Publicē savu kāzu stāstu, kā arī līdz 20 fotogrāfijām foruma sadaļā "Kāzu apraksti un bildes" līdz 18. augustam un laimē FOTOGRĀMATU, kurā varēsi ievietot kāzu dienas fotogrāfijas.

Kāzu aprakstu varat publicēt pēc izvēles - vai nu vienā gabalā un pēc tam pievienot foto, vai arī vairākos mazos gabalos un foto pievienot pie katra no tiem.

Lai viegli pievienotos fotogrāfijas, vienas fotogrāfijas izmēram nevajadzētu pārsniegt 500Kb. Iespējams arī ielādēt lielākas bildes, bet to ielāde var būt palēnināta.

Lai nodrošinātos pret nejaušu teksta pazušanu rakstīšanas laikā, iesakām garākus tekstus rakstīt kādā no teksta redaktoriem, piemēram, MsWord, un pēc tam iekopēt Precos.lv.

Konkursā piedalās visi 2010. gadā ievietotie stāsti.

Stāstus var pievienot Precos.lv reģistrētie lietotāji.

Trīs laimīgos balvu ieguvējus noteiks Precos.lv pārstāvji sadarbībā ar Fotodavanas.lv pārstāvjiem 20. augustā. Rezultāti tiks paziņoti līdz 20. augusta pēcpusdienai gan publiski, gan katram uzvarētājam individuāli.

BALVAS

1. vieta: Lieliska kāzu fotogrāmata A3 formā no www.fotodavanas.lv un divas ar Jūsu foto apdrukātas krūzes no www.fotokruze.lv.

Fotogrāmata līdz 76 lappusēm apmierinās izsmalcinātākos fotogrāfijas mākslas meistarus. A3 lappuses formāts ļauj iespiest liela izmēra fotogrāfijas, un glancētais papīrs sniegs maksimālu vizuālo baudījumu Jūsu kāzu dienas atmiņām.

2. vieta: Lieliska kāzu fotogrāmata A4 formātā no www.fotodavanas.lv un divas ar Jūsu foto apdrukātas krūzes no www.fotokruze.lv.

A4 formāta fotogrāmata līdz 76 lappusēm, uz kuras lapām pēc sirds patikas varat izvietot savas bildes - ne par lielu, ne par mazu ērtai glabāšanai starp citiem A4 formāta dokumentiem. Lieliski piemērota skaistāko kāzu dienas mirkļu iemūžināšanai

3. vieta: Lielisks kāzu foto kalendārs A3 formātā no www.fotodavanas.lv un divas ar Jūsu foto apdrukātas krūzes no www.fotokruze.lv.
Izvēloties skaistākās kāzu fotogrāfijas, izveidojiet savu īpašo kalendāru, kas atgādinās par kāzu dienas sajūtām ik reizi, kad tajā ielūkosieties. Kalendāru iespējams pielāgot pēc Jūsu vēlmēm - zem bildes iespējams pievienot savu tekstu, mainīt kalendāra fona krāsu un datumu laukumu izmērus.

www.precos.lv/article.php?2564677