Sony MHS-PM1Ļoti kompaktā kamera MHS-PM1 ātrai un ērtai videoklipu un fotoattēlu augšupielādei internetā

• Kvalitatīvi fotoattēli un videoklipi (5 megapikseļu izšķirtspēja attēliem un 1080p/30P HD izšķirtspēja videoklipiem MP4 formātā).
• Atsevišķas pogas ātrai filmēšanai un fotografēšanai.
• Ātra un ērta augšupielāde internetā izmantojot „koplietošanas" pogu un iebūvēto programmatūru Picture Motion Browser (PMB) Portable.
• Unikāls 270 grādu leņķī grozāms objektīvs, kas kalpo arī kā slēdzis.

Ar kompakto Sony mobilo HD momentuzņēmumu kameru MHS-PM1 var ērti uzņemt un ātri augšupielādēt internetā kvalitatīvus videoklipus. Kamera PM1 iemūžina notikumus 1080/30p augstas izšķirtspējas MP4 videoformātā (1440x1080/30p). Savukārt tās CMOS sensora tehnoloģija rūpējas par izteiksmīgiem 5 megapikseļu izšķirtspējas fotoattēliem. Iebūvētā apskatīšanas un koplietošanas programmatūra PMB Portable ļauj ātri izvēlēties un tieši augšupielādēt fotoattēlus un videoklipus, veicot dažas vienkāršas darbības (darbojas operētājsistēmās Windows un Mac OS*1).
Kompaktā un ļoti vieglā kamera labi iegulst plaukstā un to ir ērti paņemt līdzi. 270 grādu leņķī rotējošs objektīvs ar 4x ciparisko tālummaiņu ir pagriežams pret sevi, lai filmēšanas vai fotografēšanas laikā varētu redzēt savu attēlu.

Četri skatu izvēles režīmi - sporta, ainavas, vāja apgaismojuma un fona apgaismojuma - ļauj jebkurā situācijā iegūt labus fotoattēlus. Filmēšanai un fotografēšanai ir savas pogas, tādejādi nav jāpārslēdzas starp fotografēšanas un filmēšanas režīmiem. Attēli tiek ierakstīti zibatmiņas kartē Memory Stick PRO DuoTM (neietilpst komplektā).

Pēc uzņemšanas, nospiežot koplietošanas pogu, varat atzīmēt izvēlētos fotoattēlus vai videoklipus, lai tos atlasītu augšupielādei internetā. Ar komplekta USB kabeli pievienojiet kameru datoram, un iebūvētā programmatūra PMB Portable ātri pārsūtīs izvēlētos materiālus uz videoklipu un fotoattēlu koplietošanas tīmekļvietnēm (darbojas gan ar operētājsistēmu Windows, gan Mac OS*1). Tieša attēlu augšupielāde iespējama fotoattēlu vietnē PicasaTM Web Albums, bet videoklipus var augšupielādēt videomateriālu vietnēs YouTubeTM un DailymotionTM. Tāpat iespējams vienkārši pārvilkt videoklipu un fotoattēlu datnes uz datora mapēm.

Kamera PM1 būs nopērkama no oktobra vidus par Ls 140.

*1 Saderība ar Mac OS ir nepieciešama, lai atjauninātu programmatūru no Sony mājas lapas.

Tehniskie parametri

MHS-PM1

Līdzekļi

Optika/objektīvs

35 mm ekvivalents: 47 mm (16:9), 57 mm, (4:3)

Atvērums: F3.6

Fokālais attālums: 7,0 mm

Fokusēšana: fiksēts fokuss

Slēdža ātrums: 1/30 - 1/4000

Cipariskā tālummaiņa: 4x

Attēla ierīce

1/2,5" CMOS attēla sensors

Pikseļu skaits

5038 K

Ieraksta nesējs

Zibatmiņas karte Memory Stick PRO DuoTM (neietilpst komplektā)

Ierakstīšanas un atskaņošanas ilgums

Izmantojot 16 GB zibatmiņas karti Memory Stick PRO DuoTM (neietilpst komplektā): 1080/30p = 340 min., 720/30p = 510 min., VGA/30p = 990 min.

Videoformāts

MPEG4 AVC/H.264 (MP4)

Videoattēlu izšķirtspēja

Līdz 1440 x 1080

Fotoattēlu izšķirtspēja

5038 K

Audio ierakstīšanas formāts

Stereo

Mikrofons

Iebūvēts, mono

Ekrāns

1,8 collu 4:3 proporcijas LCD ekrāns (230 K punkti)

USB straumēšana

Viegla vadība

Slaidrādes režīms

Skatu izvēle

Sports, ainava, vājš apgaismojums, fona apgaismojums

Svars

Bez baterijas: 95 g; ar bateriju: 120 g

Izmēri

24 x 103 x 55 mm

Komplektā ietilpstošie piederumi

Akumulators (NP-BK1)

Lādētājs (BC-CSK vai CSKA)

Komponentu A/V kabelis

A/V kabelis

Siksniņa

Programmatūra / USB draiveris / (CD-ROM)

USB kabelis