Nikon COOLPIX S6800Nikon Europe iepazīstina ar divām COOLPIX līnijas kompaktkamerām, kuras ir aprīkotas ar iebūvētu Wi-Fi funkciju un īpaši efektīviem no aizmugures izgaismotiem 16 megapikseļu CMOS sensoriem, kas pat vājā apgaismojumā ļauj uzņemt detalizētus attēlus. Elegantā un jaudīgā 16 megapikseļu kamera COOLPIX S6800 ar 12 reižu optisko tālummaiņu un līdz pat 24 reižu Dynamic Fine Zoom tālummaiņu¹; un 16 megapikseļu kamera COOLPIX S5300 ar plānu un modernu korpusu, 8 reižu optisko tālummaiņu un līdz pat 16 reižu Dynamic Fine Zoom tālummaiņu¹.

Nikon COOLPIX S6800 — dalieties ar savas dzīves īpašajiem brīžiem
Ar kameru COOLPIX S6800 varat viegli dalīties savu īpašo mirkļu iespaidos, izmantojot iebūvēto Wi-Fi funkciju, lai augšupielādētu fotogrāfijas tieši savā viedierīcē. Iebūvētā Wi-Fi funkcija arī ļauj izmantot viedierīci kā kameras tālvadības pulti, šādi atvieglojot pašportretu uzņemšanu. Neskatoties uz plāno korpusu, kamerai ir jaudīga 12x optiskā tālummaiņa un līdz pat 24x Dynamic Fine Zoom tālummaiņa, lai jūs vienmēr varētu uzņemt darbību tuvplānā. Kopīgojiet ceļojumos uzņemtās fotogrāfijas ar ģimeni un draugiem visā pasaulē — tās citiem ir pieejamas uzreiz pēc augšupielādēšanas.
Kameras COOLPIX S6800 no aizmugures izgaismotais 16 megapikseļu CMOS attēla sensors ļauj pat vājā apgaismojumā viegli uzņemt lieliskus attēlus, kā arī varat uzfilmēt pilnas augstas izšķirtspējas video, vienkārši pieskaroties pogai. Kameras lietošana ir vienkārša, tāpēc jebkurā brīdī varat iemūžināt dzīves mirkļus kustībā, un uzlabotā valdzinošās retušas funkcija labus portretus padara izcilus. Uzņemot tuvplānus un grupas attēlus, kameras NIKKOR 12x optiskās tālummaiņas objektīvs nodrošina platleņķa aptvērumu (25–300 mm), ko var palielināt līdz 24x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai, nezaudējot kvalitāti.
Vai vēlaties iemūžināt nepārspējamu skatu? Ar kameru COOLPIX S6800 varat uzņemt izcilus attēlus, noliecot vertikāli vai panoramējot horizontāli, lai iegūtu dinamiskas 360°/180° panorāmas, savukārt lielātruma nepārtrauktā uzņemšana nozīmē, ka jūs vienmēr esat gatavs fotografēt nekavējoties. Uzņemot septiņas secīgas fotogrāfijas ar ātrumu 8,4 kadri sekundē, jūs būsiet pārsteigts par lielisko rezultātu. Komplektā ir iekļauts arī mikro USB vads, kuru izmantojot var ātri uzlādēt akumulatoru.
Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, saka: “COOLPIX S6800 padara ģeogrāfisko attālumu nebūtisku, jo šī elegantā kamera ar iebūvētu Wi-Fi funkciju paver jaunas iespējas augstas kvalitātes attēlu kopīgošanā. Ar plāno kompaktkameru, kurā ir pieejama 12x optiskā tālummaiņa un no aizmugures izgaismots CMOS sensors, varat tiešsaistē kopīgot kvalitatīvas un pievilcīgas fotogrāfijas, lai tās varētu novērtēt arī jums svarīgi cilvēki. Ar kameru COOLPIX S6800 uzņemtie attēli nav tikai liecība par vietām, kurās esat bijis, — tās kļūst par vērtīgām atmiņām, kas iepriecina arī citus.”
Kamera COOLPIX S6800 ir pieejama četrās krāsās: melnā, sarkanā, baltā un rozā; tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 235 Eur.

Nikon COOLPIX S5300 — radīta mūsdienīgai fotogrāfiju kopīgošanai
Nikon COOLPIX S5300
Plānajā un modernajā 16 megapikseļu kamerā COOLPIX S5300 iebūvētā Wi-Fi funkcija atvieglo fotogrāfiju kopīgošanu sociālajos tīklos. Viegli uzņemiet tuvplānus, izmantojot platleņķa (25–200 mm) 8x optisko tālummaiņu un līdz pat 16x Dynamic Fine Zoom tālummaiņu, un skatiet tos lielā 7,5 cm šķidro kristālu displejā pat spilgtā saules gaismā.
Uzņemiet īpaši asas fotogrāfijas gan dienā, gan naktī, jo no aizmugures izgaismotais 16 megapikseļu CMOS attēla sensors pastiprina gaismu, ko katrs pikselis saņem, lai garantētu skaidras fotogrāfijas jebkurā diennakts laikā, savukārt jauktā VR (vibrāciju samazināšana) samazina kameras drebēšanas radīto efektu. Jūs varat ierakstīt pilnas augstas izšķirtspējas video, vienkārši pieskaroties pogai, tādējādi jūs vienmēr būsiet gatavs lieliskās fotogrāfijās vai video iemūžināt svarīgus mirkļus.
Iebūvētā Wi-Fi funkcija ļauj izmantot viedierīci kā tālvadības pulti, kas ļoti atvieglo pašportretu uzņemšanu, un varat arī izmantot automātiskās pārsūtīšanas funkciju, lai saglabātu fotogrāfijas viedierīcē vieglai kopīgošanai. Ja vēlaties, lai katra detaļa būtu perfekta, izmantojiet uzlaboto valdzinošās retušas funkciju ar 12 dažādiem efektiem, tostarp sejas krāsas kontrasta mazināšanu, zobu baltināšanu un pat lūpu krāsas toņus, lai viegli uzlabotu portretus, kurus ir prieks kopīgot.
Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, saka: “COOLPIX S5300 atvieglo kopīgošanu, jo iebūvētā Wi-Fi funkcija ļauj nosūtīt fotogrāfijas uz viedierīci tūlītējai augšupielādei. Ar 32 filtra efektiem, tostarp krustveida rastru, varat spilgtiem objektiem pievienot mirdzuma efektu, tādējādi padarot fotogrāfijas spīguļojošas; savukārt ar uzlaboto valdzinošās retušas funkciju varat pat izlabot izsmērējušos skropstu tušu, lai iegūtu perfektu portretu. Uzņemt lieliskas fotogrāfijas ar COOLPIX nekad nav bijis tik vienkārši, un šajā plānajā kamerā iebūvētās funkcijas iepriecinās gan jūs, gan cilvēkus, kurus fotografējat.”
Kamera COOLPIX S5300 ir pieejama divās krāsās: sarkanā un plūmju krāsā; tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 199 Eur.
¹Izmantojot Dynamic Fine Zoom tālummaiņu, var pietuvināt divreiz tuvāk par optiskā telefoto diapazonu, vienlaikus saglabājot maksimālo attēla izšķirtspēju
²Produktu pieejamība dažādās valstīs var atšķirties.