Foto: Jurijs VaruševsFotoAkadēmija aicina uz Jurija Vahruševa lekciju, kas notiks Spot Studios telpās sestdien, 2. novembrī, no 14:00 līdz 15:30. Jurijs stāstīs par reklāmas pasūtījumiem un darbu ar klientu, analizēs kompozīcijas kļūdas Latvijas foto reklāmās, stāstīs par darbu komandā, par priekšmetu un modeļu izvēli reklāmai, un par finansu pārrunām ar pasūtītāju un gatavā produkta atdošanu.

Jurijs Vahruševs 2007. gadā atvēris savu studiju, vislabāk jūtas reklāmas foto stilizācijās cilvēku vai priekšmetu jomā. Pielietojot savu darba pieredzi, kā arī mīlot fotogrāfiju un gribēdams veltīt tai visu savu laiku, Jurijs izveidojis Spot Studios – pirmo Latvijā vairāku studiju kompleksu, tajā ir apvienotas trīs pasaules līmeņa aprīkotas studijas. Spot Studios galvenā misija ir stiprināt Latvijas fotogrāfiju pasaulē un apvienot visdažādāko fotogrāfu grupas. Ar šo domu Jurijs turpina savu ceļu fotogrāfijā, kā Spot Studios īpašnieks un fotogrāfs.

Lekcija paredzēta kā kursa "Fotografēšanas pamati komerciālajā fotogrāfijā" iepazīšanās lekcija. Kursā paredzētas 5 nodarbības.

Programma sastāv no vairākiem semināriem, kas fokusējas uz konkrētu prasmju apgūšanu. Semināru laikā detalizēti tiks izskatītas tēmas par darbu ar cilvēkiem un produktiem, sākot no vienkāršām prasmēm un beidzot ar sarežģītiem tehniskiem paņēmieniem, kas prasa pamatīgāku sagatavošanos un smalkāku tehnisku nianšu pārzināšanu.

Apmācības notiek gan latviešu, gan krievu valodā paralēli, lai nodrošinātu dziļāku izpratni savā dzimtajā valodā kursa dalībniekiem un pareizas terminoloģijas apgūšanu, kas vēlāk nodrošinās gan kursa rezultāta kvalitāti, gan pareizas terminoloģijas lietošanu dalībniekiem turpmākajā darbā ar klientu.

Nodarbības sāksies 16. novembrī (12:00 – 16:00) un notiks sestdienās Spot Studios, Lielirbes ielā 17a. Kursam paredzētas 2 daļas, katrā pa 5 nodarbībām. Piesakoties kursam Iepazīšanās lekcijas laikā, saņemiet 20 % atlaidi kursam.

Dalība lekcijā, iepriekš reģistrējoties FotoAkadēmijā, ir bezmaksas! Vietu skaits ierobežots! Pieteikties iespējams pa e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Plašāka informācija par kursa programmu ir pieejama mājas lapā: www.fotoakademija.lv