Canon PowerShot G3 XŠodien, Canon paziņo par jaudīgu papildinājumu PowerShot G sērijai – PowerShot G3 X. Canon pirmā supertālummaiņas kompaktkamera ar 1,0 tipa CMOS sensoru un aizmugurējo apgaismojumu – PowerShot G3 X – nodrošina kompaktkamerās līdz šim neredzēti apbrīnojamu attēlu kvalitāti neatkarīgi no tā, vai aizraujaties ar foto vai video, tā palīdz sasniegt augstāku jaunrades līmeni. Apvienojot Canon augstākās klases optiku, daudzpusīgo 25x optiskās tālummaiņas diapazonu un DSLR līmeņa manuālu vadību, PowerShot G3 X nodrošina to, ka, ceļojot, pētot un fotografējot kustībā, brīvi varat piekļūt tuvāk objektiem. Satriecošiem dabas skatiem vai visu detaļu iemūžināšanai kādā sporta spēlē – ideāli ir piemērota PowerShot G3 X kamera.


Izcila supertālummaiņa profesionālas kvalitātes kadriem

Prasmīgi izstrādāta, lai nodrošinātu tādu attēla kvalitāti, ar kuru fotogrāfi var lepoties; PowerShot G3 X kamerā apvienota līdz šim visjaudīgākās Canon kompaktās supertālummaiņas specifikācija. Viegli uzņemiet smalkas detaļas un krāsas ar 1,0 tipa 20,2 MP CMOS sensoru, kam ir arī aizmugurējais apgaismojums, kas kopā ar 9 posmu f/2,8-5,6 atvēruma objektīvu palīdz radīt attēlus ar skaistu fona izplūdumu. Kameras 25x optiskā tālummaiņa palīdz piekļūt objektiem vēl tuvāk, nezaudējot patiesi skaistiem kadriem vajadzīgo satriecošo skaidrumu.
Lai panāktu tādu reakciju un sniegumu, kāds vajadzīgs profesionāļiem, PowerShot G3 X darbina Canon DIGIC 6 procesors, nodrošinot ārkārtīgi lielu ātrumu, un, lai uzņemtu kvalitatīvus attēlus problemātiskā apgaismojumā, kameras HS sistēma var uzņemt skaistas, spilgtas detaļas nepietiekama apgaismojuma apstākļos līdz ISO 12 800. Izstrādāta, lai sekotu līdzi ātriem objektiem, PowerShot G3 X kamera piedāvā nepārtraukto fotografēšanu ar 5,9 kadriem sekundē, nodrošinot, ka fiksēsiet visu notiekošo, neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Turklāt kameras ātrā automātiskā fokusēšana nodrošina, ka katrs kadrs ir ass un fokusēts.



Režisora darbarīku klāstā

Aizrautīgi operatori var radīt satriecošas Full HD filmas, un ar vadības līmeni, kāds parasti ir profesionālās videokamerās, PowerShot G3 X ļauj veidot kadrus ar maināmiem kadru ātrumiem no 24p līdz pat 60p, kā arī ar manuālu atvēruma, aizslēga un ISO vadību. Kamerai, ar kuru var ierakstīt kristāldzidru skaņu, ir arī īpašas mikrofona un austiņu ligzdas, kā arī HDMI izvade, lai jūs jau filmējot varētu aplūkot materiālu ārējos monitoros. Neatkarīgi no tā, vai filmējat, ejot pilsētā pa ielu, vai pārvietojaties ar ātrgaitas transportu – veidojiet savu video vienmērīgu ar Intelligent IS un uzlaboto 5 asu dinamisko IS režīmu.
Spontānu un ikdienišķu video veidošanā palīdz Short Clip Movie, ar to varat radīt četras, piecas vai sešas sekundes garus videoklipus un tajā piedāvātas dažādas atskaņošanas iespējas, bet Story Highlights režīms atjautīgi atlasa fotogrāfijas un video pēc uzņemšanas datumiem vai konkrētiem cilvēkiem un notikumiem un tad tos apvieno vienā īsā un viegli kopīgojamā filmā.

DSLR augsta līmeņa vadība

PowerShot G3 X kamera ir kompakta un nodrošina visu vajadzīgo, lai uzņemtu izcilu kadru. Iekadrējiet ainu no jebkura leņķa ar 1,62 miljonu punktu izšķirtspējas, 8,0 cm (3,2”) noliecamu skārienekrānu palīdzību, savukārt pieskaroties EOS veida interfeisam atlasiet vēlamos iestatījumus un režīmus. Turklāt ar vienmērīgas darbības objektīva vadības gredzenu var arī vadīt dažādas funkcijas, piemēram, fokusu, bet vadības grožus pilnīgi jūsu rokās nodod pilnīgi manuāla vadība, kā arī RAW fotografēšana un spuldzes ekspozīcijas režīms. Pateicoties pret putekļiem un mitrumu izturīgajam PowerShot G3 X korpusam, varat turpināt fotografēšanu neatkarīgi no laikapstākļiem un, lai izbaudītu DSLR līmeņa lietošanas ērtumu, zibspuldžu stiprinājumā varat iestiprināt gan augstas izšķirtspējas elektronisko skatu meklētāju, gan zibspuldzi no Canon Speedlite klāsta.

PowerShot G3 X Lifestyle Video Shooting Crop

Jaunrade un savienojamība bez robežām

Lieliski piemērota neparastās situācijās un leņķos, lai iegūtu unikālus skatus; attālināta uzņemšana ar Wi-Fi un jauno Camera Connect lietojumprogrammu, ļauj no savas viedierīces vadīt kameras galvenās funkcijas, kā arī piekļūt pilnīgi manuālai vadībai. Kad esat gatavs koplietot rezultātus, Dynamic NFC vienkāršo attēlu pārsūtīšanu uz Canon Connect Station vai jūsu viedierīci, bet Image Sync funkcija dod iespēju dublēt visus savus attēlus mākonī un pilnīgam sirdsmieram arī tieši Canon mākoņkrātuves vietnē irista.
PowerShot G3 X Lifestyle 6 phone and camera
PowerShot G3 X galvenās priekšrocības:
• liela sensora sniegums apvienojumā ar 25x supertālummaiņas objektīvu;
• radiet, pieslēdzieties un kopīgojiet viegli;
• uzlabotas video funkcijas aizrautīgiem filmu veidotājiem;
• augsta līmeņa vadība palīdz izpaust jūsu jaunradi;
• fotografējiet un filmējiet kā profesionālis jebkādos apstākļos.

PowerShot G3 X BK FRT Flash Up