2011 Pirelli kalendārsIkvienam interesentam Domenikss Auto tirdzniecības centrā turpmāko mēnesi līdz pat 11.martam iespējams apskatīt Pirelli kalendāra fotogrāfiju izstādi. Šā gada Pirelli kalendāru pavada īpaša intriga - to veidojis pasaulslavenais dizainers Karls Lāgerfelds.
Kā ierasts, kalendāra pamata tēma ir sievietes ķermeņa skaistums, kas šoreiz ved ceļojumā uz Grieķijas un Romas varoņu un dievību pasauli. Šogad kalendāra vadmotīvs ir viena no Karla Lāgerfelda kaislībām - Senās Grieķijas un Romas mīti un leģendas. 36 kontrastiem bagātās, melnbaltās fotogrāfijās attēloti 24 dažādi dievi, varoņi un mītiskas būtnes.

"Katrs jauns kalendāra izdevums atnes jaunu sajūtu gammu, tādēļ esam priecīgi piedāvāt iespēju ikvienam interesentam veselu mēnesi apskatīt Pirelli kalendāra fotogrāfiju izstādi klātienē pie mums - Domenikss Auto tirdzniecības centrā. Viennozīmīgi šis kalendārs ir neatkārtojams un vienreizējs fotomākslas šedevrs. Esmu pārliecināts, ka 36 kontrastainais melnbaltās fotogrāfijas, vienaldzīgu neatstās nevienu," atzīst Viktors Troicins, Domenikss ģenerāldirektors.

Ar Pirelli oficiālā pārstāvja Latvijā Latakko gādību Latviju sasniedzis jau trīsdesmit astotais Pirelli kalendārs, kas 9. februārī tika prezentēts Domenikss Auto tirdzniecības centrā. Šā gada Pirelli kalendāra pasaules pirmizrāde notika 2010. gada 30. novembrī Staņislavska un Ņemiroviča-Dančenko Maskavas teātrī. Kalendārs nav pieejams pārdošanā, tas tiek dāvināts, tostarp karalisko ģimeņu locekļiem, dažādu valstu vadītājiem un citām amatpersonām.