LEICA DG SUMMILUX  15 mm F/1,7 ASPHPanasonic paziņo par jauna digitālā, maināmā objektīva LEICA DG SUMMILUX 15 mm F/1,7 ASPH., atbilstoša sistēmas Micro Four Thirds standartam*1, ieviešanu. LEICA DG SUMMILUX 15 mm F/1,7 ASPH. ir lielisks 15 mm viena fokusa attāluma objektīvs ar F/1,7, kas atbilst LEICA stingrajām prasībām. Objektīvam ir arī izsmalcināta ārpuse, kas pieskaņojas elegantās, pasaulē mazākās*2 digitālās viena objektīva bezspoguļa (DSLM) fotokameras LUMIX GM dizainam*3.

Bez objektīva LEICA DG SUMMILUX 25 mm F/1,4 ASPH. un LEICA DG MACRO-ELMARIT 45 mm F/2,8 ASPH. MEGA O.I.S., kas jau ir pārdošanā, Panasonic ir paziņojis arī par objektīva LEICA DG NOCTICRON 42,5 mm F/1,2 ieviešanu, papildinot LEICA digitālo maināmo objektīvu klāstu un rosinot profesionālo fotogrāfu interesi visā pasaulē.

Vienlaicīgi Panasonic turpina paplašināt savu digitālo maināmo objektīvu LUMIX G klāstu, papildinot to ar jauno, moderno un kompakto 35-100 mm telefoto tālummaiņas objektīvu LUMIX G VARIO, kas ir piemērots arī fotokamerai LUMIX GM.

*1 Produkta specifikācijas dati, izlaides datums un cena vēl tiek noteikta.

*2 Digitālās fotokameras ar maināmiem objektīviem korpusam, no 2013. gada 17. oktobra saskaņā ar Panasonic veiktu pētījumu.

*3 Izlaists 2013. gada 17. oktobrī.

• Ievietotajā attēlā ir redzams tikai inženieru veidots makets; izstrādājuma galīgā konstrukcija var būt atšķirīga.

• LEICA ir uzņēmuma Leica Microsystems IR GmbH reģistrēta preču zīme.

• SUMMILUX, ELMARIT un NOCTICRON ir uzņēmuma Leica Camera AG reģistrētas preču zīmes.