PowerShot SX420 ISOtrdien, 5. janvārī Canon savam PowerShot klāstam pievienoja divas jaunas kompaktkameras – PowerShot SX540 HS un PowerShot SX420 IS ar satriecošu tālummaiņu. PowerShot SX540 HS piemīt jaudīga 50x optiskā tālummaiņa un īpašais platleņķa objektīvs. Savukārt jaunais PowerShot SX420 IS piedāvā iespaidīgu 42x tālummaiņas objektīvu, 20 MP CMOS sensoru, kā arī DIGIC 4+ un Wi-Fi ar Dynamic NFC, lai atvieglotu attēlu kopīgošanu.
PowerShot SX540 HS - pārsteidzoša tālummaiņas jauda un izcila kvalitāte
PowerShot SX540 HS raksturo DIGIC 6 procesora jauda un 20,3 MP CMOS sensors, kas garantē svarīgāko mirkļu iemūžināšanu jebkādos apgaismojuma apstākļos un neticami skaidrus attēlus. Ar ZoomPlus varat digitāli dubultot tālummaiņu, nezaudējot izšķirtspēju.

Lai nepazaudētu objektu, izmantojot tālummaiņu, uzlabotā Zoom Framing Assist Lock funkcija aktivizē stabilizācijas režīmu, kas ļauj viegli izvēlēties un iekadrēt objektu, kamēr kamera to pārdomāti iecentrē un fokusē. Iespaidīgiem pilsētas skatiem un ainavām noderēs 24 mm platleņķa objektīvs. Ar PowerShot SX540 HS kameru iespējams uzņemt Full HD video MP4 formātā. Savukārt, izmantojot 5 asu dinamisko IS režīmu, var filmēt arī kustībā. Kamerai piemīt unikālā Story Highlights funkcija, kas analizē izvēlēta datuma vai personas attēlus un videoklipus, saliekot kopā īsu filmiņu.
PowerShot SX540 HS
PowerShot SX540


PowerShot SX420 IS – jaudīga un kompakta visām dzīves situācijām
Ar 42x optisko tālummaiņu, ZoomPlus un īpaši platleņķa objektīvu kompaktā korpusā PowerShot SX420 IS ir universāla kamera visām dzīves situācijām. 20 MP sensors un DIGIC 4+ procesors nodrošina nevainojamu attēlu kvalitāti, un Intelligent IS gādā par attēlu un HD video krāsu dzidrumu un augstu izšķirtspēju.

Abām kamerām ir iebūvēts Wi-Fi un Dynamic NFC, kas ļauj viegli savienoties un kopīgot fotoattēlus un filmas ar saderīgiem viedtālruņiem, planšetdatoriem vai fotoattēlu uzglabāšanas ierīcēm, piemēram, Canon CS100. Jaunajām kamerām papildus ir iebūvēta Image Sync funkcija, kas pēc pievienošanās internetam automātiski dublē jūsu fotoattēlus un filmas, izmantojot tādus mākoņpakalpojumus kā Canon irista vai Google Drive™.
PowerShot SX420 IS