Fomei 23.05Vai vēlies  redzēt, kā top interesantas ekstrēmo sporta veidu fotogrāfijas?
Šo piektdien, 23.05 plkst. 17:00 sākas Fomei un Baltijas Foto Servisa kopīgi rīkotais pasākums Spīķeru promenādes skeitparkā (promenādē pie Daugavas, pirms salu tilta braucot no centra). Red Bull fotogrāfs Artūrs Pavlovs jau pusgadu savā ikdienas darbā izmanto Fomei aparatūru un  tieši tādēļ viņš vislabāk var pastāstīt, kā ar to rīkoties, lai iegūtu lieliskus rezultātus. Fomei piedāvās apskatei Fomei S600DC un S400DC zibspuldzes ar ekstrēmi  īsu zibšņa laiku - tikai 1/12500 un iebūvētu akumulatoru, kas īpaši piemērotas šāda tipa izbraukuma sesijām. Tāpat varēsiet iepazīties ar Fomei Powerflash 200/400 pārnēsājamām zibspuldzēm, kuru jauda ir salīdzināma ar studijas zibspuldžu jaudu, bet izmēri kā Canon vai Nikon kameras zibspuldzēm, turklāt tās aprīkotas ar Li-Ion akumulatora bloku.

Ja izbraukuma foto un ekstrēms nav tava stihija
Tad šo piektdien, 23.05 no plkst. 14:00 - 16:00 P. Brieža ielā 3, Baltijas Foto Servisa telpās,  mierīgākos apstākļos, Fomei demonstrēs jaunāko studijas aprīkojuma jomā:
- no iPad vai iPhone kontrolējamas studijas zibspuldzes,
- 3 jaunus un jaudīgus LED paneļus,
 - Fomei D600AC studijas versiju - zibspuldzi ar impulsa ilgumu no 1/12500s.
Inkjet materiālu tirgus piedzīvo lielu pārmaiņu laiku. Leģendārais ILFORD ir pārtraucis šo materiālu ražošanu un daļu no Ilford  lieliskajiem materiāliem turpmāk redzēsim rotātu ar  FOMEI zīmolu.
Ja vēlies, droši vari piedalīties abās pasākuma daļās.