ISSP SkolaPirmo reizi Latvijā savas zināšanas un pieredzi apvienojuši labākie Latvijas jaunie fotogrāfi un izveidojuši izglītības programmu, kas deviņu mēnešu garumā piedāvās apgūt laikmetīgo fotogrāfiju un strādāt pie sava autorrprojekta.

"ISSP SKOLA" ir mācību kurss fotogrāfiem, kuri vēlas iedziļināties fotogrāfijas saturiskajos aspektos deviņu mēnešu garumā, paralēli strādājot pie personīgā projekta no izstrādes līdz izstādei un mācoties no Latvijas labākiem fotogrāfiem.

Pasniedzēju pamatsastāvu veido Iveta Vaivode, Arnis Balčus, Alnis Stakle un Kārlis Vērpe. Ar vieslekcijām "ISSP SKOLĀ" piedalīsies arī tādi fotogrāfijas profesionāļi kā Andrejs Grants, Inta Ruka, Aleksandrs Gronskis, Ivars Grāvlejs, Gatis Rozenfelds un vieslektori no citām valstīm.

Nodarbības notiks no 2011.gada septembra līdz maijam, darbadienu vakaros, Rīgā. Pieteikumus var iesniegt līdz 2011.gada 10.jūlijam.

Papildu informācija:
http://www.issp.lv/en/skola/par-skolu
Marta Krivade
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
tel.: +371 26486312

Biedrības ISSP mērķis ir veicināt mākslas un kultūras attīstību Latvijā - konkrēti, organizēt fotogrāfijas izglītības un citus pasākumus, kas rosina fotogrāfijas attīstību Latvijā starptautiskā kontekstā. Biedrība darbojas kopš 2006.gada.

(c) Johanna Bradt, selfportrait, ISSP 2011