Fotoakadēmija logo lvFotoAkadēmija piedāvā Valtera Preimaņa kursu skolēniem rudens brīvdienu laikā "Fotomāksla ar mobilo telefonu vai planšeti".

Kursu apmeklēt aicināti skolēni, gan ar priekšzināšanām fotogrāfijas jomā, gan arī bez. Kursa laikā tiks apskatītas tādas tēmas kā: ievads mobilo telefonu tehnoloģijās, kādu mobilo telefonu labāk izvēlēties un kā panākt augstāko kvalitāti no savas mobilās iekārtas, foto kompozīcijas un fotogrāfēšanas pamatprincipi, cilvēku fotogrāfēšanas pamati, darbs ar modeli. Kursā ir paredzēta arī praktiskā nodarbība, tās laikā tiks fotografēta arhitektūra un profesionāls modelis no modeļu aģentūras. Tāpat kursa laikā tiks apgūta mobilā attēlu apstrāde, apskatītas mobilo darbu ekspozīcijas un online izstādes, kā arī tiks runāts par to kā nekavējoties parādīt savu darbu tūkstošiem cilvēku un nodot vērtēšanai, kā panākt popularitāti ar mobilo fotogrāfiju sociālajos tīklos.

Valters Preimanis (1973) - portretu un emociju fotogrāfs. Strādā arī kā komercfotogrāfs vienā no Rīgas vizuālās mākslas studijām. Iemūžinājis daudzus Latvijas mūziķus, profesionālos sportistus un politiķus. Fotogrāfē Eiropas Komisijas un reklāmas aģentūru uzdevumā. Fotogrāfa darbi ir eksponēti daudzos Latvijas portālos un preses izdevumos, žurnālos, televīzijā, kā arī masu pasākumos. Vairāku foto izstāžu dalībnieks. Strādājis reģionālā televīzijā par videooperatoru 1996.gadā un fotografē kāzas kopš 2005.gada.

Kursā paredzētas 3 nodarbības. Kurss notiks otrdien, trešdien, ceturdien, no 29.10. – 31.10.2013., 12:00 – 16:00. Dalības maksa par visu kursu – 99 LVL. Pēc kursa beigšanas dalībnieki saņem apliecības. Nodarbības notiks FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20, Rīgā.