LUMIX DMC G7Varšava, Polija (2015. gada 18. maijs) — šodien Panasonic prezentē jauno kameru LUMIX DMC-G7, kas apvieno iespaidīgu 4K video ierakstīšanas, augstas izšķirtspējas fotoattēlu uzņemšanas un daudzas citas praktiskas funkcijas, lai palīdzētu ikvienam iemūžināt savu radošo vīziju tik vienkārši kā vēl nekad iepriekš.

16 megapikseļu kamera LUMIX DMC-G7 ir paredzēta vienkāršai lietošanai bez veiktspējas zudumiem. Jaunā 4K fotoattēlu uzņemšanas funkcija ļauj jums izgriezt atsevišķus kadrus no 4K videoieraksta, tādēļ vairs nav svarīgi, vai pareizajā brīdī izdevās nospiest aizvara pogu. Tāpat kamera ir izstrādāta, lai sniegtu maksimālu mobilitāti un daudzveidību, tā padarot kameru LUMIX
DMC-G7 par ideālo risinājumu īpašu mirkļu iemūžināšanai gan ģimenes un draugu lokā, gan ceļojumu laikā.

4K funkcija ideālās fotogrāfijas iegūšanai
Panasonic sērijas LUMIX G kameras ir pazīstamas ar spēju uzņemt augstas kvalitātes video, un jaunākais papildinājums šajā klāstā nav izņēmums. Kamera LUMIX DMC-G7 ieraksta ļoti vienmērīgus, augstas izšķirtspējas 4K videoierakstus (3840 x 2160), kam ir četrreiz lielāka izšķirtspēja nekā Full-HD kvalitātes video. Rezultātā tiek iegūts kristāldzidrs ieraksts, kurā iemūžinātas pat vissmalkākās detaļas, piemēram, atsevišķi zāles stiebri vai zvaigznes naksnīgās debesīs.

LUMIX DMC-G7 ir integrēta jauna attēlveidošanas tehnoloģija, kas izmanto 4K video ierakstīšanas funkcijas priekšrocības, lai notvertu 8 megapikseļu fotoattēlus ar lielāku precizitāti nekā jebkad agrāk. 4K fotoattēlu uzņemšanas funkcija ļauj precīzi iemūžināt pat visgaistošākos mirkļus. Pēc 4K video uzņemšanas varat vienkārši izskatīt 30 kadru/s videoierakstu, lai izvēlētos tieši tādu attēlu, kāds ir iecerēts. Kamera, kas ir ideāli piemērota, lai notvertu, kā zivs tikko izlec no ūdens vai bērns nopūš kūkas svecītes, ar 4K fotoattēlu uzņemšanas režīmu nodrošina kontroli un precizitāti pavisam jaunā līmenī.

Pavisam asi attēli ar izteiksmīgām krāsām
Kamera LUMIX G7 ir aprīkota ar 16 megapikseļu sensoru, kas ir izstrādāts, lai iegūtu augstas izšķirtspējas fotoattēlus un videoierakstus, samazinot traucējumus un graudainumu pat vāji apgaismotās vietās, piemēram, restorānā vai bārā ar maigu apgaismojumu. Sensoru papildina jaunā un uzlabotā sistēma Venus Engine, kas precīzi analizē, izvērtē un atveido katru krāsu ikvienā kadrā, nodrošinot asus, skaidrus un gaišus fotoattēlus un videoierakstus, kas atbilst oriģinālam.

Piemērota jebkuram piedzīvojumam
Panasonic kameras LUMIX G DSLM ir aprīkotas ar jaunāko tehnoloģiju un daudz kompaktāku un mobilāku konstrukciju salīdzinājumā ar daudz lielākām DSLR kamerām. LUMIX DMC-G7 sver tikai 410 g (korpuss, akumulators un SD karte), tāpēc tā ir lielisks sabiedrotais ceļojumos.

Ar augstas veiktspējas funkciju OLED Live View Finder (dzīvā skatu meklētāja) (LVF) un 3 collu skārienekrānu ar maināmu leņķi, kā arī 1040 tūkstoš punktu izšķirtspēju LUMIX DMC-G7 ir gatava darbam jebkādos fotografēšanas apstākļos. Jūs varat izmantot vai nu aizmugures ekrānu, vai arī LVF displeju, lai sakārtotu kadrus, jo abi sniedz 100 % skatu lauku, tā nodrošinot, ka nepalaižat garām kādu labāku kadru rāmja malās. Kamerās pielāgojamo skalu un skārienekrānu klāsts arī atvieglo iestatījumu izvēli.

Gatava pirms jums
Panasonic sērijas LUMIX G kamera ir sinonīms ātrai un precīzai automātiskās fokusēšanas (AF) funkcionalitātei, un tas nozīmē, ka jūs droši varat koncentrēties uz kadra kompozīciju, zinot, ka LUMIX paveiks visu pārējo. Kamerai LUMIX DMC-G7 nepieciešams mazāk laika, lai iestatītu fokusu, nekā tās priekšgājējiem, jo tā zibenīgi analizē ainu un pielāgo iestatījumus. Rezultātā jūs ik reizi iegūstat kristāldzidru fotoattēlu un videoierakstu, pat ja strādājat ar objektiem, kas nav paredzami vai ļoti ātri pārvietojas.

Iekļaujiet savu viedierīci fotografēšanas procesā
LUMIX DMC-G7 ir aprīkota ar Wi-Fi savienojumu, sniedzot jaunas fotografēšanas iespējas, kā arī ātru un vienkāršu attēlu kopīgošanu. Tikai viens pogas spiediens ļauj savienot kameru ar viedtālruni vai planšetdatoru, tādējādi jūs iegūstat iespēju augšupielādēt bildes un videoierakstus sociālajos plašsaziņas līdzekļos dažu sekunžu laikā vai arī varat tos nosūtīt ģimenei un draugiem pa e-pastu. Tāpat varat izmantot savu mobilo ierīci kā kameras LUMIX DMC-G7 tālvadības pulti, lai pirms aizvara atbrīvošanas nomainītu tādus iestatījumus kā fokuss, apertūra, aizvara ātrums un ISO — to visu varat paveikt, pat nepieskaroties kamerai.

Citas lieliskas funkcijas
Uzlabota funkcija Creative Panorama (radošā panorāma) (360 grādu)
• 3,5 mm mikrofona ligzda
• Uzlabota bļodiņa un sensors
• Maksimālais fokuss
• Klusuma režīms
• Līmeņa mērītājs
• Režīms Creative Control (radošā vadība) ar 22 filtriem
• Funkcija Time Lapse Shot (laika intervāla uzņēmums) / Stop Motion Animation (apturētā animācija)
• Režīms iA+ (intelektuālais automātiskais) fotoattēliem un video

LUMIX DMC G7

LUMIX DMC G7