Sony A5100 wSELP1650Skaidrāki un izteiksmīgāki fotoattēli arSony α5100 — pasaulē vismazāko maināmo objektīvu kameru[i] ar ļoti ātru autofokusu un profesionālas kvalitātes attēliem

 

  • Ātrs Hybrid AF ar fokusa plaknes 179 fāzes noteikšanas AF punktiem, kas nodrošina uzticamu kustīgo objektu autofokusu, kā arī skārienfokuss un diafragmas skārienvadība
  • Liels, jutīgs 24,3 megapikseļu APS-C izmēra Exmor™ CMOS sensors un jaudīgs BIONZ X™ procesors izcilai attēlu kvalitātei
  • Uzņemiet kinematogrāfiskas Full HD video ar kustīgo objektu ātro Hybrid AF
  • Jauns 180° noliecams LCD skārienekrāns
  • Padariet fotografēšanu tīkamāku, lejupielādējot PlayMemories Camera Apps™ lietojumprogrammas, un paplašiniet savas radošās iespējas
  • Attēlu un video koplietošana ar vienu pieskārienu, izmantojot Wi-Fi/NFC

Dzidri, neizplūduši kustīgu objektu attēli un emocionāli portreti.Kvalitatīvi, kinematogrāfiski Full HD video, kā arī labāki pašportreti.To visu nodrošina Sony pārdomātā kabatas formāta α5100 kamera ar vērienīgām attēlveidošanas iespējām.

Rokās ērti iegulstošā α5100 ir pasaulē vismazākā maināmo objektīvu digitālā kamera, kas aprīkota ar APS-C sensoru, iebūvētu zibspuldzi un Wi-Fi.Neskatoties uz slaiko dizainu, tā ir pārdomāta izvēle ikvienam, kas vēlas ko vairāk par viedtālruņa vai kompakto kameru.

Nekas nepaslīd garām α5100 ātrajai Hybrid AF sistēmai, kura ir iebūvēta arī α6000, ar 179 fāzes noteikšanas punktiem, kas iemūžina strauju kustību dzidri fokusētā kadrā.Pat ātri, kustīgi objekti, piemēram, zibenīgs soda sitiens vai veikli mājdzīvnieki, tiek nofokusēti bez izplūduša rezultāta.Mirkli ir daudz vieglāk notvert ar skārienfokusu un skārienaizvaru.Jums atliek vien pieskarties objektam dzidrajā, gaišajā LCD ekrānā, lai ar pirkstu galiem uzņemtu skaidrus attēlus.

Sony jaunākās paaudzes 24,3 megapikseļu Exmor CMOS sensors garantē nevainojami skaidras detaļas un attēlu kvalitāti.APS-C izmēra sensors, kas iebūvēts lielākās DSLR kamerās, ir apvienots ar to pašu jaudīgo BIONZ X attēlu apstrādes procesoru, kāds ir iebūvēts atzītajās α7 sērijas kamerās.Neatkarīgi no tā, vai fotografējat vai uzņemat video, jūs pamanīsiet atšķirību, pateicoties lieliskajai izšķirtspējai un jutībai vājā apgaismojumā[ii].

Video ieraksti ir satriecoši, pateicoties α5100 jutībai un detalizētajam kinematogrāfiskajam rezultātam.Popularitāti ieguvušā XAVC S[iii] 50 Mbps formāta atbalsts nodrošina izcilu Full HD kvalitāti ar nevainojamu skaņu.Tāpat kā fotografējot, ātrais Hybrid AF nodrošina asu fokusu, kas seko līdzi izvēlētajam objektam, kā arī skārienfokusa piedāvātās ērtības.

α5100 varbūt ir vismazākā maināmo objektīvu kamera pasaulē, taču tā ir papildināta ar daudzām pārdomātām funkcijām, kas ikdienā fotografēšanu padara pavisam vienkāršu.

 

Nolieciet lielo LCD ekrānu par 180° un ērti turiet ergonomisko kameras korpusu izstieptā rokā.Iekadrējiet sevi ar ērti novietoto tālummaiņas pārslēgu:nospiediet slēdzi, lai uzņemtu lieliskus pašportretus.

Arī fotoattēlu un videoklipu (MP4) koplietošana ar tālruni, planšetdatoru un televizoru ir pavisam vienkārša.NFC pārsūtīšana ar vienu pieskārienu un Wi-Fi Direct nodrošina ērtu datu bezvadu pārsūtīšanu uz ierīcēm, kas atbalsta Android un iOS operētājsistēmas.Viena pieskāriena savienojums aktivizē arī Smart Remote Control vadību, ļaujot iekadrēt attēlu un aktivizēt slēdzi no viedtālruņa vai planšetdatora ekrāna.

PlayMemories Camera Apps lietojumprogrammas vēl vairāk paplašina α5100 iespējas.Lejupielādējiet bezmaksas un apmaksātās augošā klāsta lietojumprogrammas, to skaitā arī ērtus pakalpojumus, atraktīvus efektus un iespaidīgi radošus rīkus īsteniem fotogrāfiem.

Jauno aksesuāru klāstā ietilpst arī pieskaņots LCS-EBD futrālis, kas pieejams trīs krāsu variācijās, un kompakta, ērti pārnēsājama RM-SPR1 tālvadības pults, kas ir ideāli piemērota pašportretu uzņemšanai, izmantojot trijkāji, lai izvairītos no trīcošu roku efekta.

Viegli, ērti lietojamā Sony α5100 maināmo objektīvu kamera pārdošanā Latvijas veikalos būs no 2014. gada septembra beigām.

 

ILCE-5100 tehniskā specifikācija:

Lens compatibility

 

Sony E-mount lenses

Image sensor

APS-C type (23.5 x 15.6mm),Exmor CMOS sensor

Number of pixels (effective)

Approx. 24.3 megapixels

Recording format

Still

JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver.2.3, MPF Baseline compliant), RAW (Sony ARW 2.3 format)

Movie

XAVC S / AVCHD format Ver. 2.0 compliant / MP4

Media

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, SD memory card, SDHC memory card (UHS-I compliant), SDXC memory card (UHS-I compliant)

Focus system

type 

Fast Hybrid AF(phase-detection AF/contrast-detection AF)

Focus point

179 points (phase-detection AF) / 25 points (contrast-detection AF)

Sensitivity range

EV-1 to EV20 (ISO100 equivalent with F2.0 lens attached)

Exposure control

Metering type

1200-zone evaluative metering

ISO sensitivity (Recommended Exposure Index)

Still images: ISO 100-25600 (1/3 EV step),

AUTO (ISO 100-25600, selectable lower limit and upper limit)

Movies: ISO 100-12800 equivalent (1/3 EV step) / AUTO (ISO 100-12800 equivalent, selectable lower limit and upper limit)

Shutter

Shutter speed

Still images:1/4000 to 30 sec, Bulb,

Movies: 1/4000 to 1/4(1/3 steps)

up to 1/60 in AUTO mode (up to 1/30 in Auto slow shutter mode)

Electronic Front Curtain Shutter

Yes

Drive

Speed (approx., max.)[iv]

Continuous shooting: Hi: max. 6 fps, Lo: max. 3 fps

No. of frame recordable(approx.) [v]

JPEG Fine L: 56 frames, JPEG Standard L: 75 frames, RAW: 23 frames, RAW&JPG: 22 frames

LCD

Type

7.5cm (3.0-type) wide type TFT electrostatic touch screen

Number of dots (total)

921,600 dots

Adjustable angle

Up by approx. 180 degrees

Audio

Microphone

Built-in stereo microphone

Speaker

Built-in, monaural

Interface

HDMI micro connector (Type-D), Multi / Micro USB Terminal

Wireless LAN (built-in)

Wi-Fi Compatible, IEEE 802.11b/g/n(2.4GHz band)

NFC

NFC forum Type 3 Tag compatible

PlayMemories Camera Apps

Yes

Flash

Built-in / Guide No.4 (in meters at ISO 100, Flash coverage16mm

Battery

One rechargeable battery pack NP-FW50

Weight

With battery and Memory Stick PRO Duo included: Approx. 283 g (approx. 10oz),   Body only: Approx. 224 g   (approx. 7.9oz)

Dimensions W x H x D (excluding protrusions)

approx. 109.6 (W) x 62.8 (H) x 35.7 (D) mm (approx. 4 3/8 x 2 1/2 x 1 7/16 in.)

Operating temperature

32 - 104 degrees F / 0 - 40 degrees C

 
Sony A5100 aizmugure
Sony A5100 NFC

[i]Starp maināmo objektīvu digitālajām kamerām, kas aprīkotas ar līdzvērtīgu APS-C attēlveidošanas sensoru, iebūvētu zibspuldzi un Wi-Fi, balstoties uz Sony 2014. gada augusta pētījumu.

[ii]Līdz ISO25600

[iii]Filmēšanai XAVC S formātā ir nepieciešama SDXC atmiņas karte ar 10. klases vai augstāku datu ātrumu.

[iv]Mainās atkarībā no fotografēšanas apstākļiem vai atmiņas kartes

[v] Continuous drive (Hi) Drive režīmā.Mainās atkarībā no fotografēšanas apstākļiem vai atmiņas kartes