Canon ef70-200mm f/2,8 is iiCanon paplašina augstu novērtēto L sēriju ar jaunu EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM telefoto tālummaiņas objektīvu. Tas ir ļoti populārā EF 70-200 mm f/2,8L IS USM pēctecis ar uzlabotu sniegumu visās jomās.

L sērijas EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM garantē optisku izcilību jebkuros apstākļos. Objektīvam ir uzlabota iekšējā optiskā sistēma. Pamatojoties uz lietotāju atsauksmēm, tikusi pārstrādāta arī tā uzbūve, lai objektīvs būtu ne vien optiski izcils, bet arī izturīgs un uzticams.

"Reuters" fotogrāfi jau vairākus gadus izmanto EF 70-200 mm f/2,8L IS USM. Tas nodrošina fotogrāfiem plašas pielāgošanas iespējas," stāsta "Reuters" ražošanas redaktors Kevins Kūmbss (Kevin Coombs). "Fokusa attālums, ātra diafragma un Image Stabilizer funkcija padara to par ideāli piemērotu darbam. Jūs to atradīsiet daudzu profesionālu fotogrāfu somās. Es ar nepacietību gaidu, kādus uzlabojumus piedāvās EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM."

Izcila kvalitāte un sniegums

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM ir jauna optiskā sistēma, ko veido 23 elementi 19 grupās. Objektīva ceļa pamatu veido fluorīta elements ar izcilu sniegumu. Tas papildināts ar pieciem ultrazemas dispersijas (UD) elementiem, kas ievērojami samazina hromatisko aberāciju visā tālummaiņas diapazonā, tādējādi nodrošinot kontrastainus attēlus ar asu izšķirtspēju.

Ātrdarbīga autofokusēšanas sistēma nodrošina tādas pašas iespējas kā nesen izlaistās EOS-1D Mark IV un EOS 7D digitālās spoguļkameras.

Jaunajam modelim ir arī gredzenveida USM AF motors, kas apvienojumā ar jauno ātrdarbīgo centrālo procesoru un uzlaboto autofokusēšanas algoritmu nodrošina ātrāku un klusāku fokusēšanu.

Samazinātais minimālais fokusa attālums - 1,2 m ¬- un uzlabotais 0,21x palielinājums ļaus fotogrāfiem tuvināt objektu, nemainot objektīvus. Tas ir ļoti parocīgi fotogrāfiem, kuri iemūžina notikumus ar ātru attīstību, un tiem, kuriem nepieciešama ātras pielāgošanas spēja. Uzlabots Image Stabilizer mehānisms nodrošina arī par četrām iedaļām lielāku aizslēga ātrumu, samazinot attēlu miglainumu, kas rodas intensīvas darbības vidē.

Uzlabots dizains, ārkārtīgi vienkāršs lietojums

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM ir ne tikai uzlabota iekšējā konstrukcija, bet arī pilnveidots dizains, kas nodrošina labāku objektīva darbību. Izvirzīto daļu un slēdžu biezums ir ievērojami samazināts. Tas palīdz izvairīties no nejaušas pārslēgšanas un uzlabo kopējo izskatu. Ir pārstrādāts un paplatināts arī gumijas fokusēšanas tureklis. Pateicoties smalkajām rieviņām, manuālā fokusēšana ir kļuvusi vieglāka.

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM kā L sērijas objektīvs ir pilnībā ūdensdrošs - tas ir ideāli piemērots lietošanai jebkādos laika apstākļos. Stiprinājuma, fokusa režīma slēdža un fokusēšanas gredzena struktūra nodrošina aizsardzību pret putekļiem un mitrumu. Izmantojot kopā ar ūdensdrošajiem EOS korpusiem, ūdens vai putekļi nevar iekļūt kamerā vai objektīvā. Objektīvs ir izstrādāts tā, lai būtu noturīgs pret ikdienas nodilumu. Tas ir ārkārtīgi izturīgs un uzticams - ideāli piemērots profesionāliem fotogrāfiem lietošanai katru dienu.

Augstas kvalitātes L sērijas piederumi

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM ir iekļauti daži piederumi. To skaitā ir jaunais ET-87 Lens Hood un Ring-Type Tripod Collar B (W). Standartaprīkojumā ietilpst arī pavisam jaunā LZ1326 objektīva somiņa. Tā veidota tā, lai būtu iespējams ātri un viegli piekļūt objektīvam, kad tas ir strauji jānomaina.

Saderība ar daudziem Canon piederumiem ļauj lietotājiem savienot EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM ar objektīva pagarinātāju EF 1,4x II, objektīva pagarinātāju EF 2x II, pagarinājuma cauruli EF 12 II, pagarinājuma cauruli EF 25 II un 77 mm filtriem.