Panasonic LUMIX SZ8CES 2014 g. — Jaunais LUMIX SZ8 ir elegants un kompakta digitālā kamera no Panasonic. Tā piedāvā plašas savienojamības iespējas un ļauj tai uzņemt lieliskas fotogrāfijas katru dienu. Ar kreatīvo funkciju palīdzību un režīmiem, šis plānais, kabatas izmēra fotoaparāts sniegs personiska rakstura fotogrāfijas un video ierakstus.

LUMIX SZ8 tā ir ideāla fotokamera iesācējiem – paredz atbalstu šādiem režīmiem, piemēram, iA (Intelligent Auto), kas automātiski izvēlas optimālos iestatījumus katrai situācijai. Tādā veidā, lietotājs saņem iespaidīgus augstas kvalitātes attēlus katru reizi.

Viegli ierakstīt, attēlot un dalīties ar jūsu attēliem un video

Izmantojot iebūvēto LUMIX SZ8 Wi-Fi savienojumu, kas ļauj caur sociāliem mēdijiem uzreiz dalīties iespaidos ar draugiem un ģimeni. Pietiek savienot fotokameru ar viedtālruni vai planšetdatoru, lai varētu dalīties ar attēliem un video no jebkuras vietas.

Wi-Fi savienojums arī palielina elastību, uzņemot bildes, jo viedtālrunis vai planšetdators var kalpot kā tālvadības pults fotokamerai. Tālvadības fotografēšanas režīmā, kas ir Loti noderīgs, piemēram, lai veiktu grupas foto, attēls no fotokameras ekrāna, tiek parādīts uz mobilās ierīces. Ir arī pieejamas funkcijas, lai kontrolētu fotokameru, tai skaitā tālummaiņu, fokusu un aizvara atbrīvošanu. Funkcija Instant Transfer automātiski pārraida attēlu datus pēc to uzņemšanas uz izraudzītajām elektroniskajām ierīcēm, padarot vieglāku pārskatu un dalīšanos ar attēliem.

Dārgi mirkļi personiskā stilā

Izmantojot daudzas kreatīvās fotokameras LUMIX SZ8 funkcijas, jūs varat dot savām fotogrāfijām personīgo stilu. Ierakstot un aplūkojot fotogrāfijas un video, jūs varat izvēleties no 15 filtriem, piemēram, Izteiksmīgs, Retro, Senie laiki un Sepija, lai unikālā veidā iemūžinātu savus pārdzīvojumus. Izmantojot kreatīvo retušešanu un kreatīvo panorāmu var izmantot arī filtru efektus uz fotogrāfijām un panorāmas, pat pēc to uzņemšanas.

Plašas attēlu kompozīcijas iespējas un liela tālummaiņa

LUMIX SZ8 ir plāna, eleganta fotokamera ar 24 milimetru objektīvu ar platleņķa skatu un spēcīgu 12-kārtīgu tālummaiņu. Tas ļauj jums abrīnojami detalizēti uztvert katru situāciju uz augstas kvalitātes attēliem.

Asumu attēliem, kas uzņemti no attāluma nodrošina optiskais attēla stabilizators, kas kompensē roku trīcēšanu, kas bieži notek, kad uzņemam attēlus un video ierakstus ar tālummaiņu. Video ierakstīšanu padara ērtāku jaunā poga – pēc tās nospiešanas uzreiz sāk ierakstīt video HD kvalitātē 720p.

Ražotājs patur tiesības mainīt specifikācijas.