Nesen atvērtajā bārā Jelgavā "Melno Cepurīšu Balerija" būs skatāma jaunā fotogrāfa Aivara Ivbuļa personālizstāde "Skaņas emocijas". Izstādes atklāšana 8. jūnijā pulksten 18:00.

Izstādē būs apskatāmas vairākas pēdējo trīs gadu laikā autora uzņemtās fotogrāfijas gan no pašmāju koncertiem, gan ārzemēm. Autors centies atspoguļot mūziķu emocijas, kas skatuves māksliniekiem rodas mīlestībā pret mūziku un klausītāju. Dēļ skaistas mūzikas un piedzīvojumu kāres cilvēks ir gatavs doties arī uz tālākām zemēm - aiz Latvijas robežām, ko autors arī darījis. Īkšķis gaisā un ar auto stopiem triekties pretī mērķim. Ceļā ir gadījušies milzum daudz grūtību, bet kad esi nokļuvis pie ilgi gaidītā mērķa, tu aizmirsti par visām grūtībām un ļauj mūzikai ieplūst tevī. Dzīvā mūzika tomēr ir patiesāka, kad redzi un dzirdi sevis iemīļoto mākslinieku dzīvē. Ieraksts ir noslīpēts un nostrādāts priekš radio aparātiem, savukārt koncertā var izjust mākslinieku, kā viņš jūtas un cik patiesi attiecās pret to ko dara. Jo patiesāk mūziķis atdosies savai lietai, jo patiesāk klausītājs to uztvers. Mūzika, koncerti un gūtās emocijas no tiem ir dzīves vislielākā narkotika. To neaizstās itin nekas.

Izstādē tiks eksponēti attēlu mirkļi no tādām pašmāju un ārzemju, tās saucamās, pagrīdes grupām kā Rosetta (USA), Defdump (Luksenburga), Envy (Japāna), Blindead (Polija), Lack (Dānija), Celeste (Francija), Efterklang (Dānija), Jairus (Lielbritānija), Tesa, Ambrosia, Kriegopfer un citām lieliskām mūzikas apvienībām. Tā nav tukša mūzika, tā ir ar savu vēstījumu klausītājam - tā nemāca, kā pareizi dzīvot un kā pareizi domāt, katrs mēs pats sev veidojam dzīvi apkārt un savus uzskatus veidojam no dzīvē redzētā un piedzīvotā. Mūzika pret vardarbību, pret ļaunumu, bet par dzīvesprieku, par mīlestību, kas bieži mijās ar utopiju, bet sapņot par labāku dzīvi, kur nauda neieņem svarīgu lomu, mums neviens nevar aizliegt.

Izstāde apskatāma 08.06.10 - 22.06.10. "Melno Cepurīšu Balerija" Raiņa iela 20, Jelgava.