MAMMUNo 13. līdz 23. decembrim radošajā telpā TASTY būs apskatāma MAMMU shot by: fotoprojekta izstāde. Šajā laikā Martas ielā 1. starp citiem latviešu dizaineru darbiem, Jūs atradīsiet arī siltās MAMMU šalles.

Ziemassvētki ir laiks, kad atzīmējam ziemas saulgriežus, laiks, kad veltam uzmanību saviem tuvajiem. Šis ir arī brīdis, kad dāvinām un tiekam apdāvināti, tādēļ, lai dāvanas būtu pēc iespējas oriģinālākas un spētu izteikt Jūsu domas un sajūtas, aicinām Jūs uz Tasty Ziemassvētku dāvanu tirdziņu, kurš jau trešo gadu priecē cilvēkus.

Mēs MAMMU šogad vēlamies iepriecināt un sasildīt visus ar siltajām vilnas šallēm, kuras ir radītas speciāli Latvijas mainīgajiem laika apstākļiem. Tāpēc šī būs lieliska iespēja iegādāties MAMMU produkciju, jo tieši pirms Ziemassvētkiem pirmās 50 šalles atdosim par 35 (MAMMU)un 19 (MAMMU light) latiem. Tie, kuriem tante dzīvo nevis Skrīveros, bet Sidnejā, joprojām varēs izvēlēties kādu no lina šallēm!

Apmeklētajiem būs arī iespēja apskatīt foto izstādi par MAMMU. Izstādē apskatāmās fotogrāfijas ir gan MAMMU entuziastu, gan pasaule atzītu fotogrāfu un mākslinieku darbs. Tajā savu radošo MAMMU interpetāciju piedāvā modes blogere Agnese Kleina, fotogrāfs no Kolumbijas Kamilo Ečeverī, ZAI, fotogrāfe Ieva Salmane, dizainere Līva Ķauķe-Saule un citi. MAMMU ir īpaši priecīgs piedalīties šajā dāvanu paradīzē ar daudzajiem un jaunajiem Latvijas talantīgajiem dizaineriem un māksliniekiem.

MAMMU atgādina, ka šalles ir atrodamas arī īpašos un izmeklētos Rīgas veikalos, kas tirgo MAMMU:
Lukabuka - Latvijas Nacionālās operas biļešu kasu paviljons. Rīga, Aspazijas bulvāris 3.
Paviljons - Tirdzniecības centrs Domina Shopping. Rīga, Ieriķu iela 3.
Mondolini - Berga Bazārs. Rīga, Marijas iela 13/18A.

Lai uzzinātu kas notiek MAMMU, sekojiet mūsu ikdienas gaitām un jaunākajiem notikumiem mūsu Facebook lapā: http://www.facebook.com/mammu.lv

Par MAMMU

MAMMU ir pirmais sociālais modes zīmols Eiropā, kurš darbojas pēc Grameen principiem. Pirmo MAMMU kolekciju ir radījusi dizainere Līva Ķauķe-Saule. Sociālais modes zīmols MAMMU apvieno modi un mākslu ar risinājumu sociālai problēmai, un sadarbojoties ar jaunajām māmiņām rada unikālas un daudzfunkcionālas šalles. Esam pirmie Latvijā, kas uzņemas sociālā uzņēmuma atbildību pret sabiedrību, radot jaunas darba vietas māmiņām, kuras, pateicoties mūsu projektam var apvienot darbu ar bērna audzināšanu. Rezultāts ir augstas kvalitātes, ekskluzīvs un mūžam mainīgs aksesuāru zīmols, kuru galvenās virzītājas ir mātes.