM kompaktās ciparkameras TX1 un WX1, kā arī statīvs IPT-DS1 Party-shotTM būs nopērkami no 2009. gada septembra. TX1 maksās aptuveni Ls 294, WX1 Ls 271, savukārt statīvs IPT-DS1 Party-shotTM - Ls 100.

Cyber-shotTM TX1/WX1 specifikācijas tabula

Līdzekļi

TX1

WX1

Efektīvie pikseļi

10,2 megapikseļi

10,2 megapikseļi

Sensors

1 / 2.4 tipa Exmor R CMOS sensors

1 / 2.4 tipa Exmor R CMOS sensors

Objektīvs

Carl Zeiss Vario Tessar

Sony G objektīvs

Tālummaiņa

4x optiskais palielinājums

5x optiskais palielinājums

ISO

3200

3200

Sejas noteikšanas funkcija

Smaidu fotografēšanas funkcija

Ekrāns

3,0 collu platformāta Clear Photo LCD plus skārienekrāns

2,7 collu Clear Photo LCD

Baterijas darbības ilgums

175 minūtes

150 minūtes

Attēla stabilizators

Optiskais SteadyShot

Optiskais SteadyShot

Krāsas

Pelēka

Sudraba

Zila

Zelta

Sārta

Melna

Sudraba

Zelta

Par Sony
Sony ir pasaulē vadošais novatorisku audio, video, sakaru un informācijas tehnoloģijas izstrādājumu ražotājs plašam patēriņam un profesionāļiem. Sony ir slavens ar audiovizuālajiem izstrādājumiem: BRAVIATM LCD augstas izšķirtspējas (HD) televizoriem, Cyber-ShotTM ciparkamerām, Handycam® ciparu videokamerām un Walkman® MP3 atskaņotājiem, kā arī ar VAIOTM datoriem un augstas izšķirtspējas profesionālās apraides aprīkojumu, kas tiek apzīmēts ar zīmolu XDCAMTM HD. Piedāvājot pilnīgu augstas izšķirtspējas izstrādājumu komplektu un darbojoties elektronikas, mūzikas, attēlu, spēļu un tiešsaistes darījumu nozarēs, Sony ir viens no pasaulē vadošajiem cipariskās izklaides zīmoliem, kas visā pasaulē nodarbina aptuveni 170 000 cilvēku.

Sony ilgtermiņa atbalsts futbolam (oficiālais UEFA čempionu līgas sponsors līdz 2012. gadam, oficiālais FIFA partneris līdz 2014. gadam un vispasaules FIFA World CupTM sponsors 2010. un 2014. gadā) iedvesmo miljoniem futbola līdzjutēju visā pasaulē.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-Shot, Handycam, BRAVIA un XDCAM ir uzņēmuma Sony Corporation reģistrētas preču zīmes vai preču zīmes. Visas pārējās preču zīmes vai reģistrētās preču zīmes ir attiecīgo uzņēmumu īpašums.