PowerShot SX410 IS BK FSLCanon šodien iepazīstina ar jaunu kolekciju populārajās PowerShot, IXUS un PIXMA PRO produktu sērijās. Katrs no šiem produktiem ir radīts, lai būtu izcils ceļabiedrs – iemūžinot ceļojumu ar lielas tālummaiņas kameru PowerShot SX410 IS, ikdienas gaitas ar stilīgo IXUS 275 HS vai veidojot fotoalbumu ar jaunajiem PIXMA PRO-100S un PIXMA PRO-10S printeriem.



Pietuviniet savus mīļākos mirkļus – PowerShot SX410 IS
Radīta, lai iemūžinātu ikvienu dzīves situāciju – kompaktajā PowerShot SX410 IS korpusā apvienota neticama 40x optiskā tālummaiņa un 80x ZoomPlus tehnoloģija, lai palīdzētu iemūžināt gan tuvus, gan tālus objektus. Lieliski piemērota, lai iemūžinātu jūsu skaistākos brīžus – 20 MP sensors un DIGIC 4+ procesors garantē to, ka fotogrāfija ir uzņemta izcili detalizēta, kā arī ar minimālu attēlu izplūšanu, pateicoties Intelligent IS sistēmai. Pieejama virkne ērtu Canon režīmu – tostarp Smart Auto un radošie filtri, kas ļauj acumirklī izmainīt fotogrāfiju. Savukārt, lai atdzīvinātu ainas, vien jānospiež poga, kas ļauj uzņemt 720p HD video. Papildu ērtībai, PowerShot SX410 IS tilta veida kamera ir ergonomiska, nodrošinot lielāku stabilitāti un pietuvinot tālu esošus objektus.

Atklājiet lielisku ceļabiedru – IXUS 275 HS
Canon IXUS 275 HS BK FSL
Ja plānojiet doties piedzīvojumā vai vienkārši pavadīt vakaru ar draugiem, jaunā IXUS 275 HS kamera nodrošinās to, ka ikviens mirklis tiks iemūžināts teicamā kvalitātē. IXUS 275 HS var lepoties ar ikoniskajām IXUS dizaina iezīmēm – kompaktu, smalku dizainu un pievilcīgu metāla korpusu. Arī funkciju ziņā šī kamera ne ar ko neatpaliek. 12x optiskā tālummaiņa apvienota ar Canon HS sistēmu un 20,2 megapikseļu CMOS sensoru, tādēļ kadri būs lieliskā kvalitātē, neatkarīgi no apgaismojuma. Lai būtu drošs, ka arī pats būsiet kopbildē, noderēs bezvadu tālvadības uzņemšanas funkcija, izmantojot jauno Canon lietojumprogrammu Camera Connect, kas ļauj vadīt kameru no viedtālruņa.
Tiklīdz iegūtas ideālas fotogrāfijas, tās ir viegli kopīgot ar citām ierīcēm vai draugiem un ģimeni, pateicoties kameras savienojamības funkciju klāstam. Izmantojot Dynamic NFC un Wi-Fi funkcijas, attēlus var aplūkot un uzglabāt Canon Connect Station ierīcē, pārsūtīt uz savu viedierīci vai augšupielādēt Canon mākoņkrātuves vietnē irista vai sociālajos tīklos.

Atdzīviniet radīto ar PIXMA PRO-100S un PIXMA PRO-10S printeriem

Canon PIXMA PRO 10S Mk II FSL
Jaunie PIXMA PRO-100S un PIXMA PRO-10S, salīdzinājumā ar Canon printeru PRO-100 un PRO-10 modeļiem, sniedz veselu virkni jaunu savienojamības funkciju, kas ļauj radīto vienkārši izdrukāt un atdzīvināt detalizētās izdrukās.
Printerī PIXMA PRO-100S izmantotas 8 krāsu tintes, lai ātri radītu spilgtas, augstas kvalitātes izdrukas izmērā līdz A3+. Savukārt PIXMA PRO-10S aprīkots ar pigmenta tintes sistēmu, izmantojot 10 atsevišķas tintes, kā arī Chroma Optimizer tehnoloģiju, kas ļauj iegūt satriecošas kvalitātes izdrukas ar piesātinātu melno toni un lielāku noturību.
Canon jaunākie PIXMA PRO printeri ļauj arī izveidot savienojumu un drukāt bez liekām pūlēm, neatkarīgi no tā, vai nepieciešams drukāt no mākoņkrātuvēm, piemēram, DropBox™, Flickr™ Facebook™, Google Drive, One Drive vai Canon's PIXMA Cloud Link, izmantojot Wi-Fi, Ethernet, PictBridge, mobilo tālruni vai planšetdatoru.
PIXMA PRO-100S un PIXMA PRO-10S ir savietojami ar Canon jauno lietojumprogrammu Pro Gallery Print, kas ļauj pievienoties foto un video mākoņpakalpojumiem Zenfolio un SmugMug no planšetdatora, lai jūs varētu izdrukāt savus darbus izcilā kvalitātē un tie būtu apskatāmi visā to krāšņumā.

Canon PIXMA PRO 100S Mk II FSL